.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Временни татуировки

Та въпроса е следния- знае ли някой дали правят временни татуировки, които да траят по- дълго време, приблизително година, защото някъде бях чела подобно нещо и ако може да ми кажете дали някой си е правил и как беше. Също така ако можете да ме насочите към студио за татуировки в центъра на София. Мерси предварително.
    Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.

za kakvo ti e da si pravi6 vremenen tatys? tva e syper tapo. i izob6to ne vqrvam 4e edna vremenna tatyrirovka trae 1 godina?! da be da! edna vremenen tatys izdarja edna sedmica! nezavisimo dali e bilo kazano 4e e bilo za nqkolko meseca + tova 6te si izrasi6 parite na vqtara!

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    има такива,които издръжат по една година, само че избеляват и са супер грозни. ше станеш като айше от най-близката махала...
    алелуя.

Град
    Добрич :o)
    Мисля че с къна ставаше работата.

Внимавайте с уж "6-месечните татуировки", които предлагат на някои места, защото познати си направиха преди 2 години и още си стоят с тях. (избелели разбира се)

Татуировката се прави или за постоянно, или от тези за 3-7 дни, средна работа няма.

Ако имаше такава услуга, щеше да е доста популярна, а не да трябва да се "издирват" такива студиа, не мислите ли?

аз за временна татуировка за по 1 година сефте чувам, че има.....Тва са глупости. Кой знае с кви химикали са бъчкани тея бои а ти ше искаш да ти стоят на кожата толкова много време. Една позната беше направила подобен опит за "дълготрайна" временна татуировка и ефекта след 2 седмици беше неизтриваемо размацано черно петно. Не дей си хаби кожата. Или си напрай истинско тату или си напрай обикновена временна татуировка с кана.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ела при мен.С химикалка ги правя,просто не се къпеш и не падааа

Помолиха да кажете некой център за тату а вие тръгнахте да я опреквате за написаното ... WTF!?

Таман преди малко в едно предаване бях гледала за тея татуси. Та говореше се, че има разлика от временна татуировка до друга такава. Момиче си направило временна, но с някви игли.. После имала големи проблеми с кожата на това място .. До колкото разбрах, тая уж временна татуировка не се изчистила, така както се било очаквало... За това внимавай с тея рабути ..

Послушай N0_feAR
    Успех!

Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Като не ти стиска да си правиш истинска защо че се правиш на интересна с някакъв фейк татус?!
    Иначе знам от къде можеш да си направиш такава:

Отиваш в магазинчето и казваш на некоя лелка да ти даде дъвка от 5ст с татус.Оплюскваш дъвката, слагаш си татуса на гъза, мокриш го с вода и махаш хартийката.
    И аз това щях да кажа ! Освен всичката тъпотия да си направиш фейк татус е редно и да се съобразиш с типа кожа , за да избегнеш евентуални раздразнения !

Aм...искам да ви кажа,че тва не е никак тьпо както повечето казаха ! Аз сьщо искам такава татуировка,имам смелост да си направя и 100 истински,но не искам,защото в момента сьм малка,още на 16 и не искам като си направя някаква идиотска татуировка,после да сьжалявам,защото махане няма ! Примерно ся като отида на море за 10-тина дена да си направя някаква подобна татуировка ! Но определено не бих си направила истинска....примерно ся искам да си татуирам А.С.А.В. на крьста ! Е кат порасна няма ли да е тьпо и грозно дори ?

Цитирай Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
    дам...май да

Аз миналата година на морето си направих някаква татуировка, не помня каква точно, с къна. Просто ей така реших да разгледам каталога и нямах намерение да си правя нищо, обаче пък си харесах въпросното нещо, пък и нали е временно, 'що не. Преебавка е, ако повторя ще е само и единствено на китката. Не стига, че не трябва да покриваш с дреха, трябва да седиш 100 часа с една хартийка, а на всичкото отгоре я пльоснах на рамото, та точно на това място косъмчетата, които са руси и ти трябва лупа да ги забележиш, станаха тъмни. И като се изтри татуировката трябваше да изсветлявам с кислородна вода. Недей, че наистина ще се прецакаш зверски.
    И! Издържа няколко дни, макс седмица.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Ами на НДК има един дето прави с нещо като маркер. Една приятелка си направи и й стоя 14 дена и няма никакви последици след това. Трябва само да не го пипаш 30 мин, докато изсъхне. Но аз все пак те съветвам да си направиш на място където няма косми, защото ще станат тъмни.

