.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: Депресия.

Депресия.

Това е възможно най-лошото нещо,което може да се случи на човек,особено ако е доста самотен.От доста време близо половин година не съм се забавлявал,стоя и сякаш чувствам нищо,обикновенно стоя у дома и не излизам...През последните три дни бях на екскурзия в Гърция с доста хора,имаше и хубави моменти,с един приятел си харесахме две момичета от нашите,но проблемът беше че ги харесваха още около 10 момчета,това не ми правеше впечатление,работата е там че съм влюбен в една учителка и разбира се никога няма да има друго отношение между мен и нея освен ученик учител и това ме убива.А на екскурзията направих една глупост и мисля че съм се изложил пред нея,което също ме убива.Днес като се събудих първата ми реакция беше да се сетя за учителката ми и да се разплача,това е много лошо на мен не ми е присъщо плаченето,а сега съм в такава депресия,че се разплаквам за нищо,ПОМОЩ.
    п.п. смятам че е доста объркващ текста,но и аз съм много объркан и депресиран,незнам нито какво става,нито какво да правя.
    Пука ли ти ?

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Лелеее това направо сапунка.

1.Избий си я от главата!
    2.Излизай
    3.Намери си хобита на вън и в къщи
    4.С излизането си харесвай там ако можеш момичета,така тази учетелка ще ти се избие от главата и ще си създадеш нещо като хоби към тези момичета
    5.Отдели няколко часа и виж от къде идва всичко това и се опитай да го остстраниш.
    6.Лято е,прави каквото искаш.Ако трябва отиди на море или басейн с приятели и т.н
    7.Споделяй с някого
    8.Ако трябва се консултирай с психоло(няма нищо срамно!!!)

И аз бях така преди 2 месеца,просто едва ли не,щях да се самоубия(сериозно),много работа ми изкочи в даскало у нас,спях по 6 часа,и просто нз какво ще правя и не можех.Оправих се де и сега смятам да тръгна малко да ходя на психолог,няма лошо.

Аз всеки ден съм при психоложката в даскалото,а госпожата няма как да я забравя като я виждам всеки ден и тя ми води специален предмет.
    Пука ли ти ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си