- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ужасно ..
zdraveite Neznaeh kyde to4no trqbva da pomestq temata zatova re6ih da q postavq tuka kato se nadqvam est da stigne do pove4e hora. Dnes mi be6e izpraten edin link ot koito se ujasih....ili po skoro ot tova kolko jestoki sa horata.Neznam kakvo da kaja osven molq vi poglednete za kakvo govorq i razprostraneto tova...a ako imate vyzmojnost napravete i pove4e. http://www.pleasehelp.hit.bg/ Az se razplakah sled videoto a snimkite sa ujasni naistina. Neka malki deca ne go gledat! Blagodarq za vnimanieto i se izvinqvam 4e ne pisah na kirilica!!!
Модерирано от Бандитка по т.7
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
мали спокойно това е доста старо и не е актуално, не се коси за такива работи, защото неможеш да помогнеш
So much anger aimed in no particular direction
Just sprays and sprays
тюлените
можеш да отвориш сайта от началното няма да се стряскаш
So much anger aimed in no particular direction
Just sprays and sprays
Снимките след клипа са фрапиращи ..![]()
mindscan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tova sam go gledala dosta otdavna ama nqkoi kato mi go prati i kato go gledam tiq tapanari gi psuvam 6to za urudi sa tova ubivat po tozi na4in i sebe si i uni6tolavat sveta maika im da ** praziti gadni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ako mi padne edin takav 6te mu napalnq 4ervata s olovo fe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
otvratitelno nadqam se ve4e nqkoi da e ubil tiq " sportisti" i tulen4etata da sa jivi vse o6te i da ne iz4ezvat taa ina4e sa mn sladki kato malki ne stiga 4e mraznat na tez zabutani ledove ami i s bradvi gi sekat
![]()
![]()
![]()
![]()
pone da gi prispivat
![]()
![]()
![]()