- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- влюбени???
На колко години бяхте като изпитахте чуството любов за пръв път(аз на 17)
И мислите ли че може да се влюбите по повече от 1 път в живота(аз мисля че няма шанс щом си обичал една тя остава Forever
![]()
Аз се влюбих на 12.А колкото до влюбването,зависи колко си бил привързан и колко си държал на човека.Много хора успяват да преодолеят първата любов и раздялата с нея,влюбват се отново.Влюбването,само по себе си,е относително понятие.Можеш да се влюбваш много пъти,но да обичаш само веднъж(или пък много).
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
xaxaxaxaxaxaxaaxxa obichash vinagiii vlubavash se vinagi seino4i kat rodish dve blizna4eta 1-to 6te go obi4ate a pak drugoto ne prostotiii prikazvate vseki se vlubva i obicha do kraq na dnite si
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
az se vlubih za 1-vi p1t na 17.No "golqmata lubov " se okaza cqlo m14enie.Pri men lubovta sama si otide.Ne mislq 4e kogato obi4a6 edin 4ovek si dl1jen da mu t1rpi6 vsi4ki glezotii,vs16tnost t1rpi6 no do vreme ,pisva ti i se razdelqte.Sega otnovo se vlubih i s1m s priqtelq si ot 2 god,2m.I s1m 6tastliva s nego.
сега съм на 17 и е по силно от преди... направо не си намирам място! ;[
Raise your fist!
ми бях на 14 и относно другото..да може да се влюбиш повече от 1 път..ама не е хубаво![]()
az na 11 produlji 2 godini i poweche .. mnogo sujelqvam zashtoto oshte sum vlubena![]()
..a w wruska s 2roto moje da se vlupish mnogu puti no nishto ne e taka zapomnqshto kakto purvata lubow
![]()
![]()
2 месеца си била заедно с твоя човек и вече знаеш със сигурност, че е истинска, единствена и неповторима любов? Ще те питам пак след още няколко месеца.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
14
мисля,че човек може да се влюби повече от 1 път..аз не знам дали сега съм влюбена в сегашното си момче,защото още е много рано да се каже,но мисля,че натам отиват нещата :P
На 12сега мисля че тая дума влюбена е прекалено силна привлечена може ама влюбена ....
![]()
на 13 или 14 се влюбих за първи път ако може да се каже така (детска шъшкании) надявам се за вбъдеще да се влюба истински...![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
14
Човек може да си живее вечно влюбен,но да обича истински май е рядко срещано явление![]()
ami... mesec predi da navarsha 16.... i o6te sme zaedno po4ti godina i 8 meseca![]()
на 15![]()
ima razlika mejdu tova da si vluben i da obi4a6 istinski!!!zapomnete go
az na 12 i do sega ve4e 2 godini 6te stanat ne minava den bez da si mislq za nego,vinagi 6te ima mqsto za nego v sarceto mi,makar v4e da e samo hubav spomen![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
18-19
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
нзз..сега имам 4увството,4е за първи път оби4ам и преди съм имала тва 4увство..може би истинската любов е веднъж в живота и може би..когато я срещна ще разбера...сега см на 16
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Бях на 14, и мисля, че може да се влюбиш повече от 1 път![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Аз сега съм на 13,влюбена съм(харесван го от около година и половина) и мисля,че човек не може да каже дали има любов и дали може да се влюби преди да го е изпитал...според мен може,но само често хората бъркат любовта със сексуално привличане![]()
Искам сълзи от кръв....искам да късам от устните плът....искам легло в пръстта....искам и теб след смъртта!!!
bqh na 12![]()
i da moje da se vlubi6 pove4e ot 1 put
Нз какво е това на 1 днес казваш че го обичаш утре на друг и така това за мен са ... бе ужас мраза такива курволетини само на 1 човек сам казал до момента че го обичам и в момента сам с него !