.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 92 от общо 92
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    leti_cherry, и аз съм така със цветовете. Всек ме асоциира с розово, синьо и лилаво......

луд на шарено се радва ........ супер отвратно е примерно човек облечен във всички цветове на дъгата

ама на Whiskass всички и се кефите

просто е хубаво момичето , кой и гледа толкоз дрехите

ааааахахахаххаах

много готина тема, ей !!!

Цитирай Първоначално написано от bboy_bunker
    ааааахахахаххаах

много готина тема, ей !!!
    чак започвам да се гордея аз

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от extreme_
    хахаах така си е.
    всеки тук говори някакви филми,
    ама накрая искат да се женят за уискас

а колкото до авторката и нейното черно, черно, черно - може да е много удобно и безопасно (няма как да сбъркаш), ама не е яко

Saatana vittu perkele hate crew!

Цитирай Първоначално написано от Boot
    Цитирай Първоначално написано от extreme_
    хахаах така си е.
    всеки тук говори някакви филми,
    ама накрая искат да се женят за уискас

а колкото до авторката и нейното черно, черно, черно - може да е много удобно и безопасно (няма как да сбъркаш), ама не е яко
    Черно, черно, черното беше за елегантни дрехи, за което ме попита Къдли. Това не значи че се обличам само елегантно, баси.

Аааамм... не говорехме за цветове, а за онея клоунските дрехи, нали... то всъщност май никой не разбра какво имах предвид, но както и да е. Живи и здрави да сте.

А, и за Уискас не искам да се женя, макар и нейното да не е това което имах предвид. Не ставаше въпрос за този стил. Нито за всички тея "тийнейджърски" неща. Става въпрос за лелските басмени рокли, колани, високи талии и отвратителни обувки! Или клинове с някакви блузи ХХL и пак въпросния колан...

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Аз също имам някакви курвенски дрешки в гардероба,които ги слагам,когато ми е кеф.

Не се обли4ам модерно,не защото е ки4озно или защото съм яко хейтърка,ами защото ме е страх да не си погледна снимките след 10 години,да се цапардосам по 4елото и да си кажа "какво съм си мислила тогава?каква тази пола с цепка до пъпа".

Затова мисля,4е съм си измислила най-подходящия подход-да нося дрехи,които ми отиват,като цвят и кройка и дрехи,които са с непреходен вид-каре/райе или геометри4ни форми,като то4ки.

А това с метълките и 4ерното ме уби.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Супер фен Аватара на rakiQ
    всеки ще се облича как си му харевса

Град
    Okinawa
    Много сте ми странни с тези теми...
    Какво ви интересува вас как се обличат другите..като искат да са част от "стадото" нека са.Аз си гледам себе си и не ме интересува на таз гривната сребърна ли е или имитира сребро,колко са и шарени обувките и до къде са и гащите..Кво се опитвате да вкарвате акъл на хората с цел обличане по ваш модел..Смешни са вече тея теми..
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Много има да се говори ... честно казано не си прав че примерно късите панталонки са смешни или пък обувките които са изрязани ...смешни са ако не са подбрани и съчетани с дургите дрехи правилно ... лично аз не се кефя на този вид обличане много много ... но всеки все пак си има правото да решава как да се носи ... живеем в Совободна държава .. И ЗА БОГА НЯМА ЛИ ДА ГО РАЗБЕРЕТЕ ТОВА И ДА ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ЗАЯЖДАТЕ С ТЪПИТЕ ЧАЛАГАРИ ... НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНЯТ ...спокойна съм имитациите на сребра и злата и мене лично много ме дразнят или ги има или ги няма кво е то ... теникия от колата на 50 сент взета сякаш хахаха абе я бегайте ...

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Град
    Okinawa
    Много ясно, че ще си купя пък гривна от 5 лв от колкото от 40..и кое е смешното..се едно ако съм със сребро някой ще разбере,че то наистина е такова - глупости..
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    просто всеки вижда нещата по свои си начин...ярките цветове са много хубави, аз лично много обичам да имам нещо ярко по себе си, но пък е ужасно трудно да се съчетят като хората...нося и цикламено и тревно зелено и оранжево, дори лилаво, но пък винаги нося 1 ярък цвят /блуза примерно, ярките панталони още ми е трудно да ги приема/ с някаква дрънкулка - гривничка, пръстенче, обички, герданче в същия цвят...всичко останало остава 1 цвят, при това неутрален - черно, бяло, бежово, сиво, дънки или евентуално черно с бяло...иначе просто става прекалено и адски дразнещо, да не говорим, че ярките цветове въобще не си приличат един с друг...но пък в крайна сметка всеки си решава за него си

бтв, повечето модерни неща стоят гротескно, защото обикновено хората, които ги носят не ги съчетават добре, пък и по-голяма част от дрехите по магазините са стари модели, изкривени през погледа на някои производител на конфекция...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Аз не се обличам така,нося дрешки,които са ми удобни

На мен пък много ми допада сегашната мода - просто винаги съм била фенка на ярките и свежи цветове, а това, че магазините са пълни сега с такива дрешки, е в мой плюс

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си