- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- дамски превръзки
значи наскоро вече ви казах че ми е дошло.и сега имам обилно кървене,за първи път ми е и бихте ли ми казали какви превръзки използвате и какви аз бих могла да използвам ама трябва да са малки щото иначе не стават10х предварително
![]()
![]()
To infinity and beyond.
е колко малки да са?за мен най добрите са always![]()
Нямаш обилно кървене, нито кръвоизлив, спокойно..А пък, щом ти тече яко защо искаш малки превръзки се чудя аз ... Ок, олуейс жълтичките са малки и удобни, розовите и ицикламените са големи и още по - удобни и сигурни
![]()
mindscan
абе като ти е силно нз как ще стане номера с малките![]()
![]()
![]()
![]()
http://beautycosmetic.biz/images/always%20normal.jpg
^^ е с тез пробвай :P
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
еми трябват ми малки щото иначе не са ми удобни от гощите направо ми излизат на 13 съма и не сам много запозната с тея неща
![]()
To infinity and beyond.
Zashto iskash da sa malki i zashto da ne stavat, ako sa po golemi? Kogato imash po-obilno kyrvene, ti trqbvat po-golemi prevryzki. Preporychvam ti Always Light (jyltite).
в какъв смисъл ти излизат от гащитето по принцип колкото по големи толкова по сигурно е..но разбира се не трябва да е някой памперс..
и в началото е нормално да не са ти много удобни..превръзките имам предвид
![]()
Не става с малки.Купуваш си някакви нормални превръзки с 3 капки да речем.Удобно,неудобно ... нали не искаш да нацапаш гащите?Другия вариянт е тампони,но едва ли ще се справиш с тях.
Хора, тя не кърви, не умира.
mindscan
Еее ти хем искаш да са малки хем ти тече обилно...Няма как да стане,освен може би през деня да си ползваш на always жълтите защото са по-малки и пак вършат работа,а вечер розовите...По-големи са ама иначе ше се оклепаш![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
Първоначално написано от preichetoy
ааааа кефиш ме![]()
![]()
Значи, олуейс всичките са с една дебелина а пък дълйината едва ли трябва да те притеснява в такъв случай. Ако не искаш много дълги, обаче ти тече обилно, най - добре ходи с широка пола без бельо, та да ти тече свободно![]()
mindscan
е ок тогава се се ориентирам към оулейса
![]()
To infinity and beyond.
емиПървоначално написано от -4arovnata-
Как ше кърви?! Ако някой чужденец, дето горе-долу поназнайва българкси, прочете поста на Nadelina ше си помисли че авторката умира...
mindscan
A ti kak bi go narekla? Po-obilen cikal? Dobre, popravqm se.
Цикъл ознава период. Менструален цикъл означава времето от първия ден на менструацията до първия ден на следващата такава. Не знам да има такова нещо като ''обилен цикъл''.
mindscan
ти маика нямаш ли да ти обесни как стоят нещата с месечния ти цикъл превръзки тампони т.н.
No matter where you go, there they are...
Вие пък се хващате за всяка дума ... всички разбрахме какво имаше предвид Наделина,не е нужно да се правите на разбирачи ...
Първоначално написано от preichetoy
обилен те4 се нари4а стига спорихте![]()
![]()
GlEzAnKa`{P}
Вие пък се хващате за всяка дума ... всички разбрахме какво имаше предвид Наделина,не е нужно да се правите на разбирачи ...
+1![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
И аз тях ползвам ся и на мене ми доди вчера мн са яки.Първоначално написано от preichetoy
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
Ние рабзрахме, но хората трябва да се научат, че не всеки би ги рабзрал. И аз като си говоря с моите измислени думи (щото понякога си измислям несъществуващи думи) моите приятели ме разбират, ама вие дали ще ме разберете. Не е ли по - добре да се изкаже правилно?! Надявам се пак да я разберетеПървоначално написано от GlEzAnKa`{P}
![]()
mindscan
Ne mi otgovori na vyprosa kak ti bi se izrazila?
Бих казала например ''обилно течение'' или ''или тече ми по-силно''... Не искам да си помислиш, че се заяждам, просто съм си такава. Знам, че е дразнещ навик, обаче съм си свикнала.Първоначално написано от Nadelina
mindscan
Ами едва ли са се втурнали чужденци да влизат...толкова много..а пък и да има проблема си е негов! темата е "дамски превръзки" и всеки би разбрал за какво става въпросПървоначално написано от preichetoy
![]()