- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Моят Петък 13
![]()
Не знам дали темата е за тук...
Отивам си аз на училище в супер добро настроение напълно забравилаз а гадната дата... Естествено първия час всичко тръгва перфектно - 6 на класното по математика, но пък не схващам и дори малко от комбинаториката.. След това информатика.. Невероятно, но за първи път успях да си напиша сама програмата и да ми тръгне и съща така за първи път у4ителката не искаше да пише 6тица... глупава работа.. до края на учебния ден нищо интересно не е ставало.. идва следобяда
В гаджето сме и ще правиме секс... очевидно не искаше да ми духа (за разика от друг път) въпреки че аз така старателно се бях обезкосмила и си бях пробвала чисто новичкия ароматизиран интимен гел.. и ест при секса не свърших, но за да е още по-хубаво на края той направи 2-3 по силни напъна, за да му е по-яко всършването и мен така ме заболя.. чак заплаках...
после на събиране... разкараха ме до площада и после пак до нас, защото някаква там объркала срещата.. половината пари отидоха за таксита.. на събиранто трябваше да има пици, а аз предишния път изришно бях споменала да се купи една "маргарита" за да мога и аз да ям - ест маргарита нямаше... след това се обади баща ми и ми се развика защо постоянно съм навънка и ми каза да се прибера в 8 и 30... 8 и 30 по дяволите... прибрах се и му се развиках и повече не съм изализала.. сега не си говорим
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()