- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ще харесате ли някой, който не може да чува?
Taka dnes kato bqh v avtobusa vlqzoha 2 mom4eta i bqha gluhi .Ednoto mi se stori simpati4no.Predi haresvah edno mom4e to beshe gluho ,prosto go haresvah izvestno vreme ne me e sram da go kaja ,ne zashtoto sym v forum ,ne prosto ne vijdam nishto losho ,a i ti ne si izbirash koi da haresash i koi ne ...i iskam da popitam -vie bihte li hodili bihte li obi4ali nqkoi koito ne moje da 4uva ili ima nqkakyv takyv podoben problem ?
т.7
krem4et0
Аз не вярвам, че бих могъл, НО няма нищо лошо в това.
The Spark
Имаш фетиш към глухи?
You SICK bastard!!
Честно смятам, че и те са хора, пък и нищо не им пречи да общуват с другите.
Е, що пък да неможеш? Нали вие, мъжете, мислите с хуя си? Наистина ли мислиш, че хуя ти ше разбере дали е глуха или не?Първоначално написано от 5StaR
![]()
![]()
![]()
аз също мисля че аз няма да мога,но иначе не виждам нищо лошо!
Ами с хуя ше мислим я, да няма да се женим. Ква любов на 15 години ва гони?Първоначално написано от babity
Това че са глухи не значи че са някфи прокажени...но пък как да я забия? Да седна да изучавам езика на глухите ли? Още малко и Брайл...
i te sa hora i zaslujavat normalen jivot a nz dali 6te moga donqkade bih donqkade ne no nqma ni6to lo6o![]()
..::Да Си КрАсИв Не Е БеЗпЛаТнО;ТоВа Е дА НоСиШ ТеЖеСтА СлЕд ТеБ Да ТиЧаТ мНоЖеСтВо МоМчЕтА ПрАвЕщИ Се На ГЪЗЕТА и Да Те ГлЕдАт НяКаКвИ тЪпАчКи СяКаШ сИ МоДеЛ иЗлЯзАл От КоРиЦиТе На ELL::..
има6е един филм кадето глухия го бяха напрайли бахти пи4а и мацката му се кефе6е няма ло6о като 4е ли
да!!!любовта не пита!!тези хора също заслужават да обичат още повече че притежават този сериозен недостатък!!
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
filma se kazva "sreshti na slqpo" i mom4eto beshe slqpo ne gluho![]()
Всеки има право да бъде обичан![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Доста си зле, да не кажа тъпа.Първоначално написано от babity
The Spark
Vseki si ima mnenie ..ne prevryshtaite temata v obidi
Няма невъзможни работи в любовта!глух, сляб,инвалит няма значение
Има хора, като ги погледнеш на външен вид са ОК. Като ти кажат две приказки и разбираш за какви инвалиди става въпрос.
Точно тези хора които имат някакъв проблем те имат качества които някои хора могат да мечтаят за тях.
♠ The Nuts! ♥
emi shto puk ne... kakto kazaha v po gornite mneniq da ne e q prokajen vse pak e 4ovek v kraina smetka!!!
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Определено бих могла да обичам такъв човек ... В крайна сметка човек не избира в кого да се влюби !![]()
Абе да ви кажа , честно има разлика "да мислиш с хуя си " и "да обичаш с хуя си " !Първоначално написано от 5StaR
![]()
Защо пък не? Все пак е човек, ако го харесвам нищо няма да ми пречи. Е, може би общуването, ще се озоря докато науча езика на глухонемите...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
da bih obichalane mi prechi che e glux...
да.любовта наистина не пита...но малко ме съмнява в близкото бъдеще да се влюбя,а дори да се случи ще предпочета да съм сама...
Че защо не? Стига да ми допада като човек няма проблеми![]()
Животът е адът описан в Библията!
Никой не избира в кого да се влюби. Това просто става някой ден, така че всичко е възможно.