- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво постигнах аз до сега в живота си?
Провокирана от 1 спор на ЛС с 1 потребител се замислих какво съм постигнала в живота си до сега. Говоря не само за степен на образованост, а и за лични постижения в други области, признание, оценка от страна на другите.
На колко години сте и какво сте постигнали до сега, удволетворява ли ви? Смятате ли, че за възрастта ви е достатъчно?
Чакам вашите мнения.
Моите най-голми постижения са участията в 2 инициативи "Мениджър за 1 ден" в София, предложението да откровам учебната година от страна на първокурсниците във моя ВУЗ, наемането ми на работа без дори да съм изкарала 1 час практика и без диплома по втората специалност и предложението от страна на ръководителите на катедрата и още 2-ма преподаватели да стана аспирантка при тях без да се явявам на конкурс.
Е, вие сте!
Троля си от 12 акаунта в теенпроблем ,половината баннати вече
G_G
Аз съм на 13 и съм асистент - хореограф, нещото което най - много ми харесва да правя.Освен това от една телевизия искаха да снимат филм за мен ( не знам с какво го бях залсужила), но обстоятелствата не го позволиха.Чувствам се по - зряла от повечето си връстници... Не че съм постигнала много, но имам тепърва време и възможности да градя живота си .
mindscan
Вчера се качих с супер пълната шестица и след две спирки даже СЕДНАХ!
Grumpy old madman
Е това верно си е постижение!Първоначално написано от Canis_Dirus
Исках темата да е малко по-сериозна.
Аз не съм доволна от постигнатото, но е добра основа оттук нагоре. И все пак с лека ръка бих захвърлила всичко в името на това да стана съпруга и майка, да живея спокойно, да се будя в силни мъжки обятия. С оглед на нещата, които съм постигнала и фактът, че изобщо не ме радват......осъзнавам, че просто не това би ме направило щастлива. Искренно завидих онзи ден на 1 бивша съученичка, която не е завършила още средно, има 3 аборта от 2-ма мъже, има син и юли месец се омъжва.
нищо! тепърва ще постигам
искам да се занимавам с изкуство да рисувам , татуирам да имам собствено студио да имам успехи и да стана добър художник !
Брей...моето място не е тук определено.Но си минах изпитите и вляох в прилично даскало,ако се води постижение.Запознах се с много яки хора и спечелих уважението на голяма часто от тях.Ъм...Оу да на 8-ми клас съм и съм още девствена.Имах дълга връзка,която за жалост прекъснах.На 18-ти се надявам да си взема годишния изпит и така.Не е кой знае какво поне за сега.
А като се замисля много повече неща искам да постигна...
ъъъ...завидяла си на момиче без средно образование с 3 аборта от 2ма мъже... чакаща дете (вероятно от 3ти), за когото (предполагам) и ще се омъжва? 0.оПървоначално написано от krem4et0
Не, че нещо... ама 'любовта' не е всичко на този свят.Още повече какво би правила жена с дете, изоставена от 'любящия' си съпруг, която дори няма завършено образование?
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Не е бременна. Била е, но в 5-ти месец е загубила детето. И не заради любовта, а защото и аз я имам. А зари това, че създава семейство, а при мен нещата едва ли ще се случат много скоро. А в момента няма нещо, което желая по-силно от това.
На мен защото ми се стори, че й се възхищаваш, че въпреки това, което е преживяла, се е справила. Евала наистина, ако е така, но чак да й 'завиждаш' за това ми се стори странно.
Искрено ти пожелавам скоро и ти да имаш свое семейство, но не забравяй, че то е отговорност и задължения, и ще трябва да 'порастнеш' в много отношения.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
да, и за това. Общо взето завиждам на всички съученици, които са женени и имат деца. Скоро разбрах, че бройката им пак се е повишила......Вече момите и момците останахме малко.![]()
Не че искам да се заяждам, но разсъжвадаш много детински ( за авторката говоря).. Освен това... ти си завършила висше, така ли?![]()
![]()
2-рата специалност-изцяло, а първата само семестриално. Живот и здраве края на юли се дипломирам. И кое е детинското, че искам семейство ли?
Ц.
Засега съм постигнала ..
Абе,имам един приятел дето се изприщва като чуе думата "успех".
Мога да се оригвам и да казвам яба-даба-ду едновременно!
Важното в живота е приятели да имаш
и повече да даваш отколкото да взимаш ..
Не,не ми е мото.Мнооого предистория.
Аз съм го постигнала.И повече като че ли не ми трябва.
Другото,то не е постигане.Висшето,книжката и ала-бала простотии.
Един ден ще сме стари и грозни.И ще застанем пред притежанията си с язва и два вида диоптри.
крем4е,защо имам 4увството 4е децата и семейството са ти някаква фикс идея,колкото да си на4ешеш крастата?
Аз нищо конкретно не съм постигнала..
Била съм болна от анорексия два пъти и веднъж от булимия,в много напреднал стадии от която по4ти не ми окапа косата изцяло.
Водила съм и развратен живот с много неприятни последици,които не искам да споменавам сега.
Отказах се от едната си специалност от университета,за да кандидатствам отново и да преследвам желанията си..
Два пъти са ми разбивали сърцето много жестоко..
Нашите вдигнаха ръце от мен..
Когато бях на невролог преди 2 месеца,жената ми каза,4е съм най-стресирания 4овек,който е ходил при нея, и още много мога да изброявам..
Гордея се,4е въпреки тези неща съм станала по-силна и уверена от всякога.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Нищо съществено., сега сериозно-никога няма да определя постиженията си като достатъчно добри за да коментирам...
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
В личен план постигнах да си върна някои от старите приятели, да се запозная с нови хора, както и да стана по смел в някои отношения. За професионални е рано да се говори.
на 16 съм .. до 10 годишна възраст живях в едно малко градче до Русе.. беше тихо хора почти нямаше... и ние нямахме нищо но бяхме щастливи ... всъщост имахме нещо .. имахме много много щастие.. роднините ми бяха там живеехме в 1 къща с един голяям двор където играехме с кукли с моите тогавашни приятелки.. преместихме се в Русе в последствие.. там влязох в едно от наи добрите училища и .. нямало е година в която да завърша с по малко от 5.50 ... сега живея в канада... тук нищо не съм постигнала но мечтите ми са големи и знам че именно тук мога да ги направя реалностсилно вярвам в това.. както се казва вярвам в красотата на мечтите си но още повече вярвам че ще ги направя реалност.. може нищо да не съм постигнала до сега но от тук нататак се надявам това коренно да се промени ...
![]()
а всичко почна там .. в онова малко тихо градче ...
нищо не съм постигнал![]()
(i am son of gambling)
не искам и да постигна нещо
не искам жена
не искам деца
това са отговорности (мразя отговорности)
не искам да се съобразявам с никого
обичам безотговорните неща и безрасъдните действия
sad but true![]()