.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Тема: влюбени???

влюбени???

На колко години бяхте като изпитахте чуството любов за пръв път(аз на 17)

И мислите ли че може да се влюбите по повече от 1 път в живота(аз мисля че няма шанс щом си обичал една тя остава Forever

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Аз се влюбих на 12.А колкото до влюбването,зависи колко си бил привързан и колко си държал на човека.Много хора успяват да преодолеят първата любов и раздялата с нея,влюбват се отново.Влюбването,само по себе си,е относително понятие.Можеш да се влюбваш много пъти,но да обичаш само веднъж(или пък много).
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

xaxaxaxaxaxaxaaxxa obichash vinagiii vlubavash se vinagi seino4i kat rodish dve blizna4eta 1-to 6te go obi4ate a pak drugoto ne prostotiii prikazvate vseki se vlubva i obicha do kraq na dnite si
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

az se vlubih za 1-vi p1t na 17.No "golqmata lubov " se okaza cqlo m14enie.Pri men lubovta sama si otide.Ne mislq 4e kogato obi4a6 edin 4ovek si dl1jen da mu t1rpi6 vsi4ki glezotii,vs16tnost t1rpi6 no do vreme ,pisva ti i se razdelqte.Sega otnovo se vlubih i s1m s priqtelq si ot 2 god,2m.I s1m 6tastliva s nego.

Град
    L.A. \ Moscow
    сега съм на 17 и е по силно от преди... направо не си намирам място! ;[
    Raise your fist!

Град
    в лайната!
    ми бях на 14 и относно другото..да може да се влюбиш повече от 1 път..ама не е хубаво

az na 11 produlji 2 godini i poweche .. mnogo sujelqvam zashtoto oshte sum vlubena ..a w wruska s 2roto moje da se vlupish mnogu puti no nishto ne e taka zapomnqshto kakto purvata lubow

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    2 месеца си била заедно с твоя човек и вече знаеш със сигурност, че е истинска, единствена и неповторима любов? Ще те питам пак след още няколко месеца.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

14
    мисля,че човек може да се влюби повече от 1 път..аз не знам дали сега съм влюбена в сегашното си момче,защото още е много рано да се каже,но мисля,че натам отиват нещата :P

Град
    В АдА
    На 12 сега мисля че тая дума влюбена е прекалено силна привлечена може ама влюбена ....

на 13 или 14 се влюбих за първи път ако може да се каже така (детска шъшкании) надявам се за вбъдеще да се влюба истински...
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

На 11 -.-' и след това не съм се влюбвала в друг

14
    Човек може да си живее вечно влюбен,но да обича истински май е рядко срещано явление

11 =\ ама го отрязах на 2-рия месец, щото се правеше на велик...

Град
    Пловдив
    ami... mesec predi da navarsha 16.... i o6te sme zaedno po4ti godina i 8 meseca

ima razlika mejdu tova da si vluben i da obi4a6 istinski!!!zapomnete go

Град
    in my world!
    az na 12 i do sega ve4e 2 godini 6te stanat ne minava den bez da si mislq za nego,vinagi 6te ima mqsto za nego v sarceto mi,makar v4e da e samo hubav spomen
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    там където мечтите стават реалност
    18-19
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    нзз..сега имам 4увството,4е за първи път оби4ам и преди съм имала тва 4увство..може би истинската любов е веднъж в живота и може би..когато я срещна ще разбера...сега см на 16
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    Dreamland Varna
    Бях на 14, и мисля, че може да се влюбиш повече от 1 път
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Град
    седмото небе на ада
    Аз сега съм на 13,влюбена съм(харесван го от около година и половина) и мисля,че човек не може да каже дали има любов и дали може да се влюби преди да го е изпитал...според мен може,но само често хората бъркат любовта със сексуално привличане
    Искам сълзи от кръв....искам да късам от устните плът....искам легло в пръстта....искам и теб след смъртта!!!

Град
    Miami
    bqh na 12
    i da moje da se vlubi6 pove4e ot 1 put

Нз какво е това на 1 днес казваш че го обичаш утре на друг и така това за мен са ... бе ужас мраза такива курволетини само на 1 човек сам казал до момента че го обичам и в момента сам с него !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си