Не съм чела цялото но..може би имаш комплекси...пък може и да греша..няма от какво да се притесняваш просто бъди себе си..да не ти пука за другите.
Желязна Девица
Ако наистина искаш да бъдеш такъв тип момиче, да умееш да се гримираш, да си правиш косата и т.н, можеш просто да помолиш някоя приятелка за помощ и съвет...Да се съберете по женски и да ти покаже как да се гримираш и т.н. Пък може и самата нея, нали казваш че била добричка. Но ако го правиш само защото искаш да си като другите и те е страх да бъдеш различна - недей. Защото в крайна сметка и тя е човек като теб и едва ли сутрин като стане от леглото косата и е на красиви букли и е умело гримиранаИзвод: ако искаш да се променяш, променяй се заради себе си, а не заради някой друг
![]()
Еми то зависи каква ти е кожата,какви са ти очите,косата.Ако може пусни снимка за да видим и да ти помогнем малко за грима и т.н.А значение имат и аксесоарите-гривни,гердани,обеци .. дори изчистен бял потник изглежда екстравагантно с някой по-шарен гердан.Първоначално написано от ellen_
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
авторката е много тъпа.......................................... ......
не се чувствай така..глупаво е..всеки има свой стил и виждане за хубавото,не е нужно да си "по модата", за да изглеждаш добре..просто отделяй малко повече време на себе си..ти си ходила до магазина,нормално е да си..по-ежедневно,а те може би са ходили на кафе или нещо такова..красотата не идва с мазилата и направените коси ..не се тормози
обичкам си наскоОо!!
![]()
Vij sq..Kupuva6 si FDt,hybava spiralka,moliv4e,glanc,senki i tam kvoto o6te iska6 i moli6 nqkoi da ti pokaje kak da si gi slaga6 bix ti pomognala oba4e sig sme m nadale4e... ina4e az sam grimiorkata v na6ata kompaniq...Ako iska6 mi pishi na LS,da me pita6 ne6to ili kakvoto iska6,6te ti pomogna
.. A ina4e na kolko si godini ? :P
+1Първоначално написано от miloto na miloto:P
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
miloto na miloto:P kaza, che krasotata ne idva ot mazilata, az sym napylno syglasna s tova. Ti se tormozish, zashtoto ne si grimirana kato tqh - ami, probvala li si da se grimirash taka? Kompleksirash se, zashtoto kosite im sa hubavo izpraveni - ami, tolkova li e trudno da vzemesh presata i da si q izpravish? Spored men problema ne e v tova, koeto kazvash, problema e vytre v teb. Mislq, che dori da pomolish nqkoq priatelka da te grimira i da ti opravi kosata, pak nqma da se chuvstvash hubava, zashtoto krasotata e vytre v teb. Ako ne umeesh da q izvadish naqve, nikoi nqma da q zabeleji.
Тц,тц,тц... Първо!!! не трябва да се чудиш какво да промениш в себе си, само защото си видяла там 2-3 пикли,които са решили да се намацат повече от необходимото. Второ!!! Лято е!!! Какви са тия силни гримове?! В това топло време кожата има нужда да диша,а не да бъде намазана с какво ли не. Говоря за Фон-дьо-тен-ите .... през лятото кожата отделя достатъчно количество себум (или мазнина) , който я замърсяват, запушва порите и изглеждаш все едно си намазана с олио...Грозничко си е. Трябва ти не повече от една спирала, моливче черничко ( но се постарай да не го слагаш на долния клепач от вътрешната страна - ще се размаже и още как...пък и много вреди на очите) , едни светли сенки ии някакъв светъл гланц, но да е гланц, а не някое червило с много натрапчив цвят. И така... заставаш вкъщи на огледалото и почваш да експериментираш. Представяш си, че рисуваш пос ебе си и влагаш стараниеПробвай да сложиш черния молив на горния клепач по цялата дължина, после пробваш само в края, колкото да издължиш окото. ТУКА ще вметна един съвет.... вземи се водоустойчив молив за очи...и по-добре да не са някакви боклуци от рода на Бруклин или Голдън Роуз.... Ако нямаш възможност да е нещо на Маанхатън, то поне Miss Claire също е много добър и е най-много 3 лева
иии Така, ако искаш може да потърсиш и в нета картинки как да се гримирваш
Успех
:
![]()
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Ami nie kak d ti kajem kak da se grimira6 kato ne te znaem kak izglejda6Първоначално написано от ellen_
![]()
Ем, не съм по-различна от един обикновен човек.![]()
Просто може да ми кажете какви неща се използват, как се използват, кое как стои по-добре, знам че е дълго ..![]()
А пък аз ще реша дали ще се харесам с дадено нещо или не :P
pitai maika si be momiche , az taka pravq kogato iskam neshto po razlichno ot edin moliv i spirala
ellen_ според мене не постъпваш добре! Ако си си наумила да се гримираш само, за да не те ебават по-добре недей. Няма да ти е удобно на тебе просто. А пък ако е заради тебе нп - просто питай майка ти-тя трябва да знае.
А относно това,че се чувстваш като селянка- не мисля,че е така. И аз не обичам да се гримирам. Най-много молив и спирала да сложа нищо повече. Пък и съм забелязала,че момчетата харесват "натоканите" момичета само за едно нещо..... На мене приятеля ми ми се кара даже понякога ,че съм се мацала много, въпреки че имам само спирала . Пък и да ти кажа чесно ми е смешно момиета колкото мене (16) да са постояно наконтени, гримирани , с късите поли като някви магистраладжийки.
Pishi mi LS, shte ti dam skype i shte ti obqsnq nadylgo i shiroko kak da se grimirash.
+1Първоначално написано от Carmen_Kass
Докато има хора,които се интересуват от хорското мнение,ще има и такива теми ...
Защо изобщо гледаш другите?Имай собствен стил,който да подчертава уникалноста ти.
Еми според мен си купувай по модерни дрешки, нещо по-шарено, сложи си гривничка, едно синджирче, пусни си косата и ще изглеждаш наистина много добре. Потърси си някоя дамска чанта. Така ще си нито натруфена, нито обикновена.![]()
Друго.. Може би за гримовете бих те посъветвала да си вземеш някакво червило в по-натурални тонове, което би ти седяло естествено. Или някой гланц. С фон дю тени просто недей да се занимаваш, особено сега в тея горещини съвсем ще се размажеш ище заприличаш на палячо.
Стига ти просто да се намажеш с дневен крем да си сложиш спирала и червило. Недей да си слагаш и молив.
Да! Щях да забравя, купи си руж! Ако си сложиш съвсем малко на буските ще изглеждаш много свежа.
Това е според мен. А ако искаш и да направиш нещо с косата, може просто да се боядисаш и това е, няма смисъл чааак толкова да се контиш като съседката ти. Важното е да имаш самочувстеие и да не ти пука чак толкова, тогава даже и съседката ти ще ти завижда![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Едва ли е по тъпа от тебПървоначално написано от OtherDimension
по темата...и аз съм така малко черен молив или спирала...набързо.Не отделям повече от 2-3 минути
аз пък се чуствам неудобно ако изляза с 2 тона грим
![]()
Не е нужно да си с два тона грим за да не се чувстваш като селянка,просто се харесвай такава каквато си.Според мен момичета които слагат много грим изглеждат смешно.Аз например използвам само спирала,малко черен молив,гланц и това е...понякога малко ружФДТ го зарежи...след години ще приличаш на някоя бабка а и без това кожата докато сме млади няма нужда от него
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