Почвам отгоре надолу , косата мисля че би изглеждала сладко с диадемка да я вдигнеш - може и някаква цветна , а може и от тези , които са само тел Друг вариант е да си вдигнеш бритона отгоре с фибичка или щипка.
Грим не те съветвам да слагаш много , достатъчно е да си подчертаеш очичките със спирала , да сложиш и някакъв безцветен или съвсем бледо розов нежен гланц - колкото за блясък. Фон дьо тен на тази възраст направо ти забранявам. Веждите също може да оформиш , но ако са много тънки като лентички ще изглежда неестествено , затова ако можеш сама махни стърчащите непокорни косъмчета между веждите примерно , ако има такива. Ако не можеш сама отиди на козметичка , няма да струва скъпо.
За дрешките , всичко свежо и лятно би ти стояло добре , може да съчетаеш примерно дънкена поличка и сандалки , или къси панталонки с блузка без ръкави и пантофки. Само моля те недей да се тормозиш с токчета и разголени потници още от сега
И ще ти кажа един трик , би било ефектно аксесоарите да са в един цвят , за да се връзват Например купи си коланче в същия цвят каквито са пантофките , и диадемката в косата да е пак в подобен нюанс. Не че ако са различни е фатално де , но когато се връзват изглежда по добре Аз например имам малко дрехи и много аксесоари , и обичам да преобразявам тоалета чрез аксесоарите
Имам за всеки колан гривничка , за всяка диадема фибичка и т.н.
Айде успех в нагласяването :P