Няма да се повтарям като всички останали! Ще ти кажа моя случай...аз съм СЪЩАТА като теб...ходя с дънки, блуза и маратонки навсякъде /1во, че са ми най-удобни и 2ро, че стилът ми е по-спортен/! Е, има и редки случаи, в които примерно имам РД или приятелят ми има и искам да съм малко по-различна /а и промяната никога не вреди/ и решавам да се 'направя'! Моето правене се състои в тва да си сложа някои нови дънки или панталон, нова блуза /а може и такава, която той не я е виждал или такава, която изглежда по-екстравагантно/, спирала /черна/, молив-рядко /аз до скоро не знаех как се слага/ и гланц за устни с розов отенък! Това е...Съжелявам, че не можах да ти помогна със съвети за гримирването, но както ти показах аз съм същата като теб! Не си мисли, че си единствена, а и да ти кажа 'Красивите жени винаги са сами'...това ми го беше казала една приятелка, която гледала ТВ и някъв модел го бил казал! Следователно- по-хубаво да си обикновенна и усмихната с някое гадже, с което се обичате, отколкото да си прекрасна и сама и да нямаш с кого да споделиш тази красота!

П.С. Пак ти се извинявам, че се отклоних от темата!