.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

коя от двете?

Пак съм объркан...

Знаачи преди около месец скъсахме с бившата, но наскоро се сдобрихме и разбрах, че тя все още има чувства към мен, а и аз и то бая силни ...
    Впоследствие на този месец се сабрахме компания 2 момичета и 2 момчета и си ходим често на центъра...Проблема е, че наскоро разбрах, че 1 от момичетата от моята компания ме харесваа...А и аз си падам по нея, но ... Все още си обичам бившата...А бившата е много решена да си останем фр...Тези 2 момичета се познават от 6 години и са добри приятелки...Аа аз знам, че бившата все още си ме харесва макар и да не го показва и напук да казва, че иска да сме фр. , а иначе разправя на всички, че ме харесвала...Апък ако реша да тръгна с другото момиче, ще и разбия мноого яко сърцето...WTF да правя!?

Модерирано от Бандитка.Пиши заглавията на темите си на КИРИЛИЦА!
    Цитирай Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
    съжалявам ако има такава тема в която да се ибяснява подробно:как да се целувам с език.моля ви да ми дадете линкове към тези теми.благодаря предварително

Град
    Shumen
    Emi az ako bqh na tvoe mqsto shtqh da si ostana s bivshata.
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Супер фен Аватара на pinki
    ама и ти не се знаеш какво искаш, а ?! Ще ти кажа само НЕ БЪДИ ГЛУПАК ! замисли се как ще развалиш и тяхното приятелство ... има мн други момичета, защо точно на нея си се спрял ? Казваш, че имаш чувства все още към бившата си приятелка ... ами не я наранявай тогава ...

P.S. аз бих останала с бившата
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от pinki
    ама и ти не се знаеш какво искаш, а ?! Ще ти кажа само НЕ БЪДИ ГЛУПАК ! замисли се как ще развалиш и тяхното приятелство ... има мн други момичета, защо точно на нея си се спрял ? Казваш, че имаш чувства все още към бившата си приятелка ... ами не я наранявай тогава ...

P.S. аз бих останала с бившата
    +1
    So free

Град
    в лайната!
    бил си вече с едната,опитай сега с другата!

ами в скоро време ще тряба да избереш тази ,която харесваш повече.бившата за предпочитане макр че щом сте скъсали е имало защо...
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Аз бих те посъветвал да се абстрахираш от отговорите в тая тема и да направиш каквото ти желаеш повече...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

еми...недей толкова да мислиш за другите-помисли ти с коя би се 4увствал по щастлив

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Заглавието на темата е " лайно " баси яката тема, още малко и ще ме накараш да я прочета.
    The Spark

Град
    Пловдив
    Ами не може да не знаеш коя искаш повече...човешко е да имаш влечение към друга, но ако обичаш бившата и харесваш новата...може би трябва да избереш бившата..ако не трябва да си готов да забравиш за бившата ти съвсем и да почнеш начисто...
    Това е невъзможно! - казала Причината. - Това е безрасъдство! - казал Опитът. - Това е безполезно! - отсякла Гордостта. - Опитай... - прошепнала Мечтата.

ami vij...6tom obi4a6 biv6ata i tq te obi4a ostani s neq za6toto ako trugne6 s drugata ne samo 6te razbie6 surceto na biv6ata si no i 6te razvali6 tqhnoto priqtelsvo... spored men trqaba da ostane6 s biv6ata si fr.. tova e moeto mnenie

Град
    Slivnica
    Ми щом бифшава ти и това момиче което те харесва са доста добри фр от 6 години може момичето да е излагало че те харесва... та бифшата ти да види дали имаш чувства към нея или ще тръгнеш с онова момиче... По добре си остани сам .. и поговори с бифшата ти
    Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.

Град
    Велико Търново
    ако обича6 биф6ата -остани си с неа,понеже това с другото момиче 6те е просто флирт,за6тото както казва6 само иа харесва6.харесването не е лиубов,а просто временна закачка.
    само дето 6те нарани6 и двете.
    Руса кукличка

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Аз бих те посъветвал да се абстрахираш от отговорите в тая тема и да направиш каквото ти желаеш повече...
    Напълно съм съгласна.

Град
    РЮАР
    Аз п1к бих избрал тая от твойта компания к1дето е, новата..

Ти не знаеш ли какво искаш?По-вожин си ти какво си се замислил за другите,не им бери грижа те ще се оправят :P

Град
    Там, където е сърцето...
    Май и ти незнаеш какво искаш а?!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Заглавието на темата е " лайно " баси яката тема, още малко и ще ме накараш да я прочета.
    lainoto si ti mega si prost kato ti gledam komentarite se nadqvam da ne gi vidq poe4e 6tot seki tvoi komentar e ot4aivasht 4oveka moli sa savet ti sa praish na int
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    новата
    Summer (h)

Град
    CaCaO bEaCh ;Pp
    Бившата
    .. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..

Град
    Стара Загора
    ^tom ste skysali s biv6ata zna4i e imalo za6to ,no e mn veroqtno da e bilo gre6ka 6tom kato i ti q obi4a6 i tq teb.Opitai otnovo neq.6tom kazva6, 4e q obi4a6, za6to izob6to se 4udi6 koq da izbere6 ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си