- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Дуфастон и Оргаметрил
Здравейте дами! Искам да ви попитам ако сте използвали тези хапчета, докато ги пиете по схема, боли ли ви корема и забелязали ли сте промени в течението?
az sam pila i ot dvata vida i ne me bole6e koremat osobenno razli4no ot predi,no cikalat mi zapo4na da zakasnqva ot Orgametrila
при мен не е имало проблеми ( с дуфастон)
Пих оргаметрил с цел забавяне на цикъла и нямаше проблеми!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
азз пих оргаметрил за предизвикване на цикъл 10 дни иии напълнях 12 кг. ии сега немога да ги сваля иначе малко ме оля корема което е нармално![]()
![]()
!!!.::*[!]НаYч!х,чЭ пAр!тЭ нЭ т! кYпYвAт кLаSа.НаYч!х,чЭ лЮбОвТа,а нЭ ВрЭмЭтО,лЭкУвА Вс!чКи рАн!.НаУч!х,чЭ н!кОй нЭ Э !дЭаЛэН,дOкAтO нЭ сЭ ВлЮб!ш в нЭгO[!]*::.
Пих Дуфастон заради извънменструални кръвотечения лятото на 2006година - по 2 таблети дневно и ми се гадеше, виеше ми се свят, но за килограми нямах проблеми. Пих го 10 дни.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!