- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да си останем приятели ?
За пореден път съм съгласна с теб. Все пак толкова много сте споделяли един с друг (при дълга връзка, разбира се), били сте заедно - защо пък да си разваляте отношенията, би било жалко...Първоначално написано от w0sh
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
момичетата и тяхното огромно его...
бях забравил.Значи ако вие оставите някой и искате да сте приятели,няма проблем,ама ако вас ви оставят не става?!?ахахаххахаха
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Бившия си е бивш,нямаш работа с него.Ами ако опита да те нарани отново?!
Не пречи да си истанете приятели,ако вече нямате чувства един към друг...иначе е шибаноа и одобрявам приятелството с бившо гадже,но не и фразата''Нека си останем просто приятели'' като начин да зарежеш някого
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
С никое бивше гадже не съм останала приятелка...дори май само с едно се поздравяваме като се видим.![]()
Аз бих приела да сме приятели![]()
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
Mi bih priela.. Pri pove4eto vraski kogato se razdqlqt ne ostavat priqteli... POve4eto sa vragove.. No mislq 4e e po razumno da ostanem priqteli...
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.