Коса на букли, а? Ако се огледаш около себе си малко по- внимателно няма начин да не забележиш, че въпросната ти съседка не е открила топлата вода, всяка втора изглежда по същия начин, а тези, които не изглеждат така са с прически емо... Спирала, молив и гланц за устни (за предпочитане безцветен) са си напълно достатъчни. Дънки, блуза и прибрана коса са идеални. Добрата хигиена на един човек е мн по- важна за хубавия външен вид, отклкото няколкото пласта ФДТ и червилото.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
^Е т'ва е истинатаПървоначално написано от BrokenInnocence
.Просто се грижи за лицето си да нямаш пъпки.. +гланц или балсам за устни и малко спирала/аз лично даже ползвам безцветна/ и ще си си пърфект.Не се затормозявай в мислене как изглеждат другите..гледай себе си.
![]()
Абе какво им се впрягаш. Нали отиваш до магазина? Аз понякога излизам и с домашните дрехи до магазина. Не съм тръгнала на модно ревю. А и замисли се, че не се виждате за 1ви път. Едва ли те не са те виждали и теб натокана. На мен лично ми се е случвало като съм се прибирала от даскало супер скапана, едва гледаща, с рошава коса и т.н. и от спирката до нас засичам някое момиче от стария ми клас, което тъкмо излиза нанякъде. Разликата м/у 2те ни е огромна както се сещаш. В такива случай по-готината естествено трябва да гледа по-надменно (момичешка философия - no comment). E аз какво да правя в такива случаи, трябва да умра от срам ли? Не може винаги да сме перфектни, това е като винаги да сме в добро настроение. Някак невъзможно е![]()
Не се старай да блеснеш по тоя начин. По-скоро имай амбицията да подчертаеш естесвеността и тук таме малко да добавиш. Какво имам в предвид. Купи си само един гланц , по-добре прозрачен и не излизай от вас без да си подчертала устните. Следващата стъпка е да оформиш веждите интересно и редовно да ги почистваш. За косата можеш да си купиш маски, а ако не разполагал с толкова разходи можеш да си направиш домашни от зехтин, мед, жълтък, лайка и т.н. Следващата стъпка - не е нужно да си винаги лакирана , но си оформяй ноктите с пиличка и им слагай заздравител. Без значение дали си слабичка, можеш да се захванеш с някакъв вид спорт - колективен или тичане в парка, фитнес. Стегнатото тяло винаги привлича внимание. За лицето, нанасяй си кремче и си прави маски, в другия случай - слагай си мед редовно, божествен ефект има. Ами.. засега не се сещам за нещо друго, но не забравяй, че дрехите са много важни, не е нужно да са скъпи, но трябва да са хубави, откажи се от претруфаните цветове, заложи на нещо интересно като кройка, но семпло като цвят. Например черно-бяла комбинация винаги е модерно и секси.
Защо и ти трябва да си толкова наконтена, защо искаш да си като тях? Бъди себе си, без да ти пука какво ще ти кажат, когато те видят така облечена. Носи се така ... че на теб да ти е удобно в кожата ти.
+2 Бъди себе си ! Според мен най-голямия грях е да изневериш на себе си , за да се харесаш на другите , но ако искаш да започнеш да се гримираш хубаво и да си правиш косата хубаво , защото искаш да си такава заради себе си е друго ! Успех !Първоначално написано от barbie_94
![]()
И с това мнение съм напълно съгласна , тъй като момичето е обяснило конкретно , а в другото мнение , което подкрепям е изказана "теорията" !Първоначално написано от MaDdNeSs`GirL
![]()
![]()
![]()
Не се комплексирай заради това че се гримираш по-малко..това не е причина да се чувстваш зле.Естествения грим е най-хубав![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
МОЛЯ ВИ НЕ ИЗПОЛЗВАИТЕ ДУМАТА ''ГРИМИРВАШ'' УЖАС........ А ПОСЛЕ ПРЕТЕНЦИИТЕ....ЗА СКЪПИ МОЛИВИПървоначално написано от shalis
Първоначално написано от ™G-Baby™
Първо започни с лицето . Ако искаш да си слагаш ФДТ трябва да си избереш подходящ за теб цвят . Най - добре пробвай върху вътрешната страна на китката . Когато аз слагам ФДТ първо мажа лицето си с мазен крем / желателно е първо да си измиеш ръцете с антибактериален сапун / и после вземаш малко от ФДТ и започваш да размазваш като крем по цялото лице .
Относно сенките , на мен ми е най-лесно да ги слагам с пръсти или с клечки за уши . Избери цвета според дрехите си . Ето ти и някой предложения :
![]()
Отиваш до магазина,не на бал,бе.
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
izobshto ne e nujno da si nagrimirana za da si krasiva i da te zabelqzvat... ako tolkova iska6 prosto si kupi grim4eta i eksperimentirai dokato si u vas i sas vremeto 6te se nau4i6... no ima kude kude po - vajni neshta. taka purvo ako ne si si skubala vejdite do sega - oformi gi sama ili maikata ti, ili otidi na kozmeti4ka da go napravi. nqmash ideq kolko promenqt liceto i kolko po nejno ti stava izlachvaneto. drugoto koeto e mojesh da si promenish pri4eskata... zavisi ve4e kakvo 6te ti otiva, no primerno da si skasish malko kosata ili pak da si napravish ki4uri ili da q filirash... s pri4eskite ne se zahvashtai ejednevno 6toto v edin moment na drugite spira da im pravi vpe4atlenie, a na teb celta ti nali e da te zabelqzvat...pravi si primerno po 2-3 pati na sedmica "po - taka" pri4eska taka da se kaje. naprimer si q izpravqi s presa, ili si q kadri s ma6a ili rolki, ili si q topirai, ili si q na4upi s pqna... no ne vseki den 6toto kosata se uvrejda ako ne q potdarja6. az naprimer mnogo obi4am da hodq na konska opa6ka i s ogromni obeci... mn mi haresva taka. a za drehite e vajno ti da se haresva6, ne si kupuvai ne6to koeto ne ti haresva na teb samo za6toto pove4eto go nosqt! ami mai tova e nakratko...
