- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дрехите, мъжете и жените
дай всички да ходим все едно отиваме на погребение.. това е по зле и от кича... красотата е в разнообразиетоПървоначално написано от Bolt_f
![]()
Samе shit... different way
Аз мисля че е добре да се обличаш така, че да ти е удобно. С по-широки панталони така че да не ти се впиват в месата и по-изчистени поли. Да не носиш прекалено големи деколтета от които чак пъпа ти да се вижда. Аз лично нося обикновени панталони, някакъв потник и някоя карирана ризка върху него. А и предпочитам кецки.![]()
Продължавъм да твърдя, че черното е цвят, който те обезличава напълно. Черен панталон и пола е ок, но всичко черно от кръста нагоре е грозно, прави те блед, не подчертава никаква черта в лицето ти.
Това, че на теб не ти отива, не означава, че не отива на други хора. На доста хора им стои чудесно.Първоначално написано от krem4et0
Ти си бледа и нямаш остри черти на лицето и - айде това важи за всички.
Grumpy old madman
Всъщност Кремче, на нашите коси черното стои много добре, защото изпъкваме.Първоначално написано от krem4et0
![]()
На мен ми допада черното като за 'по-официално'. Иначе да се нося само с черно, кафяво и сиво... ей т'ва за мен е безлично. (: Скучни цветове са ми за ежедневието.На мен ми дай няк'ви свежарски 'шарки'...
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
ако е гълтала е много страшно щото шанса да забременее е 99%Първоначално написано от preichetoy
съгласна съм ((:Първоначално написано от krem4et0
изобщо не ми харесва да видя някво момиче,облечено цялото в черно..
За абсолвентския бал пробвах 1-2 черни рокли. Бях отвратително бледа. И както и да се погледне черното може и да стои добре на някои, но обезличава! Аз съм синьо-зелено-розово-червано-виолетова с примеси на кафяво зимата и есентаПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
Дам, те по-тази логуика педалите що не забременяватПървоначално написано от NH3
![]()
mindscan
чрното е истинският цвятПървоначално написано от Taste the rainbow
другите са пумия
Хммм мен повечето ми дрехи са цветнички и нямам почти нищо в черно и кафяво. По принцип съм съгласна с двете ни червенокоски... На мнението съм че всяка дреха може да стои добре стига да е съчетана подходящо.
Нямам претенции, че разбирам. Черното е добре, защото прави фигурата по-слаба и до там. Не смятам, че е удачно обаче 90% от гардероба ти да е в черно или в който и да е цвят. Не смятам, че е добре всичките ти панталони д са дънки също. 1 гардероб трябва да е разнообразен и като цветове, и като материи, даже и като стил(за различните поводи). Имам една единствена черна рокля, която си купих 9-ти клас и понеже бях много бледа си взех и светло ливаво сако към нея. Е, получи се добре. Имам 1-2 черни поли и разбира се панталони, но 1 черна блуза нямам в гардероба си и няма да имам. Просто става прекалено...грубо. Дори, когато съм била в траур(за баба и дядо), не съм носила черно(по-тъмни и убити тонове, да, но не и черно. Майка ми даже не носи черно, а само шалчето си. Цветът е хубав за долната част на тялото, но за блуза е просто ужасно.Първоначално написано от ATAKABG
Е чак пък 'ужасен'...Има невероятно елегантни черни сака, блузи и потници например.
Единствено ми е отвратително някой като носи черна блуза, която е тооолкова избледняла, че вече бие по-скоро на сивкаво.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
=D> Поклон.Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
mindscan
Сако, ама блуза........не, мерси. Не съм обличала, няма и да облека. Черното го свързвам с дебелите жени, които така изглеждат по-слаби и с метълистките. Черен костюм си е класика, но със свежа риза или блуза.Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
определено черното и по-тъмните цветове са пъти по-красиви и елегантни
в моя гардероб черното предобладава. обаче имам и МНОГО червени дрехи.
