- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Съществува ли свършване без оргазъм?
то все едно да питаш,ще изглеждам ли адски тъпо,ако пиша адски тъпи коментари за да трупам точкиПървоначално написано от gurdolini
![]()
Pero nadie, nadie pudo amarte como yo!!!
бе, не съм мъж ама 1+Първоначално написано от bulgarche-to
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...
Аз пък съм свършвала без да изпитам и грам ''удоволствие","безтегловно т","все едно съм на седмото небе" и т.н. Малко кофти ама при мене е нормално,не може да ме мъчи за 3ти път и да изпитвам пак удоволствие,просто усещанията при клитора особено тогава са ми много ..... кофти.
Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?
За мен не са.....свършването е физическото съкращаване на мускулите( за мен де), а оргазмът-удоволствието. Когато изпитвам оргазъм от френска или о секс, първото много често липсва, но е налице само удоволствието. При мастурбация пък усещам съкращаването, ама никакво удоволствие от това.......аз си ги различавам!Първоначално написано от Wrathchild
Убий ме, сама никога не съм свършвала, а определено когато мъжо ме докара до там са налице и двете...Първоначално написано от krem4et0
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Явно е до настройка. Просто когато и той е замесен изпитвам огромно удоволствие, тресе се цялото ми тяло и не мога да го контролирам, но не пулсират половите ми органи. Понякога има вторичен трус.пулсирането идва след 1-2 минути.
Да се смея ли да плача лиПървоначално написано от 6okolad4e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
q si zadai vuprosa naobratno
a orgazum bez svur6vane ima li![]()