Pro4etoh vs koeto si napisala....no nqmah vreme da pro4eta vs komentari za koeto sry ako povtorq ne6ty kazano do segataaa 6tom iska6 da se podarja6 powe4e i da si kato tvoite fr...1vo nakupuvai si kozmetika posavetvai se s tvoite fr kakvo polzvat i koe e nai dobroto...sa6to moje i v nqkoi spisaniq da nameri6 tova koeto ti trqbva...napr v Graciq-ta seki pat ima pokazana nai novata kozmetika i t.n.nau4i se da se grimira6..ili nqkoi da te nay4i...za6toto ako po4ne6 prosto da maje6 kakto ti padne 6te stane zle! i parvo se probvai e taka u vas sqkvi grimove varhu sebe si....6toto ne e garanciq ako na nqkoq tvoq fr ne6to sedi dobre...4e i na tewe sh ti sedi! napravi si svoi na4in za grimirane...v nikav slu4ai ne kopirai ot tvoite fr...az poneje sam iskarala kursove za grimiorka...moga da ti dam nqkoi saveti !!! no trqbva da vidq tvoq snimka....mn e vajna formata na liceto raspolojenieto na vejdi,o4i,usta i t.n.za seki e strogo individualno! ina4e sega za prez lqtoto osobeno ispolzvai po svej grim....nai vajnoto e da izravni6 tena na liceto si...da pod4ertae6 o4ite i ustata opff i pak pri seki e razli4no....ako iska6 mi pi6i na LS s ydovolstvie 6te ti dam nqkoi mn polezni saveti
sa6to taka i koito iska moje da me popita ne6ty na LS 6te pomogna s kakvoto moga
![]()
![]()
ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/