Цитирай Първоначално написано от koes007
Цитирай Първоначално написано от l2p4fs
Цитирай Първоначално написано от koes007
Ами щом си недоразвит, се развий, бе мама му стара, толко ли е сложно да се сетиш, (в рамките на възможните шеги)
Аз съм на 13 и съм 1.75 пък представям си на 18 на колко ще стана.
Добави коефициент 1.75 и го сметни по годините си, и ще получиш колко ще си висок на 18 спрямо мене
Деа, верно си на 13 и ти личи (за твое съжаление). Всеки се развива различно, но ти едва ли скоро ще осъзнаеш възможността, той да порасне супер много, а ти с 5 см. отгоре само... като станеш над 2м. пак ела да се радваш.
Човече, това е обективно казано, всеки е различен, и никой не знае нищо в бъдещето!!!
Баскет бол и волейбол пич, това е истината!!!
Точно това имах предвид, до преди около 3 години някъде и аз мислех като теб, бях един от високите (е, да, никога не съм бил най-високия, но...) а сега се оказа, че повечето станаха по-високи от мен. Та затова казвам, никога не можеш да си сигурен какво ти предстои. И между другото за автора, наистина, недей да стоиш на компютъра по цял ден и аз бях почти така, но в продължение на по-дълго време. Не се отразява добре, ИЗЛИЗАЙ ПРЕДИ ДА ТИ Е ХАРЕСАЛО У ВАС , както на мен (и сега доста седя вкъщи, но вече е в по-умерени количества ).