.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 92
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Значи 1 младо момиче на 16-17 трябва да се почерни, така ли? то черното даже цвят не е. Толкова е безлично. А и на тази жега си е направо живо самоубийство. Е, да те светна, че елегантна е дрехата, която те прави да изглеждаш добре. да прикрива недостатъци, да показва хубави черти. Голият пъп, дънкит с ниска талия, размъкнатите панталони и разни спортни дрехи за това не се елегантни.
    И да, желателно е при шарена пола да си с едноцветна блуза и обратното. Желателно е долната част на облеклото ти да е в 1 цвят даже. Желателно е да си подхождат като цветове и материя. това, че съм отишла на работа с бяла пола и цикламена блуза, не значи, че не съм елегантна. да не говорим, че съща пола комбинирах с потник в слънчеви цветове и бях неотразима!

Град
    Blondeland

Re: Дрехите, мъжете и жените

Цитирай Първоначално написано от Bolt_f
    Здравейте!

Гледам по улиците, по снимки, в някакви сайтове... жените са облечени като клоуни! То не бяха басмени рокли на цветенца, колани до шията, обувки с мъничко изрязани, че да се виждат пръст и половина... някакви имитации на злата, сребра, не знам си какво. Обувки на балеринки, бермуди до коленете... И НЕ ЗНАМ СИ КАКВО ОЩЕ. С една дума, кич.

Защо го правите, момичета? Защо се обличате по толкова отвратителен начин? Мислите ли, че по този начин впечатлявате някого или го правите за собствено удоволствие (да се чувстваш като лелка?)

А вие, момчета, впечатлявате ли се от девойки така натруфени? Въобще... каква е целта на целия тоя кич?
    Е ти какво искаш. 50 човека да са с еднакви вкусове ли? Всички да се носиме в черно , защото ти смяташ светлоте тонове за кич?
    Много е грозно така да одумваш... че и цяла тема пусна да си излееш мъката. Бъди по-широкоскроена , какви са тея предразсъдъци ? В кой век живееш???
    Зъб ли те боли , главата ли те цепи .... нещо став али ти като видиш момиче да се носи така? Какво ти дреме на тебе кой как ходи. Я си живей живота и не клюкаросвай....
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Град
    Blondeland
    Цитирай Първоначално написано от valentinka_1990
    И кое от цялата работа е кич? Все някой трябва да ви е крив,всеки има право да се облича както намери за добре,не е нужно да оплювате всеки различен.
    ВСИЧКО. Никой не ми е крив, не съм казала да спрат да се обличат. Въпросът ми беше какво мислите за това......

И най-вече въпрозът ми бе отправен към мъжете всъщност....!
    Друг път.
    Ясно си зададе въпроса И към МОМИЧЕТАТА.
    Всеки може да погледне поста ти и да види , че СА ТИ КРИВИ.
    Такива тъпи нападки отправи , че...

Re: Дрехите, мъжете и жените

Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Здравейте!

Гледам по улиците, по снимки, в някакви сайтове... жените са облечени като клоуни! То не бяха басмени рокли на цветенца, колани до шията, обувки с мъничко изрязани, че да се виждат пръст и половина... някакви имитации на злата, сребра, не знам си какво. Обувки на балеринки, бермуди до коленете... И НЕ ЗНАМ СИ КАКВО ОЩЕ. С една дума, кич.

Защо го правите, момичета? Защо се обличате по толкова отвратителен начин? Мислите ли, че по този начин впечатлявате някого или го правите за собствено удоволствие (да се чувстваш като лелка?)

А вие, момчета, впечатлявате ли се от девойки така натруфени? Въобще... каква е целта на целия тоя кич?
    Е ти какво искаш. 50 човека да са с еднакви вкусове ли? Всички да се носиме в черно , защото ти смяташ светлоте тонове за кич?
    Много е грозно така да одумваш... че и цяла тема пусна да си излееш мъката. Бъди по-широкоскроена , какви са тея предразсъдъци ? В кой век живееш???
    Зъб ли те боли , главата ли те цепи .... нещо став али ти като видиш момиче да се носи така? Какво ти дреме на тебе кой как ходи. Я си живей живота и не клюкаросвай....
    Хахахха, е не..... хахахахахахахахахахахахах ахахахха! ДА СЪМ КАЗАЛА НЯКЪДЕ КОЙ КАК ДА ХОДИ?! Или какво да облича?! Да съм клюкарствала?! Изобщо... ЧЕТЕШ ЛИ ИЛИ НЕ?! Питах за мнението ви... баси хората, честно, хахахахаххаа!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Значи 1 младо момиче на 16-17 трябва да се почерни, така ли? то черното даже цвят не е. Толкова е безлично. А и на тази жега си е направо живо самоубийство. Е, да те светна, че елегантна е дрехата, която те прави да изглеждаш добре. да прикрива недостатъци, да показва хубави черти. Голият пъп, дънкит с ниска талия, размъкнатите панталони и разни спортни дрехи за това не се елегантни.
    И да, желателно е при шарена пола да си с едноцветна блуза и обратното. Желателно е долната част на облеклото ти да е в 1 цвят даже. Желателно е да си подхождат като цветове и материя. това, че съм отишла на работа с бяла пола и цикламена блуза, не значи, че не съм елегантна. да не говорим, че съща пола комбинирах с потник в слънчеви цветове и бях неотразима!
    Черното безлично? Гръмни се.

ОК, край. Отправям си въпроса към мъжете, патици да не пишат в темата.

