.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Чувствата му са охладнели

Даже нямам напредстава какво заглавие да сложа... Честно!
    Ето и за какво става дума:
    Днес с приятелят ми се разкарваме и той споделя, че се чувства някак си..по-хладен към мен, което го и очаквах, но не искал да се разделяме. Каза ми, че чувствал някаква празнина в себе си и дори незнаел какво да изпитва точно към мен. Това ме озадачи, но не ме и шокира. Знаех как се чувства, защото съм така от години насам, но не го показвам по никакъв начин. Той също така каза, че и... това, което изпитвал навремето н е било любов! Е БОГА МИ, ТОВА МЕ ШОКИРА! Забавното е, че на думите му не ми идеше да се разплача, а за разсмях и то с глас и само му отговорих, че съм знаела това още от самото начало на връзката ни. И в действителност беше така - аз знаех, че е само увлечение, но не очаквах да си го признае гласно.
    Всъщност пиша това, защото няма с кого да го споделя. Истината е, че жувея сама и единствения човек, с когото се виждам от време на време е приятелят ми, с когото очевидно май няма да останем много дълго заедно.
    Не очаквам някакви коментари. Просто... и аз незнам. Исках да споделя =)
    Искаше ми се да повярвам в лъжата, че все някъде има някой, който те обича, но... с всеки изминал ден от 5-6 години насам се убеждавам, че... дори и любовта е преходна.
    Сега се усмихвам и плача. Усмихвам се, защото отново излязох права за някои мои изказвания преди време и плача, защото осъзнавам, че НЯМА човек, който въпреки всичко, да те обича истински. Няма такъв, който да се радва на успехите заедно с теб и плаче до теб... Няма... А се мъчех да живея в илюзията, че има и съм го намерила...
    Колко глупаво, нали? =)

т.7
    krem4et0

PS - благодаря на всички, прочели това мнение, за вниманието!

5-6 години сте били заедно без любов? OMFG ти ме закла...но все пак можеше да бъдеш малко по описателна знаеш ли другите такива теми как ме забавляват с тъпи описания...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Добро утро. Любов няма.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Добро утро. Любов няма.
    Я един дето да мисли като мен...а дори не съм се мъчил да те убеждавам като хилядите други из форума

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Добро утро. Любов няма.
    Я един дето да мисли като мен...а дори не съм се мъчил да те убеждавам като хилядите други из форума
    Аз това го повтарям цял живот. И все се пръква някой наивник и се опитва да ме обори с доводи като "Имап пък!!!", или "не си прав"
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Пловдив
    е...аз вярвам, че всеки ще намери човек, който да го обича безрезервно...прсото явно с времето нещата се променят, но ако любовта е истинска остава...явно това не е бил твоят човек и ти сега си ...обезверена, как не ми се иска да я казвам тая дума, все едно съчинение по л-ра пиша както и да е, просто...не мисли така, само защото не си сполучила..
    Това е невъзможно! - казала Причината. - Това е безрасъдство! - казал Опитът. - Това е безполезно! - отсякла Гордостта. - Опитай... - прошепнала Мечтата.

Така е...
    Просто хората мислят, че кат харесаш някой значи да го обичаш... но в крайна сметка си изясняват всичко след време, когато вече чувствата отминат...
    Просто границата между любов е силно привличане е много малка и повечето хора трудно я разграничават... наистина е много трудно....
    А и всъщност любовта е по-скоро по дълготрайно харесване и свикване с даден човек... и тя наистина е преходна.... просто в даден момент си свикнал с човека до тебе и предпочиташ него пред другите или пък вече е дошъл дългът към семейството....

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    ( постинг ин епик тред )
    The Spark

Вътрешно толкова си противореча. Чета постовете ви и с всеки един до някъде се съглассявам. Да, вярно е, че ако съществува истинска любов, то тя е преходна. Истината е, че наистина не съществува човек, който да те обича въпреки всичко. Проблемът е, че на мен донякъде не ми пука какво ще стане с тази връзка или ще ми запука след 1-2 години, когато имам повече време да мисля за глупости
    Майната му (извинявам се за нецензурния израз)! Минало заминало, живота е пред мен
    Сега... за някакъв си там няма да тръгна да си режа вените с лъжица я!

and.. another time a say JUST SMILE!
    =)

ami eto...ti sama go kazva6 jivota e pred teb..ne se ot4aivai...
    hora ima vsqkakvi..vse 6te sre6tne6 podhodq6tiq za teb 4ovek

имах нуждата да споделя, това беше всичко. Благодаря ви, че отделихте време за мен =)
    и.. сладки сънища

Добро утро. Любов няма.
    Може би просто ти не си я намерил.

