.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Пъпки по тялото и лицето

Здравейте на всички съфорумци.Регистирах се в този форум,понеже не ми остава абсолютно никакво време да се занимавам с доктори и т.н. , а мисля че ще намеря полезна информация тук.Момче,на 17 години съм.

Та..сега по същество..Страдам от акне и ми излизат пъпки по цялото тяло и предимно лицето..Не е обрив или т.н...Точно младежки пъпки са си , всяка вечер се мажа с какви ли не кремове и щуротии,пъпките се махат за малко,но черните точки си остават и после пак ''избиват''.Постоянно се срещам с известни личности и богати хора и се чувствам доста дискомфортно в средата в която живея..Кажете ми какъв крем или някакви хапчета , не знам и аз , да си закупя , понеже кожата ми ,особено по лицето е постоянно омазнена и се комплексирам....С две думи , нещо наистина ефикасно против акне,което да действа , както за лицето , така и за цялото тяло.Цената му е без значение,само да има ефект.

Благодаря ви отново за отделеното време в четене на моите неясноти Надявам се все някой да ми помогне.

Намери половин час,едва ли си толкова зает на 17 и иди при козметик.Там най-добре ще ти кажат /предпишат/ нещо подходящо.Иначе попитай в някоя по-добра аптека и ще ти предложат нещо. Успех.

vzemi si CLEAN&CLEAR . predstavlqva edna lilava tubichka i e okolo 7-8 lv. te sa dva vida. edniniq deistva za 8h a drugiq za 4h. toq za4h estestveno e po dobur zatova si vzemi ot nego. az po princip nqmam pupki ama predi okolo 6 meseca kato mi naizlqzoha i s kakvo li ne se mazah i ne pomaga ... samo tva ima6e efekt. ako ti e po malka pup4icata za edna ve4er iz4ezva a ako e ot po gadnite za edna ve4er 6te ti pogori a puk ve4e 2-3 dena i q nqma... pone pri men be6e taka.... i sega nqmam nikakvi pupki. ako trugne da mi izliza se maja vednaga i ni6to nqmam
    uspeh
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Мега фен Аватара на Chacho
    Ако прекалено много искаш да оцелиш в десятката с нещо, накарай личния лекар да ти напише направление към дерматолог. Отиваш на дерматолог и след като си прочел тук, точно как се маха акне (не с какво, а как), го попитай за продукти за твоята кожа, за всяка една стъпка от ликвидирането на тоя гаден проблем. Мисля, че ако това не помогне, няма какво друго.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Търси продукт с Benzoyl Peroxide.
    Знам, че OXY е много ефективен, но не знам дали го има в България, не съм търсил просто .
    Иначе също можеш да си вземеш Гарниер 3в1, до няколко седмици би трябвало да си се изчистил, помага и срещу черни точки.

Град
    София
    на мен мн ми помогна ''Acne out'' за пъпките по лицето. а черните точки... аз лично сама си ги почиствам!

Аз съм в почти същата ситуация, и аз съм на 17, и аз съм пробвал със всякакви мехлеми и не се получава, просто си има периоди в който излизат пъпки.
    Сега малко съм поутихнал ... дано не излязат пак, като пораснеш още малко според мен всичко, ще утихне, сега лятото слънцето помага много за пъпките и се управа.
    Поне аз така знам, каквото и да ползваш нищо няма да ти помогне това са "Младежки Пъпки" всичко ще мине след като излезеш от пубертета
    Just do it ...

Причините за Акнето може да са хиляди, дори и специалист трудно би могъл да определи с точност. И с всичко, което са ти препоръчали най-много да ги раздразниш още повече. Ако искаш резултат най-добре да ти вземат секрет от самото Акне да пуснат едни изследвания, за да разберат точно проблема какъв е и дали може да му се въздейства, и по какъв начин.
    А може и да е както казва Presli, просто понякога си излизат, друг път не - младежки пъпки. Но ти си провери за да знаеш със сигурност, вместо да стреляш на сляпо
    Close your eyes
    Just feel and realize
    It is real and not a dream
    I'm in you and you're in me
    It is time
    To break the chains of life
    If you follow you will see
    What's beyond reality

Цитирай Първоначално написано от proleto
    Намери половин час,едва ли си толкова зает на 17 и иди при козметик.Там най-добре ще ти кажат /предпишат/ нещо подходящо.Иначе попитай в някоя по-добра аптека и ще ти предложат нещо. Успех.
    На козметик НЕ ! По хубаво иди на някой доктор вместо козметик той ще ти каже най - добре стига да знае какво да прави
    Аз сега се мия с Acnecare - cleanser 2 пъти на ден,и на мен ми е мазна кожата и ми става хубава,сутрин се мажа с Acnecare - cream,а вечер с Acne BP5 или нещо такова :}
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...486706#3486706 - Луда Тема
    Обичал съм и преди, но не ТАКА

една приятелка ми каза една рецепта за премахване на пъпките по лицето на нея и действа за теб незнам просто ще ти я кажа и ти ако искаш пробваи и така ето я и нея...Хлорнитромицин(това е антибиотик) и салицилов спирт 2%..... трябва в едно шишенце такъв спирт да изсипеш 4 ампули от антибиотика (отваряш ампулата и изсипваш това което е вътре (прахта) след това трябва да го разклатиш и се мажеш това е само незнам колко пъти трябва да се мажеш това е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си