- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дрехите, мъжете и жените
Здравейте!
Гледам по улиците, по снимки, в някакви сайтове... жените са облечени като клоуни! То не бяха басмени рокли на цветенца, колани до шията, обувки с мъничко изрязани, че да се виждат пръст и половина... някакви имитации на злата, сребра, не знам си какво. Обувки на балеринки, бермуди до коленете... И НЕ ЗНАМ СИ КАКВО ОЩЕ. С една дума, кич.
Защо го правите, момичета? Защо се обличате по толкова отвратителен начин? Мислите ли, че по този начин впечатлявате някого или го правите за собствено удоволствие (да се чувстваш като лелка?)
А вие, момчета, впечатлявате ли се от девойки така натруфени? Въобще... каква е целта на целия тоя кич?
Аз лично не се обличам така... предпочитам нещо обикновенно нещо което най вече да ми е одобно от типа на джинси разни тениски .. анцузи и ако е за по официално так да се каже може би панталон но които ще е черен... или ако не е няма да шарен...
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Bolt_f, ти какво разбираш под стилно и елегантно облекло? Просто ми е интересно, не се заяждам.
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Аз също съм се обличала стилно и елегантно, защото има случаи в които просто ми се налага. Под това разбирам черен, изчистен панталон или черна пола (изчистена), попринцип черна риза, но всеки цвят би могъл да бъде хубав... единствено ако е едноцветна ризата обаче и имаш някакъв елемент по себе си в същия цвят. Или блуза, но отново едноцветна... зависи ужасно. А обувките, изчистени! Без пайети, катарами... попринцип токът е хубаво да е висок.Първоначално написано от Felis_Dirus
Еее де! Пак хейтвате
Не, в интерес на истината това, което е модерно в момента, на мен ли4но ми е безкрайно смешно, но си е факт, 4е щом се носи, зна4и има достатъ4но безумци, на които да им хареса...
Но... мен ме не бърка, стига да не изглеждам аз като клоун.. Другите да си трошат главите, тъкмо ще има на кого да се смея, като излизам по улиците![]()
![]()
Робинята на Quench
повдчето девойки се обличат малко като курви ма техен си проблем на мен лично някоя може да ми направи впечерление въпреки курвенския си начин на обличане
привличат ме кубинките и татуса на мацката до сервиза
ще я изнасиля заклевам се
въпреки, че не съм по тая мода![]()
Кое и е надрусаното на темата? Че не е "Мирише му" или "Малък ми е" ли?Първоначално написано от bboy_bunker
Аз пък много обичам да съм като клоун ... само чене по този начин, ходп с две разични обувки, или с електрикова шапка тип ''капут'', ходих веднъж с една престилка на надениа леки... всякакви глупости... ама хората ми се кефят .. а пък по темата, някой от описаните неща и на мен ми харесват, само да не са съчетани всичките заедно... но който квото го кефи, тва ше си носи...
mindscan
без да са ме шибалиПървоначално написано от NH3
![]()
mindscan
Първоначално написано от Bolt_f
Не, не ти говоря, когато има повод или случай. Въпросът ми е с какво облекло едно момиче според теб би могло да бъде елегантно във всекидневието?
Котето на Canis
Loyalty & Submission
гола
по катерица![]()
аз НЕ се обли4ам така ...!
мразя поли и рокли , също както и къси панталони и анцузи....
общо зето ходя само с дънки и панталони в 2 свята - 4ерен и бял ..
а относно цветовете наи мн нося 4ерно и бяло .. 4ат пат нещо другоо..
НО онова жълто,зелено и др-те ..... БЛЯяяяяяяяяяяК![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Да, или ако е глътнала ..Първоначално написано от NH3
mindscan
Черно, черно и черно. И отново дрехите които изброих. Аз не знам, ти намираш ли нещо елегантно в шаренията и басмените поли?Първоначално написано от Felis_Dirus
Лизаха ме- може ли да съм бременна?
По темата- и аз съм се обличала, като кукла, а след 2 часа съм с кубинки, шипове и тениска на някоя група... Има някои работи, дето ми ходят, но не бих сложила обувки с пайети(освен ако не съм на сцена, но там нещата са мн по-разли4ни) или някои ла4ени лилави или ророви пантофки, шалвари на цветя и розов потник на сърчица...грозно е. Най- лишото е, 4е ги носят и хора, на които и самата им фигура не позволява, но нали са модерни.....пфффф поне има с кого да се смея по улицата
![]()
забравих да спомена Bolt_f мн готина темаПоздравленияяЯя
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
ооо ми аз имам обувки целите в паети .. но си ги взех точно, защото искам да съм като клоун, пък те не искат, ама са.![]()
mindscan
Вие пак на анален секс го обърнахте,бре![]()
![]()
Тия панталони и изобщо дрехи,дето сега са наизлязли в жълто,зелено,цикламено и не знам още кво са верно отвратителни.И цялата работа с кичозния претруфен стил не ме кефи нещо...
Но като клоун...с много шарено,искрящи цветове дааа...
А авторката кво се е забила в тва черно не знам...Добре,ами ако е елегантен костюм в бяло?Прасковено?Бежаво?пф
Абе кой как си иска да ходи
И кое от цялата работа е кич? Все някой трябва да ви е крив,всеки има право да се облича както намери за добре,не е нужно да оплювате всеки различен.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
+1Първоначално написано от Madness
mindscan
ВСИЧКО. Никой не ми е крив, не съм казала да спрат да се обличат. Въпросът ми беше какво мислите за това......Първоначално написано от valentinka_1990
И най-вече въпрозът ми бе отправен към мъжете всъщност....!