+1Първоначално написано от MaDdNeSs`GirL
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Не разбирам защо пък да се чувстваш като селянка..Та ти отиваш до магазинаИ си съвсем нормално облечена няма защо да се мацаш с 1 тон грим като твоята съседка
Просто бъди себе си и се харесвай такава каквато си. : )
Оххх нямах нерви да изчета всички коментари, извинявам се за което.
Няма ли да престане вече с тази дума "комплекс"? Имам чувството, че само нея знаете! В този форум всяка дуам е "комплекс"! Всеки казва - "Абе ти комплексар ли си?", "Не си избивай комплексите на мен!" ... и не знам още какво! Направо ми писна от тази думичка!
По темата - мацка, не е нужно да се променяш, заради някви "ВИП-аджийки"! Сама каза, че имаш сиво вещество - покажи го! Според мен няма смисъл още от сега да започваш да си тормозиш лицето с разни сенки, червила и фон дьо тен-и. Още повече да го правиш всеки ден! Разбирам от време на време, но всяка сутрин да ставаш в 6, за да си сложиш ФДТ е супер смешно и жалко! Малко грим няма да те направи хубава. Красотата идва от вътре!
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Не мога да ти помогна, аз като отивам до магазина и молив и спирала не си слагам, обаче не се чувствам тъпо, но може би проблемът е в мен?
Don't worry, be happy!
Първоначално написано от BallFace
+1![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
Ти отиваш до магазина,не можеш да изглеждаш все едно отиваш на дискотека.Ама...ако искаш ходи с дългата бална рокля,прическата и тоновете грим,за да хвърлиш боклука![]()
Всеки с малко старание може да изглежда добре,но все пак зависи какви са финансовите ти възможности,ако си забелязала по-богатичките си позволяват п-скъпа козметика,фешън дрешки и аксесоари... като сяко нещо без пари не става..Това обаче ако искаш да си тип "лъскава фолк звезда"..Иначе,както казаха,за да имаш приятен външен вид стига ти молив,спирала,малко сенки и гланц и това е![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Защо трябва всички да са еднакви наконтени фешънки..Защо не бъдеш различна?До сега си била такава,предполагам защото си искала.. Сега понеже всички се обличали кат... Тряя и ти да си такава..Кфо ти дреме за чуждото мнение ? А и темата наистина е адски тъпа..Кат искаш да си кат твоите приятелки.. Е толко ли не може да ги питаш тях какво използват?А и в козметичните магазини е пълно със сени,моливи за очи и кфи ли не глупости.. Отиваш,избираш си тфа дет те радва и се контиш..Така е и с дрехите..
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Pro4etoh vs koeto si napisala....no nqmah vreme da pro4eta vs komentari za koeto sry ako povtorq ne6ty kazano do segataaa 6tom iska6 da se podarja6 powe4e i da si kato tvoite fr...1vo nakupuvai si kozmetika posavetvai se s tvoite fr kakvo polzvat i koe e nai dobroto...sa6to moje i v nqkoi spisaniq da nameri6 tova koeto ti trqbva...napr v Graciq-ta seki pat ima pokazana nai novata kozmetika i t.n.nau4i se da se grimira6..ili nqkoi da te nay4i...za6toto ako po4ne6 prosto da maje6 kakto ti padne 6te stane zle! i parvo se probvai e taka u vas sqkvi grimove varhu sebe si....6toto ne e garanciq ako na nqkoq tvoq fr ne6to sedi dobre...4e i na tewe sh ti sedi! napravi si svoi na4in za grimirane...v nikav slu4ai ne kopirai ot tvoite fr...az poneje sam iskarala kursove za grimiorka...moga da ti dam nqkoi saveti !!! no trqbva da vidq tvoq snimka....mn e vajna formata na liceto raspolojenieto na vejdi,o4i,usta i t.n.za seki e strogo individualno! ina4e sega za prez lqtoto osobeno ispolzvai po svej grim....nai vajnoto e da izravni6 tena na liceto si...da pod4ertae6 o4ite i ustata opff i pak pri seki e razli4no....ako iska6 mi pi6i na LS s ydovolstvie 6te ti dam nqkoi mn polezni saveti
sa6to taka i koito iska moje da me popita ne6ty na LS 6te pomogna s kakvoto moga
![]()
![]()
ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/
+1Първоначално написано от MostHated
+1Първоначално написано от MostHated
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Xa, taq tema e glypava.. i po4ti ne sa ostannali estestveni hora a ti da ne si ot pe6terata da tyrsi6 otgovor v razli4ni saitovegledai kak se obli4at drygite .. 6tom iska6 da si kato tqh nakypi si sa6tite aksesyari drehi grimove .. ne e tolkova trydno
![]()
И аз не ти прочетох цялото двуредно мнение, но...може би ти липсва акъл...Първоначално написано от пЛюш!нкаАа~
Пък може и да НЕ греша.
Относно авторката на темата:
Не се притеснявай, естественото е най-хубаво.
Аз много често дори спирала забравям да си сложа.![]()