- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Външен вид.... Принцеси.. Вие сте !!!
Здравейте на Всички... Въпросът ми е отправен към Вас момичета. Тъй като, в скоро време, забелязвам, че е навлязла една доста шокираща тенденция- всички момичета да тръгват с football-исти... та се питах, дали само на определени места е така или просто тази еднообразна мода е заляла повечето места... не говоря за това, че е трудно да си намериш момиче.... просто ми е чудно, дали наистина е възможно да се лишиш от така желаните истински чувства и да се отпуснеш по течението.... нз, лично на мен ми се струва доста невъзможно да има чиста и красива любов м/у football-ист и някое красиво момиче.... !
P.S.
Малко за смях... Една вечер, аз и някои мои приятели отидохме на Disko... както и да е... никой от нас НЕ си пада по тези селски и пошли '' свалки за една вечер '', и след час, 2 , бяхме в команията на едни много сладки и забавни момичета... изведнъж, от някъде се появиха едни малки и хилави момчета ( ясно Ви е за кои става на въпрос)
и въпросните момичета веднага отидоха при тях... това, което ме слиса бе, че те освен първоначалното '' Здравей'' при тях друг диалог нямаше... Не знам, аз лично тренирам баскетбол и съм 198 см и 103 кг... не че има значение... казвам, че думата мъж отдавна си е изгубила смисъла....
I'm not gonna let you fly away...
You came and you changed my world...
Unbelievable....
The love is around me...
Girl, you complete me
явно е няква тенденция в твоя грат...при мен не е тъка....един футбол кво е
да му омръзне на човек от тъпи и повърхности хора
![]()
Те не ги харесват, защото са футболисти, а защото онези знаят какво искат и са самоуверени.
хЕх.. ами Аз замалко да тръгна с футболист но се осъзнах на време.. нямам абсолютно никакви чувства към него.. да ме прощаваПрез последните дни нещо много се промени в мене
на добро е
хехе абе така го усещам
пък незнам ще видим какво ще излезе на края
Иначе според мене ако момчето не е глупак може да бъде с готина мацка, независимо че е футболист
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Да, но едно 100% от футболистчетата са идиоти.Първоначално написано от Al3ksandra
Don't tell me what I can or can't do !
Аз пък си падам по баскетболисти![]()
Просто футболиста има самочувствие и репутация... това е.
Щом момичетата са отишли при онези момчета само след едно здрасти явно са се познавали =))
И тук не става въпрос за спорта който тренират.Просто някои момичета харесват по-хилави момчета.Въпрос на предпочитания.Ти няма да останеш незабелязан.За всеки влак си има пътници нали знаеш =)
Да, но същевременно няма никакво покритие.Първоначално написано от w0sh
От "прякора" ти съдя, че лъжеш.Първоначално написано от Liar
Don't tell me what I can or can't do !
Аз не бих тъгнала с футболист, просто защото е такъв, но не упреквам и тези, които го правят, защото и повечето момчета биха се лепнали за някой модел или някоя безмозъчна "кукла" и да си я шибат как искат.. А не може да осъзнае, че има не толкова "перфектни" момичета, които не си слагат по 5 тона грим, с които ще им бъде много по-добре и биха правили всичко за тях, стига и момчето да е готово на това..![]()
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
и с футболист съм ходила,и с баскетболист.в крайна сметка се оказа че футболиста бил точния,ама кой да знае.. баскетбодалата мислеше само за сещате се какво,докато футболиста беше мн по- във всичко от другия.не съдете за хората по това каква музика слушат,кво тренират и как се обличат примерно.. после кой е повърхностния?!
аз даже не познавам такива![]()
someone else...
eheeeeee.... kvo e tva masovo mnenie che futbolistite sa tupi.... izobshto ne e vqrno... ima i tupi ama tva ne e zashotot sa futbolisti. ami teq deto ne sa futbolisti i sa tupi zashto sa takiva..... az lichno se kefq na hora koito sa sportisti.... az po princip sum si futbolno momiche... bqh si haresala edno futbolistche ama nishto ne stanapuk tva che e futbolist ne beshe ot znachenie.. prosto mi haresvashe... poznavam mn hora koito sa se i se zanimavat s futbol.. vkluchaq i sobstveniq mi brat i moga da kaja che sa super pecheni hora bez izkluchenie
da jivee futbola i horata koito go pravqt![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
a shtoto basketbolistite ste mn svestni i ste mn "skoromni" nali.... i kvo kato si 2 metra i imash masa muskuli.. chestno kazano mene me otvrushtavat hora samo s muskuli.. est ne da e hilka i da e samo koja i kosti... da si ima relef ama shto si mislish che kato si muskulest i visok basketbolist vsqka moje da ti se lepi... ne e bash taka...Не знам, аз лично тренирам баскетбол и съм 198 см и 103 кг... не че има значение... казвам, че думата мъж отдавна си е изгубила смисъла....
e sq che bqh 2 godini vlubena v edin basketbolist e drug vupros ama mi stana qsno kvi hora sa... gledat samo za ednoto nae*bavane i se fukat kolko sa veliki...
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
emm spored men e taka shtoto veche vseki vtori e fytbolist![]()
![]()
![]()
inachee za mene sa super tupi....iii s krivi krakaaa
![]()
![]()
![]()
няма да имам нищо против баскетболистите ако това на аватара си ти![]()
![]()
![]()
![]()
men li4no vsi4ki futbolisti me draznqt s visokoto si samo4uvstvioe bez pokritie krivite kraka tupite pri4eski i kvo li o6t ene est drazne6to i predpo4itam basketbolisti mn po estestveni,zemni i sladki sa mi![]()
Koito ne me ponasq da se iznasq!
Винаги си има изключения..
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
футболисти, басекетболисти... ами тия дето цъкат волейбол?![]()
The Spark
ae sq sichki po basketbolisti si padate....![]()
![]()
![]()
ne my se maznete na momchetY
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
моля..? аз пък винаги съм си падала по баскетболисча.. футболистчетата ме дразнят чесно казано![]()
Tо поне да имаше свястен футбол в България.какъвто ние е футбола такива са ни и футболистите![]()
Аз си падам по волейболПървоначално написано от 5StaR
![]()
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor