Цитирай Първоначално написано от Bolt_f
Цитирай Първоначално написано от Felis_Dirus
Цитирай Първоначално написано от Bolt_f
Цитирай Първоначално написано от Felis_Dirus
Bolt_f, ти какво разбираш под стилно и елегантно облекло? Просто ми е интересно, не се заяждам.
Аз също съм се обличала стилно и елегантно, защото има случаи в които просто ми се налага. Под това разбирам черен, изчистен панталон или черна пола (изчистена), попринцип черна риза, но всеки цвят би могъл да бъде хубав... единствено ако е едноцветна ризата обаче и имаш някакъв елемент по себе си в същия цвят. Или блуза, но отново едноцветна... зависи ужасно. А обувките, изчистени! Без пайети, катарами... попринцип токът е хубаво да е висок.

Не, не ти говоря, когато има повод или случай. Въпросът ми е с какво облекло едно момиче според теб би могло да бъде елегантно във всекидневието?
Черно, черно и черно. И отново дрехите които изброих. Аз не знам, ти намираш ли нещо елегантно в шаренията и басмените поли?
Аз шарено не обичам, в гардероба си имам само едноцветни дрехи и внимавам как ги съчетавам.

Просто се страхувах да не започнеш да ми говориш за широки дрехи и кецове... не, че е лошо, ама не е женствено. Нямам нищо против другите да се обличат така, но аз - абсурд. Харесвам преди всичко женствените дрехи. Това, което не те обезформя, а напротив - акцентира на дадена част тялото например. Затова и нямам нищо против рокли, поли, токчета.