Здравейте имам няколко наистина много вожни за мен въпроси ! Значи скоро на 5 юни навърших 14 години и си мисля,че съм недоразвит ! Висок съм 151-152 см а това е много малко за годините ми ! Цялото ми тяло не се развива много бързо смисал не е така,че само ръста да ми е недоразвит !Вярно ли е,че някой хора пубертета им се развива по-късно напрмер 15-16-17 години?!?!На скоро си счупих ръката и не съм изваршвал квито и да е физически работи 1 година ! Не излизам много много почти по цял ден съм на компютъра ! Седя до късничко да към 12-1 а понякога и до повече това има ли влияние?!?!Сега като съм 152 въможно ли е някога да стана поне 180?Тъй като съм на 14 г и съм в пубертет много Ви моля дайте ми някакви съвети относно растеж и здраве! Моля Ви не пускайте теми от сорта на яж Нескуик,всичко е да ген и така знам,че сиг е вярно но искам съвети и помощ ! Моля ви казвайте ми чесно всички например наистина има ли шанс да стана поне 180 и вярно ли е ,че при някои се развиват по късно например към 16-17 години ! Моля Ви помогнете ми !