.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: help.?!?

help.?!?

Проблема ми е следния - познавам се с едно момиче от доста време (4-5 години) и си говорех с нея чат-пат , но не на сериозно.На скоро доста хлътнах по нея и нз кво да прая.Не съм сигурен дали тя изобщо ме харесва и си мисля , че ако й кажа , че я харесвам ще излезна като пълен идиот....Попринцип аз съм доста срамежлив и доста затворен и незнам просто какво да правя..Постоянно мисля за това , айде помагайте мерси предварително

Първо разбери тя какво мисли, а после ако те харесва не се колебай няма да изглеждаш като идиот.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Е как да разбера..Тя също е доста мълчалива....

Еми ще трябва да поизглеждаш за малко като идиот тогава ако хващаш на къде бия...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Еми ще пробвам , но едва ли ще ми обърне внимание...Мерси все пак за съветите

Оф, къв е тоя срам!Омръзна ми от срамейливци!Ся си имам проблеми с един такъв!

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Не винаги е нужно да и го казваш директно. Може просто да я поканиш да излизете двамата, да се държиш мило с нея, да и намекваш.

На мен един, който изобщо не съм предполагала, че може да ме харесва, ми го изтърси един ден та аз щях да припадна от учудване.

Еми държа се мило с нея , опитвам се да й обърна внимание , но тя рядко говори с мен..Срам ли я е .. незнам просто..

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Покани я да излезете.

Град
    Darkness
    Когато някой харесва някого, няма как да не е поне малко идиот, така че не се притеснявай.Покани я да излезете няколко пъти, там прави намеците или както е по-принцип и то ще се разбере дали те харесва.

I have the darkest soul of all human on the Earth...

Мерси на всички , че отделихте време за проблема ми , и че дадохте прекрасни съвети.Късмет на всички..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си