.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Неможе така ..

Ох,вече незнам какво ми става.Побърквам се неискам момче това е невъзможно просто,снощи бях на дискотека и просто немога неискам целувки неискам такива неща,имам приятел и него не го искам.И му го казвам пък той не ми вярва.Просто вече немога да се разбера толкова съм безразлична към момчетата,направо като ги вида и ми призлява от тях,като вида примерно намиганки,там усмивки,просто изпитвам отвръщение.Неискам никой,а това при мен не е било,просто винаги съм искала момчета зарибявки и т.н.А сега от доста време неискам нищо стана 5 месеца май вече и неискам никой,а хода с някой все едно на сила.Просто неискам да съм сама а пък не съм щастлива с никой .. а неискам така искам да съм щастлива пак да съм влюбена отново,а просто не става .. и незнам какво да правя .. побърквам се вече..

Град
    L.A. \ Moscow
    време ти е да се проебеш...
    Raise your fist!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Скоро да е станало нещо с теб , заради което може да си останала с такова мнение за момчетата . Например несподелена любов или тежка раздяла , нещо такова

Град
    при мама
    Може би ставаш лезбийка??
    ;]

аз пък не искам да да пиша в тая тема

Цитирай Първоначално написано от SiNiStEr
    +1
    За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!

Може би не си намерила точния човек!НЕ е хубаво да ходиш с някой просто заради забивката!

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Цитирай Първоначално написано от veile
    +1
    +1
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от miss_asi
    Цитирай Първоначално написано от veile
    Може би ставаш леСбийка??
    +1
    +1
    Поне като ще се правите на интересни пишете правилно ...

Иначе по темата ... И аз съм била в периоди,в които ми писва от всякакви момчета ... Ще ти мине за момента май е най-добре да не лъжеш приятеля си,а да си поговорите и да му кажеш как точно се чувстваш ...
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Град
    (: Русе :)
    И аз съм имала такива периоди ,,, ще ти мине. Не си виновна ти, просто по-голямата част от момчетата са супер еднообразни и затова ти се струва че не харесваш никого
    So free

Може би ти е омръзнало от фешънски истории и тъпаци...?
    Тоест където и да погледнеш виждаш едно и също... :/

Град
    в лайната!
    Мрачен Ентусизъм Пуснато на: Нед Юни 15, 2008 9:25 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

аз пък не искам да да пиша в тая тема

мн добро бр брат

Абе не ставам лезбийка смисъл пфф натискала съм се с момичета не веднъж и не изпитвам нищо .. просто вчера едно супер сладко момче ... пфф той си беше мъж направо хаха ама беше адския сладур и идва а у танцуваме и аз просто неможех никфа тръпка и една приятелка ме дърпа и вика а бе що се дърпаш от момчето и аз еми дедазнам просто неискам.. И тя вика мн си тъпа .. и може би е така .. ама незнам къде ми е проблема .. София е толкова голяма и има толкова дискотеки и как винаги ще видя някой който не трябва винага става така.. ами аз преживях нещо преди няколко дни бившия ми се опита да ме насили .. а точно той беше момчето което най-много съм обичала .. и си мислех че винаги ще обичам но от онази вечер нещо се промени коренно.. дори само като някой тръгне да ме целуна и аз се дърпам някакво много гадно такова се чувствам незнам .. вече мисля си че ще полудея ... ;(

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Трябва ти мъж на място, а не някво леке.
    Такъв дето да си личи,че е мъж и да те кара да се чувстваш жена.

ПП: незнам кво ми става днеска, ама давам много съвети. Требе да се надрусам
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Ще ти мине
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

незнам дали ставаш лесбийка но може да има някава причина в миналото която те кара да се отвръщаваш...
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

може това да е само перидо през който минаваш и най-вероятно вече ти минава
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Град
    Цитирай Първоначално написано от SlADka_lIGlA
    Абе не ставам лезбийка смисъл пфф натискала съм се с момичета не веднъж и не изпитвам нищо .. просто вчера едно супер сладко момче ... пфф той си беше мъж направо хаха ама беше адския сладур и идва а у танцуваме и аз просто неможех никфа тръпка и една приятелка ме дърпа и вика а бе що се дърпаш от момчето и аз еми дедазнам просто неискам.. И тя вика мн си тъпа .. и може би е така .. ама незнам къде ми е проблема .. София е толкова голяма и има толкова дискотеки и как винаги ще видя някой който не трябва винага става така.. ами аз преживях нещо преди няколко дни бившия ми се опита да ме насили .. а точно той беше момчето което най-много съм обичала .. и си мислех че винаги ще обичам но от онази вечер нещо се промени коренно.. дори само като някой тръгне да ме целуна и аз се дърпам някакво много гадно такова се чувствам незнам .. вече мисля си че ще полудея ... ;(
    Мила щом това се е случило с теб си имаш основателна причина да се чувстваш така . Просто искам да ти кажа че трябва да бъдеш силна и да не се предаваш , а иначе за всичко си има време не бързай за никъде . Когато си готова пак ще почнеш да се заглеждаш по момчета , а до тогава просто чакай и не се притеснявай Бившият ти приятел е наистина голям простак , който в никакъв случай не може да се нарече мъж , след като се е опитал да насили едно момиче Всичко при теб е въпрос на психика , когато си готова нещата ще си бъдат както преди . Това е от мен и наистина много успех

Първо т'ва е временно ще ти мине...ако не мине си поредната лесбийка...но това е малко вероятно...остани малко сама намести си мислите в главата но не прави нищо в пристъп на емоций...това обикновено води до неща за които после съжаляваме...

П.п: Уош учудваш ме днес нещо ти става...не си като обикновено зъл...да не си...ъхм...ъх щастлив?

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Мила щом това се е случило с теб си имаш основателна причина да се чувстваш така . Просто искам да ти кажа че трябва да бъдеш силна и да не се предаваш , а иначе за всичко си има време не бързай за никъде . Когато си готова пак ще почнеш да се заглеждаш по момчета , а до тогава просто чакай и не се притеснявай Бившият ти приятел е наистина голям простак , който в никакъв случай не може да се нарече мъж , след като се е опитал да насили едно момиче Всичко при теб е въпрос на психика , когато си готова нещата ще си бъдат както преди . Това е от мен и наистина много успех
    Ами той просто беше пил .. и аз си тръгвах бяхме на РД и той нещо почна да ме дърпа там .. и може и да е от това може и да е от това че ми разби сърцето не веднъж .. но просто не искам да съм толкова безразлична към момчетата ..

Или трябва да намериш точния човек или ставаш лесбийка
    Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!

Град
    Цитирай Първоначално написано от SlADka_lIGlA

Ами той просто беше пил .. и аз си тръгвах бяхме на РД и той нещо почна да ме дърпа там .. и може и да е от това може и да е от това че ми разби сърцето не веднъж .. но просто не искам да съм толкова безразлична към момчетата ..
    Щом и сърцето ти е било разбито това твое отношение към момчетата поне на този етап е напълно нормално . Бъди спокойна всичко ще се оправи . Може да имаш просто нужда от малко почивка . Изчакай колкото е нужно и дано другия път попаднеш на свястно момче Успех

ем,дай си малко по4кивка от мом4етата и не се хващай с някой само за да не си сама....из4акай подходящия в който наистина ще си влюбена и ще бъдеш щастлива

Град
    East Coast
    Времето лекува така че това да не те притеснява

da ti imam problemite na tebe.. bahti shantavata istoriq.... ujas
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си