- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Иневерих на себе си(не е е***ка) !
Такаааа ще се опитам да ви представя ситуацията по-най сбития начин...
Преди известно време 1 месец МАХ се запознах с едно момиче(ествествено по скайп) тя ме намери...иии така след известно време почнахме да си пращаме целувки и тем-подобни,но(искам да ви кажа че аз не вярвам на скайп любов и такива глупости,може и да има но не и в тоя случай...) Но както не вярвах в такива неща и станах малко по-засмян,по-радостен...Нз защо се получи така(вероятно съм имал нужда от внимание...)
Таа така с това момиче по скайп-тя ми казва че ме обича(а казват че любовта се доказва,а не се казва...)...(имахме планове да се видим лятото) нооо аз съм скиптичен в това отношение и много много не се...абе не й вярвах...и такааа и...
онзе ден отивам на село..там ен познавам никой-освен един браточед иии вечерта отидохме на дискотека(а аз бях тотално сдухан от цялата тая тъпотия) и така де отидох на дискотека...
седнах на масата,взех си 1 бира и...![]()
Видях едно момиче беше ми познато-от къде ли...
наби ми се на окото веднага...тааа мсиле хда я питам от къде е ,но събирах смелост(защото хах малко съ мсрамежлив когато трябва да заговарям момиче към което имам симпатии...)
Абе както и да е събирах аз смелост и докато събирах тя ме заговори иии така почнахем да си приакзваме и по едно време стана ясно че като бяхме деца се познавахме,даже бяхме къща до къща...
та да не се отпелсвам и така заговорихме се , разменихме си номера...Дори по едно време нямаше къде да седне иии аз..направих и място до мен,но предпочетох да седне в мен,то и така стана ...
Докато се гушкахме ми беше някво яко...и докато се усъзная вече се бяхме хванали за ръце,закачахме се...къделичкахме се и т.н....
След 15-20 мин тя ме помоли да излезем,излязахме ние и седнахме на една пейка поговорихме си(запознахме се отновоако може така да се каже,защото не бяхме се виждали 4-5 годинии)иии така от дума на дума,аз я гушнах и след още малко вече се целувахме
![]()
Бешеее мноооооого якоо и ся си пращаме смс...
та така де от една страна ми е кофти защото бях започнал някаква зарибявка с онова момиче(по скайп) но все пак това е скайп ,а аз по принцип си държа на думата и сега ми е малко кофти,но пък мисял си че в това момчие с което се срещнахме...абе мисля че имам чуства към нея...
Мс за всички които са стигнали до края,макар че не вярвам че ще са много...
Пич мн си съвестен кфо ти пука тя не е до теб нищо не е станало...не се впрягай толкова ще побелееш рано...
super istoriika... ne se vmania4avai tolkova zaradi tova momi4e ot Skype.. izglejda novata e sladurana i mi izglejda6 i ti svesten tei 4e nqma ot kakvo da ti e gadno..uspeh s Disko-girl
![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Mм ако питаш мен тва със skype е малко съмнителна работа така че се отпусни и виж как ще се развият нещата.ако наистина се видите лятото супер,ако не ще бъдеш с другата![]()
![]()
![]()
Ак0 имате мерак и 2мата, ходи си с тази от селото ти, а онази от скайп не се знае дори дали някога ще се видите![]()
Първоначално написано от Say It Right
напред с мацетоо . зарежи я тази интернет любов !
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
С момичето от скайп не сте се виждали наживо-няма причина да се чувстваш виновен,а и сигуерн ли си дали тя не си върти някое гадже?А за момичето от село..нз мисля че просто си се увлякъл по нея.Как можеш да имаш чувства от една вечер,нищо че сте се познавали отдавна?Помисли коя искаш повече и действай![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
ей пич я се постави на мястото на "skype приятелката ти"
как ли ще се почувстваш ако тя отиде насело забила заради тебе,щото не си до нея и се запознае с момче прекарват една вечер заедно целуват се и после един вид почва да те върти защото има чувства към друг...на твое място бих прекъснал връзка със момичето от skype... аз също минах през това,само че с момичето се бяхме виждали и правили мн неща заедно преди да почнем да се опознаваме в скайп и когато съм имал възможност да получа нещо от друго момиче съм предпочитал да си остана верен на момичето от скайпа (или по-точно верен на съвестта си...)