Не пречупвам. Черното поглъжа цялата светлина. И ако лицето ти е свежо, цветно и ярко, с черното се "поглъща4 и обезличава. И за мъжете е малко по-различно. но за жени......днес видях 1 дама на въдима възраст 35, цялата в черно. Еми на фона на останалите беше просто.....невзрачна. И все пак ако си целият в черно, трябва да има цветен акцент. може и нещо дребно да е, може при женит да е само грима, но трябва да има.Първоначално написано от exploitedteen
П.С.не е хубаво млади хора да се почернят. Особено лятото и пролетта. то си е ваша работа, но оставете и нас да бъдем цветни. какво ви бърка?
Черният цвят е класика и въобще не те затваря. Напротив - ако си свеж човек, то ще контрастираш на черното, и това много повече ще бие на очи.
да,ама ми е грозно като са целите в черно ...
една черна блуза или потник нищо лошо няма
амааа всичко да ти е в черно..не знам
не ми харесва
Na men 4ernoto ne mi haresva, nqmam 4erni bluzi,imam samo 1 4eren panalon i do tam, a i edna 4erno bqla roklq ot bala na gadjeto. Ina4e na men 4erno prosto ne mi otiva, pravi me suvsem bleda, ina4e ima hubavi 4erni potni4eta i bluzi. Vse pak ne bih se oblekla cqlata v 4erno nikoga, kakto i ne mi haresva 4ovek, oble4en celiq v 4erno. Na men pove4e mi haresvat svetlite cvetove (logi4no e togava da ne haresvam 4erno, kafqvo i t.n.). Pove4eto mi drehi sa v bebe6ko rozovo, julto, bqlo i svetlo sinio. Znam 4e na nqkoi rozovoto bi mu se storilo ujasno, no puk na men si mi haresvaSpored men avtorkata nqma kakvo da se drazni na modata, vseki si haresva razli4ni ne6ta, a i svetlite cvetove sa po-podhidq6ti za lqtoto spored men ot 4ernoto.
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Първоначално написано от krem4et0
Хахахахаххаахахахаахахаха ... хубаво. Exploited_teen винаги съм знаела че си дебела жена, между другото.
Кремчето, наистина... може ли да си толкова зле. Преди няколко дни на мен някой ми каза че съм задръстена, взех че повярвах, ама сега май виждам, че има и по-зле. Как може черното да те затваря?! Абсолютно всеки цвят изразява това, което самия ти изразяваш. Аз като нося черно, искаш да ми кажеш, че винаги изглеждам сдухана и безлична?! Ми, казвали са ми че съм един от най-веселите хора на земята (да вкарам малко и аз първо лице).
Интересно ми беше просто, мъжете привлича ли ги шаренията и кича, защото всички се обличат така. Все пак, когато жена се конти попринцип, го прави заради мъж(е).
халюциНОгени......Първоначално написано от exploitedteen
Bolt_f, v otgovor na vuprosa za mujete i cvetovete. Ne, az si izbiram drehite spored cvetovete, koito haresvam. Ne moga da ti obqsnq ama naprimer kato vidq hubava bebe6ko rozova bluzka du6ata mi se pulni ot cveta, prosto mnogo go haresvam, su6toto vaji i za jultoto i svetlo sinioto. Ima muje, koito sa mi kazvali, 4e izglejdam kato 5 godi6no dete izlezlo ot detski magazin zaradi rozovoto, na drugi im haresva, treti mi kazvat, 4e tui kato vinagi sum nosila rozovo si go priemat kato 4ast ot men i kato me vidqt v drug cvqt me pitat dali ne6to ne sum bolnaTa, az prosto obojavam svetlite cvetove i tova e pri4inata da se obli4am taka.
A ne si mislq dali na mujete 6te im haresa pove4e 4erno ili rozovo na julti to4ki sus zeleni raeta
Plus tova ne vqrvam, 4e ako nqmakoi me haresva 6te se otkaje ot men samo za6toto nosq svetli cvetove, a ne 4erno.
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
УМЕСТНА ЗАБЕЛЕЖКА !!!Първоначално написано от Special K
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?