- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Който се стряска лесно,има гузна съвест ?!
Стряскате ли се лесно и чували ли сте това,че тези,които подскачат и от най-малкото,ги гони гузна съвест? Или всичко е въпрос на нервна система и на психика?
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...
Има една хубава българска поговорка..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Хъх, това пък го чувам за първи път.Първоначално написано от mrysnika
Според мен голямо значение указва психиката и нерваната система.Аз имам проблеми с втората и е много лесно да се изплаша, случвало ми се да събудя нощем трепепейки, без да съм сънувала някакъв кошмар, например...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Дам.Първоначално написано от RAWRRR
![]()
йъ
аь ус ефь пьтнсше
Която е ?Първоначално написано от ЦвЕтИт0
* СЕТих се- гузен негонен бяга ?![]()
Ама не говорим за бягане ,ами например както си седиш така и някой те изненада в гръб и ти се стряскаш. Имам една приятелка така само да я докоснеш,ако не те е видяла-замина,почва да пищи,подскача,абе голяма е откачалка..![]()
![]()
Аз много се стряскам, ама нямам гузна съвест о.О
Цялата работа е в релфкесите, аз почти никога не мърдам, докато един приятел само докато си вдигна ръката и той се пазиПървоначално написано от Virus_
![]()
Има хора с мания за преследване.Такива, които постоянно са под напрежение, мислят си, че околните искат единствено да ги нарят, да им причинят болка.Много е трудно да живееш с този страх и да се чувстваш потенциална жертва.Първоначално написано от mrysnika
Често пъти стресът, недоспиването, непълноценен живот, води до подобен тип страхови неврози.
ЦвЕтИт0 е права-зависи от ситуацията-филми не гледаш ли![]()
![]()
Първоначално написано от mrysnika
Мноо и се кефя
![]()
Аз пък иначе не се стряскам, ама си имам рефлекси![]()
Тфа да се стряскаш лесно си е строоого индивидуално...
ЦвЕтИт0 има такива и с мании за духове и глупости... и тогава нещо като издрънчи направоооо ...![]()
Аз пък мисля,че това е въпрос на психика....
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Точно както при мен. Не си доспивам от 3-ти клас, а и стресът ми е малко в по - големи количества, отколкото мога да понеса. Отразява ми се. Супер много се стряскам. Само подскачам, пищя. Случвало ми се е дори да падна, когато ме стряскат.Често пъти стресът, недоспиването, непълноценен живот, води до подобен тип страхови неврози![]()
mindscan
Това глупаво...Първоначално написано от mrysnika
Това, че се стряскаш, означава, че си чувствителен/страхлив/т.н., но не виждам нищо общо с гузната съвест.
хъхъ..