- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Угаждате ли на приятеля/приятелката си?
Не само за сексуалните му желания,а и по принцип?
колкото повече угаждаш толкова по зле за тебе... разбира се не може винаги да я режеш , трябва да отстъпваш понякога![]()
ест, че трябва да 0тстъпваш. Не може само диният да прави компромиси![]()
Първоначално написано от Say It Right
Аз не познавам мъж,който да угажда на приятелката си толкова,колкото моя на мен. Даже му се чудя и понякога мисля,че малко прекалява. Но пък не се оплаквам![]()
Иначе аз му огаждам дотолкова,че да не го ядосвам..което всъщност и него го устройва,тъй като има различни виждания за нещата от повечето хора
Намерили сме златната среда,може да се каже
Smile!?
Глупаци...
Естествено, 4е се старая да угаждам.
Егоистите винаги остават сами накрая
![]()
Робинята на Quench
няма да си сам ...угаждай..накрая ще сте ти приятелката ти и няколкото и любовникаПървоначално написано от SINDEL
![]()
или в по - добрия случай ще си останете самички и ти ще си под чехъл
![]()
![]()
Първоначално написано от demons_of_my_soul
зависи от жената
![]()
Smile!?
Имам лошия навик , да оставям момичето до мен да ме контролира ... квото каже тфа става![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Е айде стига де! Коя е тая жена, която ще я глезят и тя ще тръгне по 4уждо? Не сме толкова луди... Пове4ето поне не сме...
![]()
![]()
Робинята на Quench
ооо да и подобен случей имаше ама не се бяха наебали още .Карам си колата и гледам мойта с некъв пишлегар се целуват . ...... Е повярвай западна кола да катери така 20 сантов бордюр , и момиче да пищи така не си виждал , че бях и с компания .... ся тоя не съм го виждал от 2-3 месеца . То верно едва ли е бил в състояние да излезе от тях де ,ама карайПървоначално написано от ra4ence
.
Идеята ми беше . Ако си някоя шматка ест че ще се ебе с друг . Аре ако я глезиш и праиш сичко за нея , ама иначе да знае че ако кривне ще стане лошо - дали ше го направи !?
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Ako ne se ligavii mnogo - Da
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
Моят ми е казал,че мога да спя с друг/и след време. Според него не може да има вечна вярност. Все в даден моомент ще си омръзнем и ще ни се прииска нещо ..ей така,за разнообразие. Само важното е да не разбира партньорът![]()
Smile!?
И аз така казвам, въпреки че от една страна ми става гадно. Все пак думите му важат и за самия него. Кофти е ,като си помисля,че след време ще му се прииска с друга
П.С.: а подписът ти може да се замени с др картинка![]()
Smile!?
Да, угаждам му, не редовно, но се случва, ако си го е заслужил![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Не! Съобразявам се с него, но не и да го глезя!
Винаги съм мъ угаждала - и в леглото и в кухнята и къде ли неНапример сега за европейското винаги гледам да има биричка, да му направя нещо вкусно за хапване, да му е удобно и да си гледа спокойно мача
Даже и други неща му правя понякога по време на мача
![]()
Но и той също ми отвръща - много често закуска в леглото, палачинки, носи ми цветя редовно и като знае, че съм много заета или имам изпити той се грижи за мен.
Моя майка му го е разглезила и е свикнал да яд различно ядене всеки път(а това е 4 пъти дневно), да не бутва нищо в домакинството, дори да не пазарува. Малко искам от тия лоши навици да го оттърва, защото 1 ден ще ми излезе през носа. Казала съм му, че не съм майка му и хич нямам намерение да го глезя. Достатъчно му е до сега. Време ми е аз да бъда глезена(защото пък аз никога не съм била)![]()
аз мразя всичко и всички-съответно си нямам приятел :}![]()
В предишния си пост каза,че не го глезиш. Но според мен това,което описа си е чисто глезене на мъжа. Вярно,че може да си е свикнал така и правейки всичко,което той иска /а то не е хич малко/ граничи наистина с глезене. Особено за храната,чистенето и пазаруването. Права си,че трябва да го отучиш сега,защото после ще ти изяде ушите...може би..Първоначално написано от krem4et0
Smile!?