- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да си останем приятели ?
Здравейте хора![]()
Питам Ви какво бихте направили ако след година и 2 месеца връзката Ви се разпадне, той/тя Ви оставя , но после се връща след 4-5 месеца и иска от вас да бъдете приятели..Бихте ли приели неговото/ нейното приятелство?
Не виждам нищо лошо в това да си приятел с някого.
Никога не знаеш кога ще ти потрябва.
Ми много много много зависи ... Не знам какви са ви отношенията точно .. Но наистина зависи от тебе,от него,от обстоятелствата .. Само ти би могла да си прецениш най-точно,защото само ти го познаваш толкова добре .. Ние и да ти кажем,ще е според някаква наша гледна точка,според някакво наше преживяване и така ... Трябва сама да си прецениш ..![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Моят отговор до няма точно: Да, може пък да се съберем отново и да бъдем щастливи..![]()
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
попринцип бих приела но защо чак след 5 месеца?
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
И след 20 години да осъзнае, че друга не може да му даде всичко това, което получава от мен, пак ще се върна при бившия ми!!!
Каза, че имал доста проблеми, от които не е имал време за нищо. Но пък много мислел за мен и затова как му било олеквало след като сподели с мен...И затова иска да му бъда "добра фр"![]()
ами какво да кажа .. наистина много зависи .. ще ти дам пример с мен хахаами ходих с едно момче около 2- 3 месеца , но след това не знам какво ми щукна и го зарязах и тръгнах с най - добрия му приятел ... ходих с него само 1 ден ... и много съжелявах понеже осъзнах че наистина много държа на бившето си гадже .. с него бяхме си обещали да си останем приятели и така си беше ... виждахме се лафихме си ... след това за около няколко месеца бяхме се позабравили и така един ден се засякохме в скайп и си писахме , излязохме на кафенце иии хаха след това решихме на другия ден пак да излезем
и двамата си признахме че все още имаме чувства един към друг .. и пак тръганхме , но не се получи, този пък той ме заряза ... и аз се примирих въпреки че много го харесвам .. и така де .. пак си останахме приятели хаха и пак излизаме , ноо само на приказка макар че когато съм с него сърцето ми бие като лудо
.. и така ... все още сме си приятели и си споделяме доста работи ....
п.с. вече станаха 3 години откакто се познаваме ....
Тука има - тука няма .. :P
Зависи от човека така общо ...не бих, но винаги има изключения...
Бих подържала някакви приятелски отношения с този човек , но само някаквиНе вярвам да станем най-добри приятели , все пак преди е имало чувства
Но предпочитам да имам някакви добри взаимоотношения с него , отколко да се правим сякаш не се познаваме . Това си е лично мое мнение и никого не задължавам с него
![]()
Ходих почти толкова с бившия си приятел и сега сме в такива 'относително приятелски отношения'. Ама така той да дойде при мен да ми се изръси 'ай да бъдем приятели' или аз при него... смешно е и глупаво. То или се получава от самосебе си, или не се получава.Първоначално написано от Ne_Znaesh
Т'ва като да кажеш на някой, който те харесва, а ти не, че искаш 'да си останете приятели'.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
При мене е 50/50.
Бих подържала приятелски отношения с бившото си, но в моя случай в отвратително, понеже постоянно иска да се върна при него, а това няма да стане никакъв случай! Имал е 2 години, да е мислил![]()
Иначе с другите ми бивши се разбирам що годе добре![]()
Нямам нищо против да умра. Просто не искам да съм там, когато това се случи.
МхмПървоначално написано от w0sh
![]()
Божествена лудост ли ме обхвана?
Според зависи...и все пак, ако е имало истински чувства...колкото и време да е минало след раздялата, те тлеят в един от двамата...
Вече решението на ситуацията зависи от личността...и от това може ли да подтиска онова, което е в нея...![]()
"Търсещият щастие е като пияницата, който не може да улучи пътя към дома си, но знае, че има дом."
Волтер
До сега не ми се е случвало по добно нещо,не са ме зарязвали.Но с момчето,което обичах преди бяхме в много лоши отношения.А сега сме толкова добри приятели и сичко е ОК ... така,че дори и той да ме беше зарязал,дори и някой друг да е - нямам нищо против да си останем приятели.Тъпо е до вчера да си повтарят1 колко се обичате,а днес да се мразите и да не искате да се виждате.Както казаха - незнаеш кога може да ти потрябва.![]()
![]()
зависи как сме се разделили и какви са били отношенията преди това...
zavisi kolko seriozna e bila vruzkata vi i kolko e bila silna lubovta
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Нещата са относително,ако и двамата нямат чувства вече,може и да се получи,но едва ли,някой някога ме убеди,че не може хора,които някога са били двойка,после да останат приятели и все пак би било хубаво да е възможно!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
НЕ приемай да бъдете просто приятели и да му даваш съвети! Ти ще му угодиш, но на теб ще ти е ужасно тежко! И аз си мислех, че може да съм му просто приятелка на бившия, но нямам сили просто и се скарахме и сложихме край на всичко..![]()
Ами да останете си френдчета,няма лошо.По тъпо е да се правите че не се познавате като се видите,все пак е имало нещо между вас.Аз поне така съм правила и мисля че е най-добре![]()
![]()
emi bash best fr nqma da stanete prosto e nevazmojno no da se pozdravqvate da izlizate ot vreme na vreme stavaПървоначално написано от Ne_Znaesh
![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Познато... имах такава връзка...год. и половина... са сме си приятели не от най добрите.. но поне един разговор на някви месеци провеждамекогато го се засечеме с Skype...
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват