.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Не издържам ;(

Не,че няма с кой да споделя, но реших да пусна тази тема,просто да си излея душата...Не издържам в даскалото,класа ми ме мрази и много ми завиждат,понеже сме повече момичета...И вчера открито показаха,че ме мразят.В часа по Маркетинг класната ми ме извика да ме изпита,и едно момиче от моя клас като побесня,защото съм я изместила чакала от 2 часа да я изпита класната...и стана една....Класната ме извика да ме изпита,защото много отсъствах и така...И всички приятелки на въпросната се нахвърлиха срещу мен,че съм я изместила...аз съм никоя,че да я изместя точно нея...Класът ни е,на лагери аз не съм нито от единия нито от другия...Ужасно ми е кофти от всичко това,което става...Все аз съм им виновна....И не ми се ходи и на даскало...а трябва да ходя,защото трябва да ме изпитват....Ако,има някой,който има подобен проблем може да сподели....Съжалявам,ако съм досадна с подобна тъпа тема.Просто исках да споделя... ;(

Е юни месец е ве, ще истърпиш един месец и догодина в ново даскало. Гледай напред и да не ти пука за тия.
    ЮМРУКА Е НАЙ-СИЛЕН, КОГАТО Е ОБЩ!

spoko ne si sama ama dobre 4e idva kraq na godinata druj se

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Да,идва края на годината....ще издържа някакси.Благодаря,че написахте мненията си...

Град
    DreamLand =)
    ox mila ne se vliai ot tiq tapanarki spored mene ti gi prevazhojdash s neshty za da se durjat tolkova gadny i a3 sm go izpitvala ama ne se bezpokoi vsichko se vrashta
    sajalqvam za latinicata no mi izchezna kirilicata

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от spongkata
    ox mila ne se vliai ot tiq tapanarki spored mene ti gi prevazhojdash s neshty za da se durjat tolkova gadny i a3 sm go izpitvala ama ne se bezpokoi vsichko se vrashta
    sajalqvam za latinicata no mi izchezna kirilicata
    Да,завиждат завистта на хората край няма... Аз мога да пея и те като ме накарат и аз глупачката им пея..и ги слушам...ама,вече няма да е така... Снощи бях много тъжна и си казвам, "леле аз съм най-лошия човек на земята..какво толкова направих.... ;( ;(

Град
    в куза :)
    пробвай да си направиш собствен "лагер" , тъй де повечето такива си имат тартори чието мнение се слуша повече от това на останалите, така че ти знаеш най-вероятно кой може да поддаде за да го приобщиш към своя нов лагер например изкушението е доста добър метод , опитай може и да се получи

За жалост има много завистливи хора в този живот и непрекъснато ще се сблъскваш с тях....но незнам.....не е хубаво да сте така на лагери...и в моя клас сме пък по двойки....всяко момиче с приятелката си нанякъде...иии си сам.....но аз мисля ,че твоят най-добър лагер са приятелите ти извън даскало ...докато свърши училище се помотай някъде с тях ...организирайте си нещо заедно и се забавлявайте....а за тези от училище просто имай търпение....малко остана до края .....гледай да не им обръщаш много внимание....но съм сигурна ,че няма да останеш сама....ако нещо аз съм тук :P

Град
    София

Изоообщо да не ти пука драга,ама изобщо. Тия глупости в училището са за простачки,гледай да си имаш добрите оценки, пък живота е пред теб
    Smile!?

Цитирай Първоначално написано от ra4ence

Изоообщо да не ти пука драга,ама изобщо. Тия глупости в училището са за простачки,гледай да си имаш добрите оценки, пък живота е пред теб

тя може да си гледа добрите оценки,обаче как да се съсредоточи според теб?!

slun4ice_90 ,колко още години ти остават в тва даскало?[/b]

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от nailana
    Цитирай Първоначално написано от ra4ence

тя може да си гледа добрите оценки,обаче как да се съсредоточи според теб?!

slun4ice_90 ,колко още години ти остават в тва даскало?[/b]
    Сега си идвам от даскало...и ме гледаха на кръв... Ама вече не ми пука,забравих да ви кажа,че те ме намразиха още повече,защото съм любимка на класната хахаха.Още една год. ми остава в това даскало...сега съм 11 клас...

Аз имам още 3 години да търпя. Класът ми се състои от 24 момичета и 2 момчета. То не бяха интриги,то не бяха лъжи,то не беше завист,лицемерие,наглост,п длост,омраза и разрушени приятелства ... Кошмар!

Не знам как ще издържа и много искам да се преместя,ама факта,че ми преподават елитни учители ме спира. Сега просто не вярвам на никой и съм си сама. Преди си мислех,че имам приятели в класа,но съм се заблуждавала. Реших да ги използвам,както те мен. Всички са егоисти,явно това е начинът да оцелееш в подобна среда.

Учи си системно,внимавай в часовете и не обръщай внимание на погледите на останалите. Предполагам,че ти е гадно,ама няма как. Илизай повече с истинските ти приятели през свободното време,за да не се сдухваш покрай проблемите ти с класа. Останала ти е само 1 година. Блазе ти..

