.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 84
    huligankata, тва ти ли си на аватара си (inlove)

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Аз пък съм ЗА секса с презерватив. Не само защото ми е по-спокойно но и защото самото усещане ми харесва... Ок има и такива които са супер неприятни но има и такива от които ти става по-хубаво.

Re: За секса с презерватив...

Цитирай Първоначално написано от veile
    Цитирай Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
    Искам да чуя мнения за секса с презерватив. Най-добре е презервативите да бъдат забранени и да не се прилагат повече при полови сношения. Много по-удачно е
    хаха ако се махнат презервативите .... всеки 2-ри ще е с СПИН или някаква друга полово-предавана болест ... за тва че пак си помисли
    Mi daaa zakvo si go napisala .Tova ne te razbiram...mi ti si go pravi Bez kato iskash ... trqbvalo da se zabranqt Ti chuvash li sa.. Phaxhax
    DORI JIVOTA DA TE PROMENI,SHTE TE OBICHAM,CHUVASH LIII... {{}}

Ш Мацка нарет ли си уе! Или си много тъпа......! Или неква луда! Ти чуваш ли се вообще кви ги плещиш???? Луда раооттаа как размишлява поколението тцтцтцц!
    Аааа.. Гледай утре да няма тема- Бременна съм какво да направя? хахаахахах Глупави хора.....
    http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
    Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Не си права.... Презавативите освен че предпазват от нежелана бременност , предпазват и от 985735775827502702и5029 болести... на гениталите.... Ти кфо искаш?? То верно че по хуу без да се прай че по яко удоволствие.. ама я малко помисли... кфо говориш....
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Град
    Пловдив
    Bcu4ko_ko3 не го казвам често и не съм злобна, ама...ти си много проста като искаш прави си го без...карай всеки да си прай изследвания, преди да си легнеш с него, моли се да не забременееш, да не пипнеш гъбички и после да не си блъскаш кухата главица у някоя стена заради такива като теб абортите станаха мн модни
    Това е невъзможно! - казала Причината. - Това е безрасъдство! - казал Опитът. - Това е безполезно! - отсякла Гордостта. - Опитай... - прошепнала Мечтата.

Явно никой тук не разбра какво искам да кажа...За болеситите и бременността се разбрахме, че човек с глава на раменете няма как. Презервативът е задръжка, той дели хората и намалява не удоволствието, а интимната близост. Затова само глупаците го ползват.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Явно никой тук не разбра какво искам да кажа...За болеситите и бременността се разбрахме, че човек с глава на раменете няма как. Презервативът е задръжка, той дели хората и намалява не удоволствието, а интимната близост. Затова само глупаците го ползват.
    Умните хора се предпазват, не глупавите. А на мен не ми пречи а интимната близост. Интимността не е в това дали половият му орган се търка директно с влагалището ми или не. Интимността е в това, което става между нас, когато сме заедно. Дори може да не правим секс, дори може да не се докосваме и пак моментът да е интимен. ти бил ли си истински интимен с някой? Споделял ли си цялото си същество, без дори да се докосвате, без да си говорите, без да сте съблечени дори? Интимна близост може да има и когато сме на 2 метра 1 от друг. Интимността не е само в секса. Тя е в онова нещо което става между двама и то не се усеща от другите. Най-интимните ми, лични и съкровени моменти не са били свързани с голотата на нашите тела, а с чувствата, които сме изпитали, изразили, изплакали, отгатнали.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Умните хора се предпазват, не глупавите. А на мен не ми пречи а интимната близост. Интимността не е в това дали половият му орган се търка директно с влагалището ми или не. Интимността е в това, което става между нас, когато сме заедно. Дори може да не правим секс, дори може да не се докосваме и пак моментът да е интимен. ти бил ли си истински интимен с някой? Споделял ли си цялото си същество, без дори да се докосвате, без да си говорите, без да сте съблечени дори? Интимна близост може да има и когато сме на 2 метра 1 от друг. Интимността не е само в секса. Тя е в онова нещо което става между двама и то не се усеща от другите. Най-интимните ми, лични и съкровени моменти не са били свързани с голотата на нашите тела, а с чувствата, които сме изпитали, изразили, изплакали, отгатнали.
    Затова само глупаците забременяват и се разболяват...Защото не знаят кого и как да го правят...А при секса също има чувствителност. Когато има презерватив, чувствителността е различна, не казвам по-малка. Това означава, че чистата интимна близост е накърнена, което е недопустимо.

