- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- F1 F1 F1 F1
Imali ludi fenove kato men ???? Kvo 6i kajite? Toq pat sastezanieto e mnogo interesno !!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Nikoga ne prikrivai 4uvstvata si Kogato si 6tastliva - otdai im se! Kogato ne si - prejivei gi! "Ne se vprqgai v jivota i bez t`va nqma da izlezi6 jiv ot nego"
lele ne mi govori prosto... tolkova se qdosah che lubimeca mi Kimi Raikkonen otpadna che chak sprqh da go gledam.....ujas...
F1 ne gledam ot kakto JACK VILNOVE se mahna![]()
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
1. Фелипе Маса (ферари)
2. Люис Хамилтън (макларън)
3. Фернандо Алонсо ( макларън)
![]()
![]()
![]()
Nikoga ne prikrivai 4uvstvata si Kogato si 6tastliva - otdai im se! Kogato ne si - prejivei gi! "Ne se vprqgai v jivota i bez t`va nqma da izlezi6 jiv ot nego"
Обожавам Ф1 не съм пропускала състезани или квалификация много ми е интересно обожавам да ги гледам. Толкова съм вманиачена,че по цял ден търся информация,снимки, новини и се ровя из сайта на Ф1. А иначе любимия ми пилот е Маса. Тази година ми харесва, защото борбата е между четитрима добри пилоти. Макар и да е ясно, че шампиони ще са Макларън и един от пилотите им - надявам се Хамилтън. Иначе си стискам палци на Фелипе.![]()
Ъъъъъъъъъъъъ просто обожавам Ф1 невероятно е не пропускам състазания и квалификации .Самото състезание е изпълнено с емоция защото незнаеш какво ще стане има я тази тръпка която я няма при другите състезания толкова естремно .Иначе любимият ми пилот си е ясно Кими Райконен искам да кажа че е един от най-невероятните пилоти който съм виждала на пистата кара страхотно
Лелеее същата работа!! Амааа аз на Маса не стискам палци!!! Само Хамилтън!Първоначално написано от Lady-Purple
![]()
![]()
Ух на какааа много ми е сладък мноо ме кефи!!
![]()
кви са тия глупости бе?![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Формула 1Първоначално написано от namina
![]()
What you give is what you get!
Първоначално написано от namina
![]()
най-добрия си е Fernando Alonso няма кво да говорим повече
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Само така, душаПървоначално написано от radito
![]()
![]()
Scuderia Ferrari Marlboro It's a RELIGION!!!![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
И мен ме кефи Алонсо![]()
Всички казват , че за да обикнеш някой ти е нужна една минута, за да се влюбиш в него един час и нима цял един живот за да го забравиш????
И аз съм луд фен на F1 и помня Ървайн![]()
Ферари са номер едно и стискам палци на Кими да бие :P
Алее утре заминавам за морето и няма да мога да гледам състезанието в Япония адски гадно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
такаче ще чакам разкази стискам палци на Кими да спечели а Алоно да се блъсне некъде
![]()
![]()
![]()
![]()
Е чак да се блъсне Алонсо нено поне да не вземе точки \
/
Абе аз съм си за Хамилтон. Дано да спечели \/
![]()
Обожавам Ф1.За Алонсо съм и мн си го обичкам![]()
Three words.Eight letters.Say them and im yours..
нож за хамилтън и останалите от феррариПървоначално написано от Novkov
у АЛОНСО е истината =D>
kram djamowete da drynchat
само така народе ! Който разбира на Фернандо се спираkemurcho
МнениеПуснато на: Нед Окт 14, 2007 6:35 pm Заглавие:
Novkov написа:
radito написа:
Arrow най-добрия си е Fernando Alonso няма кво да говорим повече funfunfun
Само така, душа Angel
нож за хамилтън и останалите от феррари funfunfun у АЛОНСО е истината Applause![]()
Ммм гледам да не пропускам състезанията и квалификациите,че това е един от малкото спортове,които следя с такъв жив интерес.Заклет фен съм на TOYOTA но ще има да си почакам докато се изпедепцат,поне имат огромен бюджет та имам огромна надежда че ще станат добри.Иначе симпатизирам на Хамилтън и съм върл противник на Ферари.Та тва е![]()
Кретенизмът е здраве