- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Животът е една лъжа
Като историйка е страхотно .. Но знам,че не търсиш оценка за написаното... Начина по който описваш,че се чувстваш ... прекалено ми е познат,да не кажа до болка ............... Но всъщност това беше много отдавна и оттогава съм забранила на сърцета си да си спомня за това какво е било .. Прекалено жестоко е да се връщам назад,защото тогава някой прогони всичко свято в мен като остави само болка,отчаяние,нищета.... просто един мрак .. Изведнъж губиш вяра във всичко и във всеки и си забраняваш повече да чувстваш и да има доверие на някого ... И си мислиш,че болката е прекалено голяма за да може това някой ден просто да отмине и някой ден да се почувстваш отнова пълноценна .. Но със времето всичко се заличава .. След няколко години някой отново отвори сърцето ми .. Някой отново се докосна до чувствата,които бях подтиснала в себе си .. Но няма да се отхласвам да пиша ... Искам просто да ти кажа,че колкото и много да те боли в момента .. няма да те лъжа няма да мине скоро ... Даже никак скоро .. Всичко това ще те преследва и няма да ти позволява да спиш ... И знам,че си се затворила в себе си .. но просто живей с вярата че някой ден някой ще излекува раните ... А през това време опитай да изолираш всички негативни неща на някое дълбоко място в сърцето си .. Успех! [-o<
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98