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Как бе, капути трее да си има
    ~ EviL DeViL ~

Град
    Пловдив
    оле.. има ил смисъл изобщо да се спори с т'ва същество...след като разсъждаваш толкова ограничено, то си е за теб, какво си тръгнал да го налагаш на останалите като не искаш да ползваш, недей! това, че останалите не са съгласни и "не те разбират" е щото имат мозък за разлика от теб, поне не се излагай..
    Това е невъзможно! - казала Причината. - Това е безрасъдство! - казал Опитът. - Това е безполезно! - отсякла Гордостта. - Опитай... - прошепнала Мечтата.

Вижте сега ... не разсъждавайте всички толкова ограничено. Стига с обидите. Всеки има право на собствено мнение и аз подкрепям момичето. Всеки е свободен да го прави СЪС или БЕЗ презерватив. Но сексът има основна цел зачатие, така че тя донякъде е права. Освен това, презервативът наистина е изкуствен и се явява един вид бариера. И аз преди няколко години мислех като вас, но един човек с много различен(за повечето хора странен) мироглед за живота ми изказа своята гледна точка и разбирам момичето, което е написало темата. Това не е подтикване към малките 13-14 итн годишни да правят секс без преерватив, защото тази възраст не е нормална за водене на полов живот според мен. Освен това безразборният секс води до хващане на спин и всеки уважаващ себе си човек ще се предпазва като внимава с кого си ляга. Въпреки че използвам презервативи, мисля че би било мн по-хубаво усещането без тях, но и мен ме е страх донякъде.. мисълта ми беше да не подхождате толкова категорично, а да се замислите за тези неща преди да съдите някого, който е изказал различно мнение от общоприетото.

Искам да чуя мнения за секса с презерватив. Най-добре е презервативите да бъдат забранени и да не се прилагат повече при полови сношения. Много по-удачно е
    ti si mnogo zle da negovorim kolko hora praktukuvat sex za edna ve4er s razli4ni ako gi nqma6e prezervativite vseki vtori 6te6e da e bolem ot ne6to............
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Град
    Пловдив
    не е така...това е първо- предпазно средство, измислили са го с някаква цел...второ -да, секса е с цел зачатие, като станеш готов и си достатъчно отговорен и самостоятелен да издържаш дете, а не защото е станала беля..и трето, да всеки има право на мнение...следователно момичето не може да претендира презервативите да бъдат забранени, защото има хора, които не мислят като нея...и смятам, че като има любов, тоя презерваттив не ти изяжда кефа...и без любов да е...да не е направен от желязо в крайна сметка, че да не усещаш нищо

Това си е личен избор дали ще го правиш със или без презерватив... Кво те бърка тебе кой кво ще прави и дали ще е с презерватив или без ?
    Като си против тях не ги ползвай

Град
    в куза :)