Град
    летя надолу с главата
    Оо, я се успокой, седни си на креслото хубаво, надуй Eluveitie и им хвърли майната на всички. Пък и не вярвам да нямаш приятели/добри познати от други класове, ха, само в класната си стая ли ще седиш да се ядосваш на разни хора, за които не би трябвало да ти дреме особено. Я се съвземи (;
    paska

Град
    Shumen
    Emi vij sega i az kolko pyti sym imala tezi problemi.Do gusha mi e doshlo chak.Lichno az sled takiva incidenti ne kontaktuvah sys s1uchenicite si.Prosot si sedqh i krotuvah i slushkah muzika na MP3-to si.I taka sym imala sluchai po 1-2 sedmici nqkade da karam.Lichno az sym stranen chovek i zaradi tova ne me obichat osobeno syuchenicite mi moje bi.E haide uspeh no za sega po-dobre ne kontaktuvai s tqh.
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от astralized
    Оо, я се успокой, седни си на креслото хубаво, надуй Eluveitie и им хвърли майната на всички. Пък и не вярвам да нямаш приятели/добри познати от други класове, ха, само в класната си стая ли ще седиш да се ядосваш на разни хора, за които не би трябвало да ти дреме особено. Я се съвземи (;
    Вече съм по-спокойна даже мога да кажа,че те ме амбицират да съм на върха...хахаха Ще си гледам оценките и така.

Мега фен
    Ако съм като тебе,ще си взема един "Макаров и ще ида да им покажа на какво съм способна,и след това - да видиш ти респект и чудо...
    Или пък,взимаш гаджето,причакваш някъде натъмно твоя враг..."пораздрусвате" я малко,и само и казваш следното:
    Внимавай с кой как се държиш,или с кой как си се държала,особенно в даскалото...да не се налага да се срещаме повторно...
    И внимавай да не ти се случи случка - както си вървиш по улицата,случайно да се спънеш и....

Разбра ли ? само това направи и як респект ще има към тебе,ако е умна..ако не...може и да се спъне по улицата...
    Давай,baby !

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    алоооо,девойче, къде си се разпуснала така!? Ще си говорим ние с теб хеех да се стягаш,няма смисъл им се връзваш на тези .... пък ако другия път ти се отваря...нема си затваряш устата... кажи им 2-3 думи и ще ги затапиш..... така че горе главатааааааа

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Благодаря на всички ви,че отделихте време и ми помогнахте с мненията си.

Град
    isperih
    Да не ти пука какво си мизлят и дали те обиждат,просто се дръж сериозно и им дай да разберат, че не си кукла!!!

Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе
    Често се случва в клас като твоя, с много момичета, да съществува омраза или злоба,най-често породени от завист. Явно имаш нещо, което те не. Като начало, не мисля, че правилният начин е да се опитваш да ги обиждаш и ти - повече от теб са и ако и ти се заяждаш с тях, ходенето ти на училище ще се превърне в още по-голям ад. Не им обръщай внимание. Не е приятно като не се разбираш с хората от класа си, но все пак, ти си там, за да се учиш. Те са просто едни завистливи хора, не допускай да се провалиш заради тях или да те карат да страдаш. За сега се опитай да обърнеш внимание на ученето, а можеш да се забавляваш, като излизаш с приятелите ти извън училище.Освен това, остава ти само още 1 учебна година и повече няма да си с тях.

точно това се иска от теб и аз съм го преживяла макар че не съм голяма колкото тебе... Тъй че горе главата дърпаш им една майна и си гледай живота имаш малко време до края на тийнеджърството :P
    Тъжно е, когато някой си отива,
    тежко е когато си останал сам
    и в един залисан ден разбираш,
    че не си дете, а вече си голям...

Град
    непостоянно
    Ако съм разбрала правилно, имаш проблем само с момичетата в класа. Ами сприятели се тогава с момчетата (щом сте на лагери, предполагам има и такъв лагер). Може и да са малко, ама поне съм забелязала, че момчетата не са толкова склонни към интриги . И да не ти пука какви си ги мислят \/
    We are all dead people in vacation, but still we dance

98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от i_bleed
    Ако съм разбрала правилно, имаш проблем само с момичетата в класа. Ами сприятели се тогава с момчетата (щом сте на лагери, предполагам има и такъв лагер). Може и да са малко, ама поне съм забелязала, че момчетата не са толкова склонни към интриги . И да не ти пука какви си ги мислят \/
    Съгласна съм^и аз мислех да предложа идеята,нашия клас е нещо такова..само момчетата си останаха задружни,нищо че са 5има..а момичетата..от 20...сме на толкова лагери..има толкова лицемерие..защо сме такива?!
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Eeex i pri men e ne6to podobno kato v tvoq sly4ai.V klasa sme 25 momi4eta bez mom4eta
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Супер фен Аватара на zero
    Звучи ми толкова познато
    В моя клас сички ме мразят и ми се нервят,
    него показват разбира се щото ще ядът кютека
    Ама си личи, че ме мразят от всякаде
    И да ви кажа една тънка- когато ги видя
    натокани против мене спр се кефя
    някфи ма ругаят апък аз неги вбавам и те още повече
    се изнервят ...
    Да ти кажа чесно по-яко е да те мразят
    Вчера играхме вртел нашия клас смлях ги
    и сичките блъскат ракети и се наговарят протиф мене