Pero nadie, nadie pudo amarte como yo!!!
е,много хубаво,че си намерил приятно момиче...какво по-добро от това![]()
someone else...
Първоначално написано от niquetamere
Aми честно казано когато започнахме с тази от село дето е (а тя не си е от село ами просто беше дошла при една нейна приятелка,защото нямаше къде другаде,защото баба й и дядо й.....)Първоначално написано от FoReVeR^YouRs
а пък да помсилх си за тая от скайп(но на нея й нямам доверие,просто си мсиля че се ебава с мен...)
И затова ми е някак си кофти от вътре...
Но иначе с момичето(не от скайп) си пращаме смс....приказвахме и единствената причина поради която не сме сега един с друг е..шинабите километри...
не знам какво ще правя но просто за около час разбрах че тя е човека за мен....
а и относно тая в скайп-тя започна да ми праща целувки и прегръдки и още такива още на 15тата минута откакто започнахме да чатим..Да вярно каза ми че ми е харесала характера,но...за 15 мин пък...и на 30тата мин вече ми казваше че ме обича![]()
![]()
![]()
ми супер...за момичето от дискотеката...нямаш никакви задължения към другото ... така че, радвай![]()
Това е невъзможно! - казала Причината. - Това е безрасъдство! - казал Опитът. - Това е безполезно! - отсякла Гордостта. - Опитай... - прошепнала Мечтата.
хахха може да излеза като гаднярка ама аз по скайп имам много "истинки" приятели ии някакви дето ми се правят на свалячи и аз понеже съм мила и те решават че имам връзка с тях.бъди си с другото момиче то е е реално!!!
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
То е......за 1 час бяхме на саме и...не знам какво се случи...Не знам дали я обичам,но знам че се привързах към нея и страшно много искам онази вечер да се повтори...Първоначално написано от MonSitY
И друг път съм прегръщал момиче, и друг път съм целувал момиче,но този път...всичко беше различно беше прекрасно просто....Тя е невероятна-има страхотен характер,абе....просто от раз ми допадна...
вярно е все ще има някоя лоша страна(то кой ли няма) ноо тя....
Ааа супер историийка верно![]()
И аз не вярвам на тая интернет "любов" ..предпочитам реалното
![]()
Абее к`во ти пука за онова момиче от skype гледай да си добре с другото момиче![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
Оо и аз много на сериозно ги взимах тия skype (irc) истории.. В седми класКво се занимаваш с глупости интернета си е интернет ако ще и да се ожениш за нея в скайп пак нищо не означава?!
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
всеки има нужда да се чувства харесван ..ти така си се чувстваал с тази твоя skype любов..за това сега ти е кофти ^^
еми оставяай я тая от skype ..нищо сериозно не може да излезе от вашта връзка..то да ти кажа честно и с другото момиче не може да се очаква нещо сериозно..но..мое мнение ^^ така,че давай смело и да не ти пука !![]()
![]()
ние даже правихме виртуален секс със неяПървоначално написано от Jus7__Me
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тъй де нали сме почнали да се базикаме....
Абеее то ми е ясно че в скайпа нищо не става ,защото е едно да пратиш една прегръдка на някого а е друго да гушнеш...)говоря ако не са гаджета и единия изпитва нещо към другия) както и с целивката....
Едната я еби по скайп, другата със смс-и...
О да.. той ми беше първия.. Нищо че така и не успях да го видя. Ever.Първоначално написано от pet_14
![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
onaq qvno e na mainata si kvo si mislish 4e tq si sedi ei taka..smisal ako i se otdade shans s gotino mom4e i tq shte go napravi tova..kvo ti puka..jivei si jivota ;]
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..