- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Учи ли се на 20ти и 26ти?
Еееее да бе верно, че имаше нещо такова, ама не мога да си спомня миналата година учихме ли като имаше изпити![]()
Дано да учим на поне на 20-ти
Първоначално написано от AnincetoSexy
и в нашето даскало се говори нещо такова ама да видим![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Аз на 20 имам държавен изпит, но за това не се прекратяват учебните занятия.
Има кръв, има чест, има страст, има слава! Няма страх, няма измама, … няма мое, няма твое … „Светът е Берое"
bi trqbvalo na 18 ili 19 da mine naredba ili gospojite da kajat dali se u4i..
Ми мисля, че ще се учи...ама не съм сигурна![]()
CeLuFkA po NoSleTo CeLuFkA po vRaTlEtO EzIcHe tuK i tAm mmm Ako PrOdUljA nEzNaM - MaI ShTe Te IzQm ~*~
аз мисля че не се учи,до сега никога не се е учило в нашето училище когато е имало изпити след 7 клас
В моето училище ще се учи втора смяна.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
в нашето даскало сме от 8 до 12 класпредполагам няма как да ни съберат 4 випуска в една смяна
...
Аз знам че ште се учи.....ама не сам мн сигорен![]()
Мисля,че и ние ще учим
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
При нас специално,чух,че ще обърнат смените,НО ВСЕ ОЩЕ НЕ Е СИГУРО!
Тогава са кандидат изпитите ..![]()
![]()
![]()
![]()
ми нз за вас,ама ние ще си учим
бая стисках палци да пропуснем,ама на-ще трябва да правя класно по математика и това е![]()
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Ние утре няма да учим,предполагам и на 26ти...
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
И ние ще учим - втора смяна цялото даскало... То голямото учене де, аз за 2 часа ще ходя...![]()
И при нас така.Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
i az takaПървоначално написано от Dark~Illusion
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
всъщност ще се преподава, няма да се учи... а може даже и да не се преподава де![]()
The Spark