.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Изправяне

Изправяне

След доста търсене в нета реших и тук да пусна една тема. Става въпрос пак за мойта прословута коса. Тя е мн къдрава и гъста....общо взето голяма. Това не ми е проблем но напоследък ми се е забила идеята да си я изправя. Смятах да я изправям трайно но се отказах...сега смятам да си купувам нова преса, защото моята не струва. Та искам да ми препоръчате някоя преса, която да ми изправи косата възможно най-хубаво и да не я гори толкова :P

Сештам се за още 2 теми в този форум,който е за преси за коса!!!Така,че вместо да пускаш поредната тема можеше да използваш търсачката!!!

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Преса,която да не гори косата НЯМА !
    Препоръчвам ти Sonashi,30 лева,върши хубава работа.

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Не си пипай косата ... твойта си е секстра ....
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Повече от фен Аватара на paola_Rey
    moqta kosa e dosu6t kato tvoqta ta moga da te razo4arovam kato ti kaja 4e upraviq s ispravqneto NQMA,kato se ispravq bilo to dori i na frizior na vtoriq den prosto ne stava za ni6to i da te e sram da se pokaje6.... kofti no fakt.....i vse pak ako uspee6 da nameri6 nqkakvo re6enie pi6i edno ls da spodeli6

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Ами и друг път съм препоръчвала една преса на Remington с 2 покрития - тефлон и керамика. Имала съм още 2, но са пълен боклук в сравнение с тази. Моята коса не е къдрава, по-скоро вълниста и си я изправям лесно, но дори на една приятелка с дебел косъм, много гъста и доста вълниста коса пак се изправи и държа няколко дни. Така че ти я препоръчвам. Струваше декември месец 66 лв.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Ами и друг път съм препоръчвала една преса на Remington с 2 покрития - тефлон и керамика. Имала съм още 2, но са пълен боклук в сравнение с тази. Моята коса не е къдрава, по-скоро вълниста и си я изправям лесно, но дори на една приятелка с дебел косъм, много гъста и доста вълниста коса пак се изправи и държа няколко дни. Така че ти я препоръчвам. Струваше декември месец 66 лв.
    А можеш ли да покажеш снимки..ако има някъде в нета да дадеш линк да я видя :P в момента имам няква...купих я за 30 лева много ми я хвалиха в магазина ама като се прибрах..въобще не се получава желания от мен ефект..става права е и бухнала и ...хвърчаща и е ужасно и яползвах точно 2 пъти...втория път пробвах щото си помислих ч еможе първия път нещо да не сме направили като хората с френдката но все тая..и в момента само сестра ми и майка ми я ползват от време на време да се къдрят (със сменящи приставки е)което по късно разбрах че не било хубаво но..късно...

Град
    Варна
    http://www.technomarket.bg/product_i...i_09026794.jpg
    Не знам дали е същата, на мен ми върши много добра работа.

Мерси за отговорите...имам само един въпрос. Коя от двете преси долу според вас е по добра
    http://appliances.market.dir.bg/xoff...shop_id=57&c=1
    http://www.makeuppro-online.com/prod...&subcat_id=113

Град
    Варна
    Май втората, защото съм чувала, че са професионални => по-хубави. Но сигурно и първата е хубава.

Според мен 2рата е по-добра, но и цената й е доста по-значителна, но ако това за тебе няма значение си вземи нея.
    Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си