- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчетата харесват ли обезкосмени триъгълници?!
Кажете момчета, как ви харесва?!
Първоначално написано от *~CheRuB~*
fuN
естествено :}
![]()
![]()
не съм момче, но мисля, че всички момчета предпочитат обезкосмени.
A.D.I.D.A.S.
Аз пък харесвам да не се вижда нищо от косми.Да е по-интересно.По-трудно се отцелва дупката, има някаква интрига![]()
![]()
Мда .. и аз така мисля .. Опредлено препочитат "гладко котенце" пред "рунтава катерица". (по думи на един съфорумец)Първоначално написано от sadsad
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
А не си права, аз харесвам да е като Амазонската джунгла.Първоначално написано от sadsad
![]()
![]()
![]()
Ти имаш гладко котенце ..Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
Тя говори за ТРИЪГЪЛНИКА а не за срамните устни. Космите на триъгълника могат да се подкъсят, да се направят в някаква форма бла бла а за тези по срамните устни е ясно че се махат...
Виждам, че се забавляватеЕто, има момчета, на които им харесват "Амазонски джунгли" или такива, на които им харесват " Гладки котенца"... Има и друг вариант: "Според вас секси ли е да има една закачлива 'чертичка' от косми в средата :P
Малко неразбираемо го обясних, но мисля, че ще ме разберете
![]()
Чесно мисля, че никой не обръща внимание на тези неща.То си е повече за вас.Ние сме доволни, че сме ви излъгали да се съблечете, друго не ни интересува. :P :P :P
Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
вика му се "бразилска лента"Първоначално написано от *~CheRuB~*
![]()
хаха Браво,бе! Намери кво да кажеш..Първоначално написано от Чичко_Полицай
А пък авторката,тая лентичка се нарича бразилска
не... без косми! много ясно[/i][/b]
Raise your fist!
Не е ли така?И с лентичка и без, няма да те върна ..Първоначално написано от SeXy_GrQh_ {}
![]()
а момичетата харесват ли момчета?
тая авторката е супер тъпа, в гората ли е расла?![]()
Внимавай в картинката, момко .. Да ен заприличаш на бразилска лентичка ..Първоначално написано от Чичко_Полицай
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Ами съжалявам, не знаех, че се казва бразилска... просто бях чувала за нея ... Не съм на кой знае колко години, че да споря, просто се поинтересувах какво е мнението на по-големите от мен, които водят полов живот
![]()
Обескосмени, космати - стига да не трябва да им намирам лицето сички ми харесватМа ние до са само с обезкосмени сме работили, така че тях си ги предпочитам
![]()
о.ОПървоначално написано от SeXy_GrQh_ {}
![]()
Предполагам, че девиза на момчетата е "Еби всичко живо"Иначе подкрепям женското мнение
![]()
![]()
HAPPY GIRL
sлoji si rozowiiтe caisii i she me viijдash roзowa (suн) .. ;]]
"Живо" е излишноПървоначално написано от *~CheRuB~*
![]()
не девиза ни е "Куцо, кьораво, сакато дупка има ли, за нас е злато!" :PПървоначално написано от *~CheRuB~*
Некрофил.Първоначално написано от WTF±
![]()