лелее недей да се прецакваш с тези "Временни" татуировки.
    Сестра ми си направи такава и уж след 1 година щеше да избледнее и Макс 2 ще изчезне напълно.
    аха да ама не вече 5 години татуировката си седи - супер избледняла (но се вижда и то мн добре) и най - важното - ужасно грозно е
    Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!

не мога да споделя нищо за временните защото днес си направих нормална но мога да ти предложа да отидеш при инк брадърс .намират се на граф игнатиев 35 много са добри и много добре ми я направиха . нямам никаква представа дали правят временни но все пак можеш да попиташ.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми

Re: Временни татуировки

Цитирай Първоначално написано от PurE*PoisoN
    Та въпроса е следния- знае ли някой дали правят временни татуировки, които да траят по- дълго време, приблизително година, защото някъде бях чела подобно нещо и ако може да ми кажете дали някой си е правил и как беше. Също така ако можете да ме насочите към студио за татуировки в центъра на София. Мерси предварително.

az shte si pravq avgust mesec no trq nqkade 2 meseca
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от adizitk1
    Цитирай Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
    дам...май да

със кана за коса стават перфектно,цаката е да оцелиш съотношението м/у вода и кана,иначе стават светли,аз вече 4-ти татос си права и много добре се получават(каната която използвам е Aroma Style №21-черна)

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Ем.. 1 година-абсурд.. Аз пък си направих с игличка и тушче,сама :P И ще си остане и съм много хепи Макар като я правиш сам,да не става много сполучлива ..Иначе студия,колко щеш..В началото на Графа,дет са трамвайте..По витошка..След съдебната палата-Вижъна (там пича си е професионалист) ..И на тъмно (ама не вярвам от там да имате мн добри одзиви) Иначе точно в На тъмно гледах някфа табелка за временни татуси..
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Значи става с кана... ОК де ludiq_666 кажи какво е съотношението м/у кана и вода

Град
    CrazyLand
    Цитирай Първоначално написано от remember_me
    za kakvo ti e da si pravi6 vremenen tatys? tva e syper tapo. i izob6to ne vqrvam 4e edna vremenna tatyrirovka trae 1 godina?! da be da! edna vremenen tatys izdarja edna sedmica! nezavisimo dali e bilo kazano 4e e bilo za nqkolko meseca + tova 6te si izrasi6 parite na vqtara!
    кирилица???
    november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
    crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns

Град
    pod peikata ;D!!

Re: Временни татуировки

Цитирай Първоначално написано от YourFavoriteMistake
    Шефче, временни татуси за повече от 14-тина дни (full max) не ще намериш, защото временните с "кана" ~~к'вито си правя всяко лято, докато намеря подходящия перманентен татус за след още годинка, като се развия докрай, за да не ми се разтегли.. бла, сещаш се ~~ са за кратко време, докато останалите са или постоянни или некви измислени, които траят 4-5 год. и после се допремахват с некви кухи препарати. иначе в софия лелее.. хаха на НДК има вече няколко седянки за временни татуси, а краткотрайни в студио дали се правят - не знам, но ако поразпиташ ще разбереш Успех!
    oxoxo ;D shut the fuck up and sit the fuck down ~~ Keep It Cool

Град
    България, София

Временни татуировки

Временни тату, гледай тук
    mehendi.blog.bg
    ili
    mehendi.dir.bg

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Ела при мен.С химикалка ги правя,просто не се къпеш и не падааа
    аз пък ги правя с перманентен маркер :P сериозно, издържат поне 2 седмици
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Аз много често си правя такива с къна и се получават хубави, а и можеш всеки ден с различен татос да ходиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си