И кво му е тъпото на изказването...тва е секс през ограда, задръжка. Не трябва да съществува този вид секс.
    ДА , трябва да съществуват МНОГООООООООО нежелани дечица и още толкова болести ...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от so_confused
    Вижте сега ... не разсъждавайте всички толкова ограничено. Стига с обидите. Всеки има право на собствено мнение и аз подкрепям момичето. Всеки е свободен да го прави СЪС или БЕЗ презерватив. Но сексът има основна цел зачатие, така че тя донякъде е права. Освен това, презервативът наистина е изкуствен и се явява един вид бариера. И аз преди няколко години мислех като вас, но един човек с много различен(за повечето хора странен) мироглед за живота ми изказа своята гледна точка и разбирам момичето, което е написало темата. Това не е подтикване към малките 13-14 итн годишни да правят секс без преерватив, защото тази възраст не е нормална за водене на полов живот според мен. Освен това безразборният секс води до хващане на спин и всеки уважаващ себе си човек ще се предпазва като внимава с кого си ляга. Въпреки че използвам презервативи, мисля че би било мн по-хубаво усещането без тях, но и мен ме е страх донякъде.. мисълта ми беше да не подхождате толкова категорично, а да се замислите за тези неща преди да съдите някого, който е изказал различно мнение от общоприетото.
    Тя е той!

Аз правя секс без презерватив, защото съм с постоянен сигурен партньор, пия противозачатъчни, но пак казвам да се прави секс С презерватив!

Супер фен
    Град
    Панацея
    АЗ НЕ ИСКАМ ДА ЛЕПНА НЕЩО! ЕДИНСТВЕНОТО СИГУРHО ПРЕДПАЗНО СРЕДСТВО Е ПРЕЗЕРВАТИВЪТ
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Колко сме "интересни" само.Ей пикло ти си много зле
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Град
    В далечината... еййй там ;]

Кхх

Авторката - ТИ СИ КОНСЕРВАТИВЕН ПАЧИКРАК МАЛОУМНО ТЪПО СЪЩЕСТВО .... !!! И к'во като си без презерватив !?!?!? Никой не е толкова честен ... може всичко да му има на партньора ти и ти да не знаеш ... някои болести за това не се откриват навреме ЗАЩОТОТО НЯМА СИМПТОМИ !!!!!!!!!! А щом на 17 искаш малко сладко бебче вкъщи .... мога ти кажа, че си супер адски тъпааааа ;] Нямам нишо против бебитата ама.... на 17.... ти си простъъъъ
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

Ти пък кой/коя си, че да казваш кое трябва да се забрани и кое не? Човек без свой личен живот, че да се бърка в този на другите? Мн ясно, че е по-яко без презерватив, няма 2 мнения, ама тебе какво те бърка на кой ще му е яко и на кой не?

Кой с к'фото иска да го прави можеш да се ебеш с 50000 хиляди човека БЕЗ кондом и да си напълно здрав Но можеш да го направиш само с 1 и после да нямаш само сифилисче или СПИН

Град
    BurGasSs 8-)
    Цитирай Първоначално написано от pi6ka
    Кой с к'фото иска да го прави можеш да се ебеш с 50000 хиляди човека БЕЗ кондом и да си напълно здрав Но можеш да го направиш само с 1 и после да нямаш само сифилисче или СПИН
    +1

Град
    На края на дъгата :)

TI MAI SI MNOOOOOOGO ZLE A?
    ZARADI TAKIVA KATO TEBE POLOVINATA SVQT SA BOLNI OT SPIN I VSQKVI VENERI4ESKI BOLESTI
    NAISTINA VE4E PO4VAM DA SE OT4AIVAM,KATO VIJDAM NA KADE OTIVA TOQ SVQT,I ZA SETEN PAT SE UBEJDAVAM,4E PROSTOTIQTA NE HODI PO GORATA A PRI TAKIVA KATO TEBE!!!
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Цитирай Първоначално написано от veile
    хаха ако се махнат презервативите .... всеки 2-ри ще е с СПИН или някаква друга полово-предавана болест ... за тва че пак си помисли
    Това е закостеняло мислене...болестите се откриват и всеки човек трябва да си има глава на раменете и да се изследва преди секс, но не и да си създава презерватив между себе си и партньора. А и безразборния секс води до болести, да не говорим колко е грешен и крив той.
    айде по добре да млъкнеш .... шото и да имаш глва на раменете не можеш да я използваш...

Който се смее последен, най бавно загрява!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си