- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дрехите, мъжете и жените
Значи 1 младо момиче на 16-17 трябва да се почерни, така ли? то черното даже цвят не е. Толкова е безлично. А и на тази жега си е направо живо самоубийство. Е, да те светна, че елегантна е дрехата, която те прави да изглеждаш добре. да прикрива недостатъци, да показва хубави черти. Голият пъп, дънкит с ниска талия, размъкнатите панталони и разни спортни дрехи за това не се елегантни.
И да, желателно е при шарена пола да си с едноцветна блуза и обратното. Желателно е долната част на облеклото ти да е в 1 цвят даже. Желателно е да си подхождат като цветове и материя. това, че съм отишла на работа с бяла пола и цикламена блуза, не значи, че не съм елегантна. да не говорим, че съща пола комбинирах с потник в слънчеви цветове и бях неотразима!
Е ти какво искаш. 50 човека да са с еднакви вкусове ли? Всички да се носиме в черно , защото ти смяташ светлоте тонове за кич?Първоначално написано от Bolt_f
Много е грозно така да одумваш... че и цяла тема пусна да си излееш мъката. Бъди по-широкоскроена , какви са тея предразсъдъци ? В кой век живееш???
Зъб ли те боли , главата ли те цепи .... нещо став али ти като видиш момиче да се носи така? Какво ти дреме на тебе кой как ходи. Я си живей живота и не клюкаросвай....
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Друг път.Първоначално написано от Bolt_f
Ясно си зададе въпроса И към МОМИЧЕТАТА.
Всеки може да погледне поста ти и да види , че СА ТИ КРИВИ.
Такива тъпи нападки отправи , че...
Хахахха, е не..... хахахахахахахахахахахахах ахахахха! ДА СЪМ КАЗАЛА НЯКЪДЕ КОЙ КАК ДА ХОДИ?! Или какво да облича?! Да съм клюкарствала?! Изобщо... ЧЕТЕШ ЛИ ИЛИ НЕ?! Питах за мнението ви... баси хората, честно, хахахахаххаа!Първоначално написано от Jeuelle
Черното безлично? Гръмни се.Първоначално написано от krem4et0
ОК, край. Отправям си въпроса към мъжете, патици да не пишат в темата.![]()
Аз шарено не обичам, в гардероба си имам само едноцветни дрехи и внимавам как ги съчетавам.Първоначално написано от Bolt_f
Просто се страхувах да не започнеш да ми говориш за широки дрехи и кецове... не, че е лошо, ама не е женствено. Нямам нищо против другите да се обличат така, но аз - абсурд. Харесвам преди всичко женствените дрехи. Това, което не те обезформя, а напротив - акцентира на дадена част тялото например. Затова и нямам нищо против рокли, поли, токчета.![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Bolt_f, Ти си ебати задръстеното същество , честно.
Излез си от черупката!!! Навън има свяяяяят ....
Черното не е безлично , но не можеш всеки ден да се черниш , сякаш жалееш някой.
И не ми казвай да чета , защото с такава селска злоба пишеше за "кича" и за "клоунското" обличане....
Не ми се копиРА дословно , ти вземи го препрочети...
Олекна ли ти?
Всички в бозаво!
абе всеки както иска да се облича..и аз нося мн черно,но сега лятото само черно ли да се обличам?!нямам нищо против "клоунското обличане "както ти го наричаш..и да..понякога го харесвам..
А на теб не ти ли е неудобно да си на 26 и да пишеш в тийн форум?Първоначално написано от Jeuelle
http://www.mic.no/nmi.nsf/pic/octaviaen/$file/octavia.jpg
http://store4.data.bg/morkedin/steeze2.jpg
Не съм на 26 . На 18 съм!Първоначално написано от Bolt_f
Аууууу, как я ч състари. Стига, бе![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mindscan
То да беше само тя. Скоро една мацка каза , че приличам на лелка!!!Първоначално написано от preichetoy
Видях, видях... Според мен няма голяма ралзика между 13 и 15 годишно момиче. Или 18 и 23 например...Първоначално написано от Jeuelle
mindscan
не ме инт как се обличам.. инт ме да се обличам така че на мен да си ми харесва.. е в 90% от случаите е такакич не кич и на мен ми е смешно когато видя някое метъл момиче с 35235 гривни с игли по ръцете шията.. с некфи 101 ланци по врата.. за мен тфа е кич.. понякога всеки прекалява но кат ви харесва... обличаите се както си искате
![]()
стига мрази, бре гайка .. така де, болт
какво да правим, че някаква наконтена кичозна мацка ти е взела гаджето или той е влюбен в нея
стига мрази, стига завижда![]()
Е това как го реши, защо когато някоя жена/ момиче изразява мнение заПървоначално написано от OtherDimension
модата и съобщава не всеослушание, че е ужасна и всички, които я носят са ужасни, веднага бива обявено за женска злоба? Аз това не мога да разбера, не, не е женска злоба. И наистина не ми харесва, а ако някоя да речем има хубави крака ще и го призная...
Give me your best shot motherfucker!
+1Първоначално написано от [b
Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.
прашките са кич! Да живеят кюлотите!
Grumpy old madman
Оф, какво от това?! Пука ми как се носят, нагледала съм се на всякакви дрехи, така че такива работи не ми правят впечатление. В крайна сметка те сами избират начина си на обличане. Аз нямам право да се бъркам, това е все едно някой да ми казва как да се обличам, естествено, че ще му кажа да го духа, ебаси... много се вживявате.