Кооооолко странно... или вече може би е.. нормално? оО
    Какво да ви кажа, аз скоро ставам на 19 и мога да го кажа от личен опит, собствени убеждения и чужди мнения - няма любов... наистина, колкото и тъжно а звучи... няма! Има само интереси и.. привличане оО

Мен ми се наложи доста набързо да порастна, именно защото "любовта" ме свари неподготвена и ме измъкна от красивото ми детство. После разочарование след разочарование, лъжи и т.н. А мисля, че не съм и единственият случай.

Е... и самотата не е лоша. В момента съм се отдала напълно и изцяло на себе си, все пак нали аз съм най-важна
    А когато имаш приятели, които да те подкрепят, значи имаш почти всичко

Но все пак дерзай, може би някъде там те чака твоя принц, все пак това си е мое лично мнение. Животът е низ от странни и случайни събития
    Нямам нищо против да умра. Просто не искам да съм там, когато това се случи.

Супер фен Аватара на Qnchety
    Добро утро. Любов няма.
    Има нещо такова...

песимистичното мислене ще те довърши!!!недей така все някога ще дойде човекът просто не е сега времето!!! харесва ми как пишеш може ли скайп :P
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

е,ще намериш.споко

Град
    on the dark side of the moon
    Любов има! И за всеки човек си има духовна половинка! гледали ли сте филма Amelie Poulin ? За тези които не са : разказва се за едно момиче което е много различно от останалите и си живее в свой собсвен свят на фантазия и мечти. Макар и нереазбрано и самотно то решава да прави добро на хората около себе си. И един ден намира човека , който е също като нея- мечтател и самотник. И всичко всършва прекрасно. Естествено за да бъде с този човек тя трябва да с е пребори с много трудности, но най-вече да преодолее себе си и страховете си. Според мен за всеки от нас има отредена духовна половинка , простои не трябва да се отказваме да я търсим

Цитирай Първоначално написано от MonSitY
    харесва ми как пишеш може ли скайп :P
    това го приемам като майтап

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Добро утро. Любов няма.
    Аз това го повтарям цял живот. И все се пръква някой наивник и се опитва да ме обори с доводи като "Имап пък!!!", или "не си прав"
    Mnogo ste pravi..

Po temata... mnogo tyjno... i mnogo dobre si go napisala...neznam drugo kakvo da ti kaja...
    DORI JIVOTA DA TE PROMENI,SHTE TE OBICHAM,CHUVASH LIII... {{}}

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Добро утро. Любов няма.
    Мда, има само химия

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Добро утро. Любов няма.
    Мда, има само химия
    И химични съединения
    Цитирай Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
    съжалявам ако има такава тема в която да се ибяснява подробно:как да се целувам с език.моля ви да ми дадете линкове към тези теми.благодаря предварително

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от SaltWater
    Кооооолко странно... или вече може би е.. нормално? оО
    Какво да ви кажа, аз скоро ставам на 19 и мога да го кажа от личен опит, собствени убеждения и чужди мнения - няма любов... наистина, колкото и тъжно а звучи... няма! Има само интереси и.. привличане оО
    И аз на 19 мислех така. Мислех, че съм престаряла и няма да ми се случи...ха-ха-ха. на 19 нищо не си видяла и разбрала. Мислиш си, че си много голяма и вече нищо хубаво не може да ти се случи, но не е така. На 19 и няколко месеца се запознах с настоящия ми приятел. Разбрах какво е любов, какво е да си обичан. И въпреки, че мисля, че той е по.......да го кажем нечувствителен по отношение на мен, отколокото аз на него, някои негови думи идействия последната 1 година, ме накараха да променя коренно мнението си. Всеки си обича по свой начин. Едва ли, ако си бил дълги години с 1 човек, може да останеш безразличен към него, да не те вълнува и интересува изобщо.

Та такива изказвания от устата на 18-20 гидишни деца са си смешни. Любовта може да те споходи и на 30. Кака ми е на толкова и е влюбена като ученичка от 8-ми клас

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си