- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дрехите, мъжете и жените
leti_cherry, и аз съм така със цветовете. Всек ме асоциира с розово, синьо и лилаво......
луд на шарено се радва ........ супер отвратно е примерно човек облечен във всички цветове на дъгата
чак започвам да се гордея азПървоначално написано от bboy_bunker
![]()
хахаах така си е.Първоначално написано от extreme_
всеки тук говори някакви филми,
ама накрая искат да се женят за уискас![]()
а колкото до авторката и нейното черно, черно, черно - може да е много удобно и безопасно (няма как да сбъркаш), ама не е яко![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Черно, черно, черното беше за елегантни дрехи, за което ме попита Къдли. Това не значи че се обличам само елегантно, баси.Първоначално написано от Boot
Аааамм... не говорехме за цветове, а за онея клоунските дрехи, нали... то всъщност май никой не разбра какво имах предвид, но както и да е. Живи и здрави да сте.
А, и за Уискас не искам да се женя, макар и нейното да не е това което имах предвид. Не ставаше въпрос за този стил. Нито за всички тея "тийнейджърски" неща. Става въпрос за лелските басмени рокли, колани, високи талии и отвратителни обувки! Или клинове с някакви блузи ХХL и пак въпросния колан...
Аз също имам някакви курвенски дрешки в гардероба,които ги слагам,когато ми е кеф.
Не се обли4ам модерно,не защото е ки4озно или защото съм яко хейтърка,ами защото ме е страх да не си погледна снимките след 10 години,да се цапардосам по 4елото и да си кажа "какво съм си мислила тогава?каква тази пола с цепка до пъпа".
Затова мисля,4е съм си измислила най-подходящия подход-да нося дрехи,които ми отиват,като цвят и кройка и дрехи,които са с непреходен вид-каре/райе или геометри4ни форми,като то4ки.
А това с метълките и 4ерното ме уби.![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Много сте ми странни с тези теми...
Какво ви интересува вас как се обличат другите..като искат да са част от "стадото" нека са.Аз си гледам себе си и не ме интересува на таз гривната сребърна ли е или имитира сребро,колко са и шарени обувките и до къде са и гащите..Кво се опитвате да вкарвате акъл на хората с цел обличане по ваш модел..Смешни са вече тея теми..
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Много има да се говори ... честно казано не си прав че примерно късите панталонки са смешни или пък обувките които са изрязани ...смешни са ако не са подбрани и съчетани с дургите дрехи правилно ... лично аз не се кефя на този вид обличане много много ... но всеки все пак си има правото да решава как да се носи ... живеем в Совободна държава .. И ЗА БОГА НЯМА ЛИ ДА ГО РАЗБЕРЕТЕ ТОВА И ДА ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ЗАЯЖДАТЕ С ТЪПИТЕ ЧАЛАГАРИ ... НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНЯТ ...спокойна съмимитациите на сребра и злата и мене лично много ме дразнят или ги има или ги няма кво е то ... теникия от колата на 50 сент взета сякаш хахаха абе я бегайте ...
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
Много ясно, че ще си купя пък гривна от 5 лв от колкото от 40..и кое е смешното..се едно ако съм със сребро някой ще разбере,че то наистина е такова - глупости..
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
просто всеки вижда нещата по свои си начин...ярките цветове са много хубави, аз лично много обичам да имам нещо ярко по себе си, но пък е ужасно трудно да се съчетят като хората...нося и цикламено и тревно зелено и оранжево, дори лилаво, но пък винаги нося 1 ярък цвят /блуза примерно, ярките панталони още ми е трудно да ги приема/ с някаква дрънкулка - гривничка, пръстенче, обички, герданче в същия цвят...всичко останало остава 1 цвят, при това неутрален - черно, бяло, бежово, сиво, дънки или евентуално черно с бяло...иначе просто става прекалено и адски дразнещо, да не говорим, че ярките цветове въобще не си приличат един с друг...но пък в крайна сметка всеки си решава за него си
бтв, повечето модерни неща стоят гротескно, защото обикновено хората, които ги носят не ги съчетават добре, пък и по-голяма част от дрехите по магазините са стари модели, изкривени през погледа на някои производител на конфекция...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
На мен пък много ми допада сегашната мода - просто винаги съм била фенка на ярките и свежи цветове, а това, че магазините са пълни сега с такива дрешки, е в мой плюс![]()