.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 84 от общо 84

Град
    Велико Търново
    abe ti luda li si? zna4i ako ima6 namerenie da go prai6 pez prezervativ ili 6te stava6 maika ili 6te hvane6 spin....bahti maikata,horata tuka sa izmislili predpazni sredstva za taq rabota tq oti6la da savetva da go praqt bez prezarvetivi. ti luda li si kva si neznam i makar 4e ne vodq polov jivot 6te ti kaja edno : nikoga ne zabravqi za predpaznite merki,akoo ne iska6 da ima lo6i posledstviq
    Руса кукличка

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    sex bez prezervativ... granicata pri koqto zapo4va sexualniq jivot na bulgarite padna do 12-13 godini mislite li 4e e uda4no tiq deca tepurva vlezli v puberteta da po4nat da rajdat ? kvo she ni razli4ava ot ciganite i ot zaicite ?
    nqma da govorq za veneri4eskite bolesti ....
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Затова само глупаците забременяват и се разболяват...Защото не знаят кого и как да го правят...А при секса също има чувствителност. Когато има презерватив, чувствителността е различна, не казвам по-малка. Това означава, че чистата интимна близост е накърнена, което е недопустимо.
    Извинявай , ама почваш вече малко глупости да говориш.

Донякъде те тазбирам , презерватива променя чувствителността - да ...
    Но ти това ли разбираш под бариера - една латексова гумичка?
    Не е ли дстатъчно интимно че двамата сте заедно с партньора ти споделяте интимен момент , и заедно си доставяте удоволствие?
    Какво по точно в тази тънка латексова гумичка толкова грандиозно нарушава интимноста, че чак трябва да бъде забранена за използване?
    И защо ли аджеба има толоз много "глупаци" на света , които я ползват , въпреки че е толкоз гадна?
    Сигурно и като носим дрехи накърняваме чистата и интимна близост - дай да тръгнем всички голи ...

И недей да си позволяваш да лепиш на хората , които се предпазват с презерватив , етикети че са глупаци и незнам си какви още.

мен не ме кефят презервативите. ако не съм сигурен в мацката, с която ще се чукаме - просто не го правим

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P

Re: За секса с презерватив...

Цитирай Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
    Цитирай Първоначално написано от JustBecko
    Искам да чуя мнения за секса с презерватив. Най-добре е презервативите да бъдат забранени и да не се прилагат повече при полови сношения. Много по-удачно е
    Ти си яко зле!! За СПИН случайно да си чувала!?
    Ако се чукаш с всеки срещнат, ще пипнеш СПИН.
    Аз като ти гледам мненията и снимката ми приличаш точно на такава....
    Интересува те единствено секс и гледаш да вземеш всичко хубаво от него без да се замисляш за никакви последици..
    Ай честито болна си от СПИН .. Или пък може вече да си бременна ..
    Така че спри с тъпите мнения и теми които пускаш , защото сериозно ти казвам дойде ми до гуша от тебе и такива малоумници като тебе...
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    П.П. Земи ходи в някоя болница или дай аз да те гръмна .... Та да може целия свят да се избави от мъката (тоест да се избави от тебе)..
    Ако искаш толкова отивай да се е*еш без презерватив .. Т'ва си остава лично мениние .. И по - добре никаде не го казай , че и без това ща гръмнат ..
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

За мен презервативите са задължителни! Никога не съм правила секс без презерватив! Ок, може удоволствието да е по-голямо, не знам. Много се ядосвам когато чувам от ляво и отдясно момичета с реплики "Правих секс без презерватив, бременна ли съм?" Ами болестите? Без коментар....
    Не се обиждайте, но за мен това да правиш секс без презерватив е глупаво

Re: За секса с презерватив...

Искам да чуя мнения за секса с презерватив. Най-добре е презервативите да бъдат забранени и да не се прилагат повече при полови сношения. Много по-удачно е
    Не съм съгласен с теб ;]
    Raise your fist for ANGERFIST !!!

влизайте ми в сайта, ако искате http://angerfist.dhstudio.eu

Голям фен Аватара на nia711
    Град
    в последния дъх на всеки умиращ
    Bcu4ko_ko3 написа:
    Искам да чуя мнения за секса с презерватив. Най-добре е презервативите да бъдат забранени и да не се прилагат повече при полови сношения. Много по-удачно е Smile
    amm protiv tai kato vapreki vsi4ko predstavi si kakvi bolesti moje6 da hvane6 kamo li da si ima6 izli6ni problemi s nejelani bebeta.i posle za6to domovete za siraci bili palni .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си