.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Една полезна тема !

ei setih se az da pusna edna temi4ka tyka kazvaite koi kavi kozmetiki polzva dovolen li e ne e li znam ima takava tema ama kato ne vi iznasq ne pi6ete de ! taa az polzvam 6ampoan balsam i du6 gel na Nivea Happy Time s extrakt ot portokal ( ne 4e ima ne6to vqrno ama miri6e mn hubavo ) sapuni po4ti si4kite sa mi bili s nekfi plodove kokosi limoni dini ... abe luda rabota sega s edin na oriflame ddz kak se pi6e s bademi i med est pak nqkakva glupost i taka laka za kosa mi e na taft 4erniq nz kakav to4no ma e ot tolkova star 4e 4ak ne pomnq ot koga i stignah do grima emi imam 1 glanc i edna 4etka za migli i vejdi nqkakav moliv na Dove 4eren za o4i ama daje nz kak se slaga phahaaaa tyka izbih ribata v moreto e obqsnimo na 13 godini ko razbiram az taz temi4ka da se nadqvam 4e i drugite " prohojda6ti" teenove 6te q vidqt i 6te poslu6at vas po golemite s pove4e opit a ne da se obrivat ot razni kremove na avon (jiv primer i mn stranno ot oriflame nqmam oplakvaniq ) i da se doverqvat na izpitani produkti

Град
    В АдА
    Аз не съм прохождащ теен но все пак да се разпиша За душ геловете всеки път използвам различни последния беше нещо с кокос сапуни повече течни използвам,мокрите кърпички задължително са в мен за да си оправя грима или нещо и сухи кърпички имам в мен също,червила не ползвам винаги някакъв гланц,молив за очи също рядко,спирала винаги имам оная с двете четцици много е хубава

Амии душ гел ползвам два единия е Nivea Happy time с портокал и на Palmolive с екстракт от водорасли,спиралата ми е на avon,гланцове разни... крем за лице на Nivea,лосион за тяло от серията на Avon Care и молив за очи някакъв

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

ako nqkoi den temata stane vajna dai boje molq moderatorite da se setqt nqkakvo po podhodq6to zaglavie i est da go promenqt ms predvaritelno

Още не е тръгнала, не се притеснявай.

А аз използвам само шампоан на Дав, успокояващ. Само той не ми прави пърхот, и скалпа не ме сърби (кожата на главата ми е адски чувствителна)
    Душ гелове... Мед и Мляко Злато на Орифлейм, Цветна терапия на Орифлейм, Senses на Ейвън... Общо взето са хубави.
    Айде друг път ще дописвам, че ме мързиии

Град
    Добрич :o)
    Колко такива теми още!?Пък и не виждам смисъл темата да се направи важна

emi az kazah na koito ne mu iznasq da ne pi6e slepi li ste ?!

Град
    Добрич :o)
    Цитирай Първоначално написано от sw3e7_baby
    Просто не се стърпях..

Голям фен Аватара на o0ps
    Цитирай Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
    Просто не се стърпях..
    +1 Има такава тема, при това доста по-разрастнала се, така че не знам кой е сляп...
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...E7%E2%E0%F2%E5

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Ооо, Токио Мотел ли виждат очите ми??? Иди се прегледай...

Че защо реши , че темата трябва да стане важна ? Според мен е супер безполезна , тъй като има още 10 такива . Можеше да се разровиш и да видиш . И аз не се стърпях да го кажа ....

1.Прочетох само първите 3 реда...
    2.Темата се повтаря...
    3.Щом на теб (авторката) не ти изнася да ти се правят забележки - ми не пускай повтарящи се теми!!!
    4.Темата НЯМА как да стане важна,защото не е ...
    5.Очаквай много нападки :P

Vmesto da puskash
    A qui

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    1.Прочетох само първите 3 реда...
    2.Темата се повтаря...
    3.Щом на теб (авторката) не ти изнася да ти се правят забележки - ми не пускай повтарящи се теми!!!
    4.Темата НЯМА как да стане важна,защото не е ...
    5.Очаквай много нападки :P
    +1
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Ае много тъпо ... имаше тема където вс избори цялата си козметика , друга тема в която се снима козметика ... мисля,че темата е излишна ...

emi dobe de razbrah kakvo tolkova edna tema pove4e nqma da go zatrie tozi forum nali zatova si ima moderatori da re6avat koe e vajno i koe ne ako nqkoi ot tqh e nablizo da zaklu4va temata i tolkoz

a za Tokio Hotel ne obijdai bez da znae6 kakto ti slu6a6 R&B naprimer taka i az slu6am Tokio Hotel vseki izbira kakvo i kak da pravi az otkrih moqta muzika nadqvam se i ti az mn si gi haresvam mn hubavo si peqt aide da ne se zaqjdame 6toto tyk ima i hora koito slu6at 4alga no kolkoto i da q mrazq ne sam tragnala da se karam sas vseki i da mu pravq tapi zabelejki i kakvo kato nikoi t vas ne gi haresva za6to az trqbva vas da vi slu6am i da vi hodq po zadnika

smqtam 4e dostata4no kazah i dobre ne e vajna temata i kakvo ot tova ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си