Trygva si... Ne uspqh, otnovo ne uspqh da dam sebe si do krai za edna lubov. A moje bi trqbvashe. Obicham go. Toi me obicha, zashto togava iska da si otide? Za poreden se ubejdavam, che ne sym gotova. A sigurno sgreshih ujasno, zashtoto moje bi tova e lubovta na jivota mi - tazi, istinskata, nepovtorimata, do krai. I ne znam kak da q spra, ne znam kak da spra nego, ne znam kak da spra da obicham, ne znam kak da sybera cqlata bolka, koqto se izliva v syrceto mi na mqstoto na cqloto shtastie s nego. Tyjna sym, veche 2 meseca se staraq da otkria nachin da go zadyrja ili da go zabravq. Tvyrdi, che go zadushavam i v syshtoto vreme, che ne pravq vsichko za nego, che ne useshta lubovta mi, che lubovta mi sa samo dumi, krasivi dumi s falshivo pokritie. Ujasqvam se ot misalta, che shte go zagubq... Ne znam kak shte zaspivam vsqka vecher sama, bez da sme edno cqlo v pregrydka. Ne moga da priema, che veche shte jiveq sama, bez nego, nqma da go ima da me celune sutrin, nito po obqd, nito vecher, nqma da go ima dori prisastvieto mu, nqma da go ima nego... Pisha vsichko tova syvsem poshlo, no to izliza ot syrceto mi... Hora, ujasno e da obichash taka unishtojitelno... A lek ne moje da se nameri za takiva iskreni i silni stradania,nali taka?