Цитирай Първоначално написано от Felis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от Felis_Dirus
    Bolt_f, ти какво разбираш под стилно и елегантно облекло? Просто ми е интересно, не се заяждам.
    Аз също съм се обличала стилно и елегантно, защото има случаи в които просто ми се налага. Под това разбирам черен, изчистен панталон или черна пола (изчистена), попринцип черна риза, но всеки цвят би могъл да бъде хубав... единствено ако е едноцветна ризата обаче и имаш някакъв елемент по себе си в същия цвят. Или блуза, но отново едноцветна... зависи ужасно. А обувките, изчистени! Без пайети, катарами... попринцип токът е хубаво да е висок.

Не, не ти говоря, когато има повод или случай. Въпросът ми е с какво облекло едно момиче според теб би могло да бъде елегантно във всекидневието?
    Черно, черно и черно. И отново дрехите които изброих. Аз не знам, ти намираш ли нещо елегантно в шаренията и басмените поли?
    Аз шарено не обичам, в гардероба си имам само едноцветни дрехи и внимавам как ги съчетавам.

Просто се страхувах да не започнеш да ми говориш за широки дрехи и кецове... не, че е лошо, ама не е женствено. Нямам нищо против другите да се обличат така, но аз - абсурд. Харесвам преди всичко женствените дрехи. Това, което не те обезформя, а напротив - акцентира на дадена част тялото например. Затова и нямам нищо против рокли, поли, токчета.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Град
    Blondeland
    Bolt_f, Ти си ебати задръстеното същество , честно.
    Излез си от черупката!!! Навън има свяяяяят ....
    Черното не е безлично , но не можеш всеки ден да се черниш , сякаш жалееш някой.
    И не ми казвай да чета , защото с такава селска злоба пишеше за "кича" и за "клоунското" обличане....
    Не ми се копиРА дословно , ти вземи го препрочети...

Олекна ли ти?

Всички в бозаво!

абе всеки както иска да се облича..и аз нося мн черно,но сега лятото само черно ли да се обличам?!нямам нищо против "клоунското обличане "както ти го наричаш..и да..понякога го харесвам..

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    не забравяй и цикламеното
    mindscan

Черното не е безлично , но не можеш всеки ден да се черниш , сякаш жалееш някой.
    И не ми казвай да чета , защото с такава селска злоба пишеше за "кича" и за "клоунското" обличане....
    Не ми се копирва дословно , ти вземи го препрочети...
    А на теб не ти ли е неудобно да си на 26 и да пишеш в тийн форум?

Град
    unknown
    http://www.mic.no/nmi.nsf/pic/octaviaen/$file/octavia.jpg
    http://store4.data.bg/morkedin/steeze2.jpg

Град
    Blondeland
    Не ми се копирва дословно , ти вземи го препрочети...
    А на теб не ти ли е неудобно да си на 26 и да пишеш в тийн форум?
    Не съм на 26 . На 18 съм!

Цитирай Първоначално написано от Lunatic-
    http://store4.data.bg/morkedin/steeze2.jpg

Град
    София, Люлин
    Аууууу, как я ч състари. Стига, бе
    mindscan

Град
    Blondeland
    Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    То да беше само тя. Скоро една мацка каза , че приличам на лелка!!!

Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    То да беше само тя. Скоро една мацка каза , че приличам на лелка!!!
    Видях, видях... Според мен няма голяма ралзика между 13 и 15 годишно момиче. Или 18 и 23 например...
    mindscan

Лелкеее.. дай парите, лелкеее

не ме инт как се обличам.. инт ме да се обличам така че на мен да си ми харесва.. е в 90% от случаите е така кич не кич и на мен ми е смешно когато видя някое метъл момиче с 35235 гривни с игли по ръцете шията.. с некфи 101 ланци по врата.. за мен тфа е кич.. понякога всеки прекалява но кат ви харесва... обличаите се както си искате

Мега фен
    Град
    Utopia..
    стига мрази, бре гайка .. така де, болт
    какво да правим, че някаква наконтена кичозна мацка ти е взела гаджето или той е влюбен в нея

стига мрази, стига завижда

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    стига мрази, бре гайка .. така де, болт
    какво да правим, че някаква наконтена кичозна мацка ти е взела гаджето или той е влюбен в нея

стига мрази, стига завижда
    Е това как го реши, защо когато някоя жена/ момиче изразява мнение за
    модата и съобщава не всеослушание, че е ужасна и всички, които я носят са ужасни, веднага бива обявено за женска злоба? Аз това не мога да разбера, не, не е женска злоба. И наистина не ми харесва, а ако някоя да речем има хубави крака ще и го призная...

Give me your best shot motherfucker!

Град
    in youR dReams (mm)
    Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]не ме инт как се обличам.. инт ме да се обличам така че на мен да си ми харесва.. е в 90% от случаите е така кич не кич и на мен ми е смешно когато видя някое метъл момиче с 35235 гривни с игли по ръцете шията.. с некфи 101 ланци по врата.. за мен тфа е кич.. понякога всеки прекалява но кат ви харесва... обличаите се както си искате
    +1
    Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    прашките са кич! Да живеят кюлотите!
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    прашките са кич! Да живеят кюлотите!

Боксерки!
    London Tipton

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Оф, какво от това?! Пука ми как се носят, нагледала съм се на всякакви дрехи, така че такива работи не ми правят впечатление. В крайна сметка те сами избират начина си на обличане. Аз нямам право да се бъркам, това е все едно някой да ми казва как да се обличам, естествено, че ще му кажа да го духа, ебаси... много се вживявате.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си