- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Иневерих на себе си(не е е***ка) !
ne sum si igrala s teb iskam da kaja che ot nachalo ne vqrvah che she stigna do tova polojenie razbirash li me
виж по-добре влез в скайп да се разберем там...Не тук,просто...Първоначално написано от amoroso you
да направих грешка като ен ти казах,за това и самата тема е с такова заглавие....Съжелявам,но....п осто аз също исках да се получи нещо ,но тези киломентри....те бяха пречката...
Ne Mi PuKa WeChE
ами заради такъв като мен не бива да ти пука.......не те заслужавам...Първоначално написано от amoroso you
V momenta iskam da umra nishto drugo
PFFF... az hi4 ne vqrvam v skype lybovta...ti otkude si sig 4e dokat ti se izmu4va6 koq da predpo4ete6 tva skype momi4e ne si ima gadje i ne izliza s dr mom4eta we???
awe iskala da umira pa taa,pf pi4 q si fani momi4eto ot seloto ti ne se zanimaai s taa tupa izglejda
ае кфо ти пука за тфа момиче в скайп?!дето не си го виждал никога..?
важното е че си щастлив и си с тфойто момиче ^.^
Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
Testis unus,testis nullus...
emi 4ovek dokolkoto vijdam ti si mn svetsten i 6tom si popadnal na podxodq6to momi4e nqma kakvo da se 4udi6 i da se zaribqva6 s razni skype gadjetapuk i kak misli6 4e 6te se po4uvstva momi4eto ot seloto ako razbere 4e se zabiva6 s nqkoe momi4e koeto ne si vijdal i sig te ebava mn zdravo
![]()
radvai se na istinskiq jivot a ne na kiber jivota
![]()
![]()
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
I got my reasons to burn the world!!!
HEAVY METAL IS THE LAW!!!
i da ne se vruzva6 na prikazki ot roda na "sega iskam da umra" ili "ne mi puka ve4e" xrumva li ti 4e tq moje bi si igrae s teb i iska prosto da se po4uvstva6 vinoven ....![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
I got my reasons to burn the world!!!
HEAVY METAL IS THE LAW!!!
Аз вече реших,избирам НЕЯ,истинската..Нея поне съм я виждал,нея съм я докосвал.....Знам ,че е истинска(Тара ако четеш това сори,но си мисля ,че всичко това е една голяма ебавка от твоя страна...)
Сега ми остава само да съм щастлив с нея...Никой и нищо не може да ме накара да спра да я обичам....
И все пак ми е някво гузно,не знам защо,но....
мерси на всички ,че ме подкрепихте...Имах нужда от това![]()
Може решението ти да е правилно не го критикувам,нито го подкрепям,въобще не го обсъждам..обаче надявам се най-накрая да сте се разбрали,защото не се сърди,но историята ви вече започва ад ми дотяга. Все пак добре е ,че въобще си направил своя избор,дано да е верния...успех!Първоначално написано от pet_14
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!