.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

жълто петно :o

Взех един бял потник назаем от приятелка.Днез го облякох и забелязах две жълти петна под мишниците.Накиснах го във вода,търках,търках ама не се маха.Намазах го с един препарат Ариксак,изчаках да изсъхне,ама не.Предполагам,че петната са от пот и незнам дали аз съм ги направила,но не мога да го върна така на момичето !Посъветвайте ме какво да го правя,потника не е чисто бял ами има апликации отпред.Моля ви,помогнете !
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

Тези петна се получават от потта . Не може да се образуват от едно обличане , пък и не се перат ,тека че спокойно не са от теб .

Със сигурност петната са от пот. Пробвай пак да го изпереш, накисни го и после го пусни в пералнята. Ако имаш Тест за чинии, пробвай с него - много помага! Пък ако не става, върни го на приятелката и се извини.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Със сигурност петната са от пот. Пробвай пак да го изпереш, накисни го и после го пусни в пералнята. Ако имаш Тест за чинии, пробвай с него - много помага! Пък ако не става, върни го на приятелката и се извини.
    Ама ако го пусна в пералнята,ще заприлича на парцал,защото е от гадно трико А Тест гел ли ?

Да, един такъв зелен. По принцип е за чинии, но е много ефикасен срещу упорити петна. И е евтин.

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Да, един такъв зелен. По принцип е за чинии, но е много ефикасен срещу упорити петна. И е ефтин.
    Имам вкъщи,сега ще отида да го пробвам и ще ви кажа резултата.

ОМГ! Писала съм еФтин.

Добре, мацка, успех!

А авторката случайно да е Енола ?

ДО сега го търках и почти се махна,сега пак го намазах с онзи препарат и се наявам да се махне

Голям фен Аватара на o0ps
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Случайно е тя ама с друга регистрация. Не че очакваме да си признаеш де ама то вече става смешно...

Цитирай Първоначално написано от Dark~Illusion
    Случайно е тя ама с друга регистрация. Не че очакваме да си признаеш де ама то вече става смешно...
    В една друга тема бях прочела , че е тя , ама от къде разбрахте ? Аз също имам подозрения , де ама ми е интересно да видя какви са вашите !

Голям фен Аватара на o0ps
    Цитирай Първоначално написано от Dark~Illusion
    В една друга тема бях прочела , че е тя , ама от къде разбрахте ? Аз също имам подозрения , де ама ми е интересно да видя какви са вашите !
    Еми в темата за снимки с грим беше пуснала една от многото крадени снимки на момичета, които беше пускала със старата си регистрация. Много лесно се издава хах...

Мега фен Аватара на Infinity
    леле не ви ли омръзна а по въпроса не знам как да ти помогна освен да предложиш на приятелката ти да и купиш друг или пък да и дадеш някакви пари ддз но пробвай със теста на мен винаги ми оправя мазните петна от пот не съм пробвала ама сигурно ще стане
    To infinity and beyond.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си