Цитирай Първоначално написано от SlADka_lIGlA
Абе не ставам лезбийка смисъл пфф натискала съм се с момичета не веднъж и не изпитвам нищо .. просто вчера едно супер сладко момче ... пфф той си беше мъж направо хаха ама беше адския сладур и идва а у танцуваме и аз просто неможех никфа тръпка и една приятелка ме дърпа и вика а бе що се дърпаш от момчето и аз еми дедазнам просто неискам.. И тя вика мн си тъпа .. и може би е така .. ама незнам къде ми е проблема .. София е толкова голяма и има толкова дискотеки и как винаги ще видя някой който не трябва винага става така.. ами аз преживях нещо преди няколко дни бившия ми се опита да ме насили .. а точно той беше момчето което най-много съм обичала .. и си мислех че винаги ще обичам но от онази вечер нещо се промени коренно.. дори само като някой тръгне да ме целуна и аз се дърпам някакво много гадно такова се чувствам незнам .. вече мисля си че ще полудея ... ;(
Мила щом това се е случило с теб си имаш основателна причина да се чувстваш така . Просто искам да ти кажа че трябва да бъдеш силна и да не се предаваш , а иначе за всичко си има време не бързай за никъде . Когато си готова пак ще почнеш да се заглеждаш по момчета , а до тогава просто чакай и не се притеснявай Бившият ти приятел е наистина голям простак , който в никакъв случай не може да се нарече мъж , след като се е опитал да насили едно момиче Всичко при теб е въпрос на психика , когато си готова нещата ще си бъдат както преди . Това е от мен и наистина много успех