.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Лятно влизане във "форма"

Гледам имало е бекъп на форума...

Та да пробвам пак:

Преди 5-6 години благодарение на 1 изключително тъпа докторка, която реши, че с инжекции (вярвам е имало бая глюкоза вътре) ще успее да постигне резултат, по-късно постигнат с хирургическа намеса (за проблемът не ми се говори...).Та тъпчеше ме тя в продължеение на 1 година с инжекции, а аз дебелеех ли...Дебелеех...

И ето сега: 13 год. 163-60...Това лято съм решил да отслабна!Бягам 3 обиколки по тревата на стадиона и правя 2х20 коремни преси на пода.Искам да сваля поне 5-10 кг, че да заприличам малко на човечец...При яденето, съм спрял пърженото, мазното и сладкото (донякъде), хляб не ям.Та имам ли шанс!?Или някакви препоръки да дадете..Абе не знам к'вото се сетите
    Цитирай Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
    съжалявам ако има такава тема в която да се ибяснява подробно:как да се целувам с език.моля ви да ми дадете линкове към тези теми.благодаря предварително

Като за начало 2х20 са МНОГООО малко!!!По принцип се правят 3х20 за първите няколко дена!!!Аз от седмица правя редовно преси и само първия ден сутринта правих 3х20,но вечерта направих още толкова Сега вече правя на серия по 35 (т.е. 3х35) и са ми малко ,но нали не трябва рязко да се сменя броя във серията ... Ако целта ти е само да отслабнеш продължавай така,но увеличи серийте или поне повторенията А ако искаш и да си пооправиш мускулите може да правиш като мен: загряване с въжето 100 скачания (отначало може и по-малко),после веднага 1х20 (аз правя 1х35 бързи,но щом си свикнал с 20...),след това пак 100 на въже...И така докато имам сили Много обичам когато чувствам напрежение в мускулите на стомаха и пръсците защото това значи,че съм ги раздвижила добре Не се очудвай от мускулната треска - нормална ще е първите 3-4 дена Проблема идва след като вече не чувстваш мускулна треска Това означава,че трябва да увеличиш сериите ... в противен сличай няма да имаш голям напредък
    П.П. Моля без нападки от рода "не е хубаво толкова да си натоварваш мускулите" и т.н. Тялото си е мое,мускулите също

Ако правиш коремни преси всеки ден няма да има полза, по-добре ги прави по 2-3 пъти на седмица.

Може да започнеш да ходиш на фитнес - така ще тренираш цялото си тяло.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от Kassu
    Ако правиш коремни преси всеки ден няма да има полза, по-добре ги прави по 2-3 пъти на седмица.
    Къде е логиката?Смисъл аз като бягам приемам, че горя мазнини, а при коремните преси, си овеличам мускулната маса...Май..
    съжалявам ако има такава тема в която да се ибяснява подробно:как да се целувам с език.моля ви да ми дадете линкове към тези теми.благодаря предварително

Фен
    Град
    the world is mine ~
    Много движение.. освен тичането наблегни и на ходенето пеш.
    За храната добре си се ориентирал.. Риба,пиле , плодове , зеленчуци , нискомаслено мляко и сирене и МНОГО вода (мин. 2-3 литра за деня). успех !

П.С. всеки мускул има нужда от почивка.Всекидневното правене на коремни преси няма да ускори процеса (когато се претренира даден мускул той се стресира и процеса протича в обратна посока).
    П.С.2. Коремните преси НЕ топят мазнините на корема, те го стягат.
    П.С.3. След като правиш коремни преси изчакаи да минат 30-40 мин. преди да хапнеш.
    Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!

Натоварването се увеличава постепенно.Като за начало добре.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

В 1 сайт четох следното:

Малко теория - една калория енергия се изразходва за повишаването на температурата на един грам вода с един градус.
    И след това:

пийте изстудени напитки. Помните ли какво е една калория? Покачването на температурата с 1 градус на 1 грам вода. Ако на ден пиете по 2 литра вода с температура 5 градуса, организма ще трябва да я загрее до нормалните 36 градуса. 2000 грама * 31 градуса (разликата) = 62000 калории = 62 ккал. Ей така, от нищото. Далавера, а?

Според мен това по-горе е простутия Как ще изгаряш 62000kkal при условие,че на ден се приемат по 1600-2000kkal (е ако тъпчеш като прасе ще са повече де )?!

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Според мен това по-горе е простутия Как ще изгаряш 62000kkal при условие,че на ден се приемат по 1600-2000kkal (е ако тъпчеш като прасе ще са повече де )?!

62000 калорий,а иначе 62 килокалорий!
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Ами да, това със студената вода го има и в диетата на Пиер Дюкан, даже също се споменава, че студените душове помагат, пък и студената вода е къде къде по вкусна ^о^

Аз пък ще кажа , че да броиш калория по калория е супер тъпо ! Момиче да го прави е тъпо , камо ли момче . Храни се здравословно и спортувай .

Знам, аз не си броя калориите!Поглеждам ги само когато съм навън и ми се наложи да ям нещо готово от магазина (солети, кроасан & етц.), ама вече и това не правя.А отностно онова за водата...Просто исках и други да го видят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си