.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    ne sum si igrala s teb iskam da kaja che ot nachalo ne vqrvah che she stigna do tova polojenie razbirash li me

Цитирай Първоначално написано от amoroso you
    ne sum si igrala s teb iskam da kaja che ot nachalo ne vqrvah che she stigna do tova polojenie razbirash li me
    виж по-добре влез в скайп да се разберем там...Не тук,просто...
    да направих грешка като ен ти казах,за това и самата тема е с такова заглавие....Съжелявам,но....п осто аз също исках да се получи нещо ,но тези киломентри....те бяха пречката...

Ne Mi PuKa WeChE

Цитирай Първоначално написано от amoroso you
    Ne Mi PuKa WeChE
    ами заради такъв като мен не бива да ти пука.......не те заслужавам...

V momenta iskam da umra nishto drugo

PFFF... az hi4 ne vqrvam v skype lybovta...ti otkude si sig 4e dokat ti se izmu4va6 koq da predpo4ete6 tva skype momi4e ne si ima gadje i ne izliza s dr mom4eta we???

awe iskala da umira pa taa,pf pi4 q si fani momi4eto ot seloto ti ne se zanimaai s taa tupa izglejda

ае кфо ти пука за тфа момиче в скайп?!дето не си го виждал никога..?
    важното е че си щастлив и си с тфойто момиче ^.^

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Пич мн си съвестен кфо ти пука тя не е до теб нищо не е станало...не се впрягай толкова ще побелееш рано...
    Testis unus,testis nullus...

emi 4ovek dokolkoto vijdam ti si mn svetsten i 6tom si popadnal na podxodq6to momi4e nqma kakvo da se 4udi6 i da se zaribqva6 s razni skype gadjeta puk i kak misli6 4e 6te se po4uvstva momi4eto ot seloto ako razbere 4e se zabiva6 s nqkoe momi4e koeto ne si vijdal i sig te ebava mn zdravo radvai se na istinskiq jivot a ne na kiber jivota
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

I got my reasons to burn the world!!!

HEAVY METAL IS THE LAW!!!

i da ne se vruzva6 na prikazki ot roda na "sega iskam da umra" ili "ne mi puka ve4e" xrumva li ti 4e tq moje bi si igrae s teb i iska prosto da se po4uvstva6 vinoven ....
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

I got my reasons to burn the world!!!

HEAVY METAL IS THE LAW!!!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Омг драма
    The Spark

Аз вече реших,избирам НЕЯ,истинската..Нея поне съм я виждал,нея съм я докосвал.....Знам ,че е истинска(Тара ако четеш това сори,но си мисля ,че всичко това е една голяма ебавка от твоя страна...)
    Сега ми остава само да съм щастлив с нея...Никой и нищо не може да ме накара да спра да я обичам....
    И все пак ми е някво гузно,не знам защо,но....
    мерси на всички ,че ме подкрепихте...Имах нужда от това

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от pet_14
    Аз вече реших,избирам НЕЯ,истинската..Нея поне съм я виждал,нея съм я докосвал.....Знам ,че е истинска(Тара ако четеш това сори,но си мисля ,че всичко това е една голяма ебавка от твоя страна...)
    Сега ми остава само да съм щастлив с нея...Никой и нищо не може да ме накара да спра да я обичам....
    И все пак ми е някво гузно,не знам защо,но....
    мерси на всички ,че ме подкрепихте...Имах нужда от това
    Може решението ти да е правилно не го критикувам,нито го подкрепям,въобще не го обсъждам..обаче надявам се най-накрая да сте се разбрали,защото не се сърди,но историята ви вече започва ад ми дотяга. Все пак добре е ,че въобще си направил своя избор,дано да е верния...успех!
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си