.

Виж резултатите на анкетата: Да си останем приятели???

Гласували
48. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не! Той ме заряза сега приятели ще ставаме.

23 47,92%
  • Защо пък не, след дълга връзка сигурно ще сме Бест френдс!

25 52,08%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Да си останем приятели ?

Здравейте хора

Питам Ви какво бихте направили ако след година и 2 месеца връзката Ви се разпадне, той/тя Ви оставя , но после се връща след 4-5 месеца и иска от вас да бъдете приятели..Бихте ли приели неговото/ нейното приятелство?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Не виждам нищо лошо в това да си приятел с някого.
    Никога не знаеш кога ще ти потрябва.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на miShle
    Ми много много много зависи ... Не знам какви са ви отношенията точно .. Но наистина зависи от тебе,от него,от обстоятелствата .. Само ти би могла да си прецениш най-точно,защото само ти го познаваш толкова добре .. Ние и да ти кажем,ще е според някаква наша гледна точка,според някакво наше преживяване и така ... Трябва сама да си прецениш ..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Моят отговор до няма точно: Да, може пък да се съберем отново и да бъдем щастливи..
    Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
    KoRn - Twisted Transistor

попринцип бих приела но защо чак след 5 месеца?
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Защото тогава чак той се сети да ме потърси

Цитирай Първоначално написано от Ne_Znaesh
    Защото тогава чак той се сети да ме потърси
    Zna4i te izpolzva

И след 20 години да осъзнае, че друга не може да му даде всичко това, което получава от мен, пак ще се върна при бившия ми!!!

Каза, че имал доста проблеми, от които не е имал време за нищо. Но пък много мислел за мен и затова как му било олеквало след като сподели с мен...И затова иска да му бъда "добра фр"

ами какво да кажа .. наистина много зависи .. ще ти дам пример с мен хаха ами ходих с едно момче около 2- 3 месеца , но след това не знам какво ми щукна и го зарязах и тръгнах с най - добрия му приятел ... ходих с него само 1 ден ... и много съжелявах понеже осъзнах че наистина много държа на бившето си гадже .. с него бяхме си обещали да си останем приятели и така си беше ... виждахме се лафихме си ... след това за около няколко месеца бяхме се позабравили и така един ден се засякохме в скайп и си писахме , излязохме на кафенце иии хаха след това решихме на другия ден пак да излезем и двамата си признахме че все още имаме чувства един към друг .. и пак тръганхме , но не се получи, този пък той ме заряза ... и аз се примирих въпреки че много го харесвам .. и така де .. пак си останахме приятели хаха и пак излизаме , ноо само на приказка макар че когато съм с него сърцето ми бие като лудо .. и така ... все още сме си приятели и си споделяме доста работи ....
    п.с. вече станаха 3 години откакто се познаваме ....
    Тука има - тука няма .. :P

Зависи от човека така общо ...не бих, но винаги има изключения...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Бих подържала някакви приятелски отношения с този човек , но само някакви Не вярвам да станем най-добри приятели , все пак преди е имало чувства Но предпочитам да имам някакви добри взаимоотношения с него , отколко да се правим сякаш не се познаваме . Това си е лично мое мнение и никого не задължавам с него

Re: Да си останем приятели ?

Здравейте хора

Питам Ви какво бихте направили ако след година и 2 месеца връзката Ви се разпадне, той/тя Ви оставя , но после се връща след 4-5 месеца и иска от вас да бъдете приятели..Бихте ли приели неговото/ нейното приятелство?
    Ходих почти толкова с бившия си приятел и сега сме в такива 'относително приятелски отношения'. Ама така той да дойде при мен да ми се изръси 'ай да бъдем приятели' или аз при него... смешно е и глупаво. То или се получава от самосебе си, или не се получава.

Т'ва като да кажеш на някой, който те харесва, а ти не, че искаш 'да си останете приятели'.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

При мене е 50/50.

Бих подържала приятелски отношения с бившото си, но в моя случай в отвратително, понеже постоянно иска да се върна при него, а това няма да стане никакъв случай! Имал е 2 години, да е мислил
    Иначе с другите ми бивши се разбирам що годе добре
    Нямам нищо против да умра. Просто не искам да съм там, когато това се случи.

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Мхм
    Божествена лудост ли ме обхвана?

Град
    Sin city
    Според зависи...и все пак, ако е имало истински чувства...колкото и време да е минало след раздялата, те тлеят в един от двамата...

Вече решението на ситуацията зависи от личността...и от това може ли да подтиска онова, което е в нея...
    "Търсещият щастие е като пияницата, който не може да улучи пътя към дома си, но знае, че има дом."

Волтер

Супер фен
    До сега не ми се е случвало по добно нещо,не са ме зарязвали.Но с момчето,което обичах преди бяхме в много лоши отношения.А сега сме толкова добри приятели и сичко е ОК ... така,че дори и той да ме беше зарязал,дори и някой друг да е - нямам нищо против да си останем приятели.Тъпо е до вчера да си повтарят1 колко се обичате,а днес да се мразите и да не искате да се виждате.Както казаха - незнаеш кога може да ти потрябва.
    Обичам те <3 !!!

зависи как сме се разделили и какви са били отношенията преди това...

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    zavisi kolko seriozna e bila vruzkata vi i kolko e bila silna lubovta

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Град
    East Coast
    Цитирай Първоначално написано от PaChanGa_GiRl
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Мхм
    Година и половина ходехме с бифшата... сега се разбираме супер. Затова нямам проблем, пък и наистина не се знае
    П.П. Аз бях виновен

Град
    Terra incognita!
    Нещата са относително,ако и двамата нямат чувства вече,може и да се получи,но едва ли,някой някога ме убеди,че не може хора,които някога са били двойка,после да останат приятели и все пак би било хубаво да е възможно!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

НЕ приемай да бъдете просто приятели и да му даваш съвети! Ти ще му угодиш, но на теб ще ти е ужасно тежко! И аз си мислех, че може да съм му просто приятелка на бившия, но нямам сили просто и се скарахме и сложихме край на всичко..

Ами да останете си френдчета,няма лошо.По тъпо е да се правите че не се познавате като се видите,все пак е имало нещо между вас.Аз поне така съм правила и мисля че е най-добре

Град
    Targovishte

Re: Да си останем приятели ?

Здравейте хора

emi bash best fr nqma da stanete prosto e nevazmojno no da se pozdravqvate da izlizate ot vreme na vreme stava
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Познато... имах такава връзка...год. и половина... са сме си приятели не от най добрите.. но поне един разговор на някви месеци провеждаме когато го се засечеме с Skype...
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си