- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- удобно ли е?
момичета коя поза ви доставя най голямо удоволствие или по точно вув коя поза ви е най готино да свършите... Искам да знам заштото моита приятелка свършва много трудно какво ли несме пробвали ништо освен вибририращ пръстен непомага за това дайте някаква поза или някакъв по развит модел на любовна игра и аз незнам вече..![]()
По-готино ми е той като доминира.Ако ми е ,когато е отгоре.А иначе винаги свършвам.
На мен ми е приятно най-вече в мисионерската и ездачката.В първата ми харесва да го усещам целия върху себе си..а във втората-аз контролирам нещата
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
аз най-лесно свършвам ,когато съм отгоре... в 99% от случайте![]()
Schranz music is my world !
е... според повечето списания - (смятай, щом чак аз знам...) на жените ви е по-приятна отзад, защото "влизал" (оня, гологлавия ;Д) някак по-дълбоко и по-готино било усещането ... и разни такива женски работи.. нз... ама задната ми се струва, че от гледна точка на статистика, най-много се харесва И от жени, И от мъже... (за мъже мога да го потвърдя, че особено много... хяхя :Р )
ам при лябовната игра може ли някои да ми прати тема или някво четиво или стратегия как да я накарам да се вазбуди на MAX заштото тя е много срамежлива и необича да споделя със мен усещянията от френската любов
pretiska6 i glavata bavno no slavno na doloПървоначално написано от qazwsx
![]()
подкрепямПървоначално написано от Palav_Sharan
и аз съм така в повечето случаиПървоначално написано от schranz
закачаш я на стената за някой пирон с главата над0лу и да лапа, след т0ва т0лкова ще е щастлива кат0 я 0бърнеш нормално, че няма как да не свършиПървоначално написано от qazwsx
![]()
Първоначално написано от Say It Right
Ами на мене задна прашка и ездачката.Особенно задната когато ме е притсинал и плътно към стената,тогава направо полудявам.
Колкото и да е тъпо, жените най-4есто свършват в мисионерската. На мен ли4но ми е доста по-трудно да свърша в поза, в която се изисква аз да правя пове4ето неща, защото бързо се изморявам и не е кеф да се мъ4иш да свършиш, като те заболят зверски краката например![]()
Та.. задна и мисионерска със вси4ките там разновидности, вдигане на краката и раз4екване не вси4ки страни![]()
![]()
Робинята на Quench
[quote="SINDEL"]Колкото и да е тъпо, жените най-4есто свършват в мисионерската. На мен ли4но ми е доста по-трудно да свърша в поза, в която се изисква аз да правя пове4ето неща, защото бързо се изморявам и не е кеф да се мъ4иш да свършиш, като те заболят зверски краката например![]()
emii prava e![]()
a za da q predrazpoloji6. neka e tumno i ste sus zatvoreni o4i![]()
Според мен трябва да я отпуснеш повече, повече да и правиш орална любов ,повече да я целуваш, повече да я галиш и прегръщаш.Махни тея пръстени и глупости.
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Мен ме кефи мисионерската, но сегашният ми приятел е доста слаб и костите на хълбоците му ми се забиват и краката и боли. По време на секс никога не съм свършвала, но от френска и "ръчна работа" - даМного ме кефи една поза, подобна на ездачката - аз съм отгоре, но той не е легнал, а седнал.
ами, щом свършва с вибриращ пръстен значи и харесва да и стимулираш клитора, докато го правите -> доги стайл и се присягаш с ръката отпред в тва време да я стимулираш.. не е математика![]()
Do you speak Salsa? .......
Попитай я как би и било най-добре и готово![]()
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
На задна най обичам.В кучешката ... освен това има една нз как се казва... дето лягам по коремче с прибрани крака и той е отзад..... нз как се казва.... ама също ми е много готино...
На мене също ми харесва аз да съм отогоре и да усещам как целия ми влиза ...... просто полудявам и наистина така най бързо свършвам :P :P
Но да ти кажа зависи си и от човека, ако е по освободен и по разбиращ във всяка една поза може да те накара да свършиш.
А за това ти как да я накараш си зависи само от теб, просто се вгледай малко повече в детайлите и сам ще разбереш какво как и т.н. и харесва. А ако не разбереш просто поговори с нея. Говорете за секс-а не се срамувайте... така най лесно и бързо ще се опознаете. И ще знаете кой какво му харесва. Поне аз така съм с моя приятел....... Всичко си споделяме и каквото не ми хареса в секс-а му го казвам за да не го прави 2 път![]()
![]()
![]()
![]()
Пробвай се да проникнеш дълбоко в нея за да достигнеш т.нар. ж-точка (може да си помогнеш като и хванеш дупето и го повдигнеш към теб или пък сложиш възглавница под д.) - след това въртиш!! вътре ... няма как да не усетиш вече кога и как й става хубаво.
подкрепям mishaaaaaПървоначално написано от mishaaaaa
![]()
~*~...Show me how you kiss,show me how you touch,i wanna feel you baby...~*~