- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За секса с презерватив...
Искам да чуя мнения за секса с презерватив. Най-добре е презервативите да бъдат забранени и да не се прилагат повече при полови сношения. Много по-удачно е![]()
Само едно ще кажа .. >> До сега не съм прочела нито едно компетентно мнение от теб.Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
По темата ще замълча, просто защото ако започна да говоря ..................
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Аз до сега съм правила секс без презерватив само 1 път в живота си ...
За мен няма разлика в усещането , при мъжете до колкото знам се притъпява удоволствието , та затова предпочитат без...
Но аз винаги държа да ползваме презерватив.
И?Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
ЙПървоначално написано от Bcu4ko_ko3
И кво му е тъпото на изказването...тва е секс през ограда, задръжка. Не трябва да съществува този вид секс.Първоначално написано от ubuntu
хаха ако се махнат презервативите .... всеки 2-ри ще е с СПИН или някаква друга полово-предавана болест ... за тва че пак си помислиПървоначално написано от Bcu4ko_ko3
За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!![]()
Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.. Значи аз предпочитам да правя секс през ограда.
.. А ти се заразявай от какви ли не болести, забременявай и си троши главата.
![]()
Виж сега, презервативите предпазват от нежелана бременност, както и хапчетата, така че, ако си на хапчета няма нужда от тях... обаче хапчетата не предпазват от венерически болести ... са на мъжете може да им е по гадно, ама ще им е още по гадно ако лепнат нещо, или ако се окажат татковци ... + тфа засега това е единственото предпазно средство с/у СПИН...
Може би в изказването ти има логика, ако си с постоянен и сигурен партьор, но иначе НЕ
Това е закостеняло мислене...болестите се откриват и всеки човек трябва да си има глава на раменете и да се изследва преди секс, но не и да си създава презерватив между себе си и партньора. А и безразборния секс води до болести, да не говорим колко е грешен и крив той.Първоначално написано от veile
Ти си яко зле!! За СПИН случайно да си чувала!?Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
в 21-ви век сме све пак .... вече секса е като "здрасти"
Леле брат ..Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не трябва да се създава презерватив м/у тях, права си.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако се чукаш с всеки срещнат, ще пипнеш СПИН.Първоначално написано от JustBecko
подкрепям всичко написано отгоре и не мисля,че си права защото заради такива пачи като теб малолетните все повече забременяват,зашото всеки втори е ограничен като теб ... не искам да коментирам,май не си чувала за спинПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
* biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *
Просто казвам онова, което всеки може да забележи-презервативът е излишен и освен това е от изкуствена материя, за разлика от човека.Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
все едно че баба ми ми говори.....(да не говорим колко е грешен и крив той)Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
Има по-добри начини за контацепция, а СПИН пипват развратниците, които не са нужни на света.Първоначално написано от moll_flandars
Оооо да такива кифли ме убиват ебаси еми ходи се чукай с мръсен циганин ама без кондом ... после ако се разбоееш от непозната за човечеството болест обвинявай здравната ни система .....Първоначално написано от Bcu4ko_ko3
![]()
![]()
![]()
![]()
Именно-малоумниците ще се чукат с мръсния мангал и ще загинат, а кому в света са нужни малоумници?Първоначално написано от ubuntu
![]()
въри си лягай.. пак си пила вода от пералнятаПървоначално написано от Bcu4ko_ko3
Не можеш да си сигурна дали човекът срещу теб не е болен от СПИН.Освен това..иска ви се да правите секс..и хоп.."Мило..изследва ли се?"Къде по-лесно е с презерватива,но това си е твое мнение..аз ще започна да правя секс без презерватив едва когато поискам да имам бебета
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Научи се да си я филтрираш.Първоначално написано от veile
Ако го познаваш отпреди 2 часа-да. Ама такива секс-връзки са си чист идиотизъм.Първоначално написано от VerryBerry